Какво направих днес за себе си? тема 23

• 11 075
  • 288
  •   1
Отговори
# 15
Добро утро!
Вчера се поглезих със сладолед, полага ми се по 1 на седмица. Grinning

# 16
  • София
Вчера и онзи ден направих домашен сладолед.
Днес ще сложа една old money рокля, която хич не се връзва на събитието, но не ми дреме.

# 17
Вчера бях в отпуск – прекарах страхотно време сама, обикаляйки по магазините. Днес отивам на маникюр.

# 18
  • Пловдив

Гребна база, спящо дете и книга.

# 19
Наказателния кодекс ме спря.

# 20
Бях на басейн, за първи път това лято. Ходихме на басейн, на който не бяхме ходили. Хареса ми. Сега пия коктейл.

# 21
Обиколка по магазините с голямата дъщеря. Купих си рокля и клин. Довечера народни танци

# 22
Дъщеря ми беше на гости Heart ходихме да пазаруваме в обедната ми почивка. Не съм я виждала сигурно десет дни, а живее на 200 метра от мен. Нооо мълча и търпеливо чакам да се сети за майка си Grinning

# 23
  • София
Приготвих си вкусен обяд. Четох.

# 24
Видях се с приятелки и обядвах с дъщеря ми

# 25
  • София
Излязох и изпих едно кафе! Поне ме зареди! Yum

# 26
  • Mediterraneo
И аз водих на шопинг щерката, прибрах я доволна. Цял следобед си почивам, сега с ММ отиваме на басейна, скипнах фитнеса днес.

# 27
  • Sofia
Купих си лятна рокля....и това ми разведри деня.Grinning

# 28
Среща а близък човек.

# 29
Алеко-Железница, чудно, чудно чудно ... до хижата на физкултурниците . Надолу бяха разровили в коловози за да се катерят с джипове и беше ужасонско  - хем стръмно, хем камъчета , суха пруст , дълбоки коловози ... това защитена зона биосферен резерват ли е или каквото им хрумне. Едно време имаха влек да си карат багажи и физкултурниците се движеха нагоре и надолу пешачката , както си им се полага .
Обаче как да е , всеки явно си прави каквото ще, добре поне , че от тази хижа нагоре Бистришко бранище беше едно много запазено, културно ползвано със само една пътека и без ни един боклук , и прелестно място.

Последна редакция: пт, 20 юни 2025, 06:33 от bella-ciao

Общи условия

Активация на акаунт