Какво направих днес за себе си? тема 23

• 11 075
  • 288
  •   1
Отговори
# 30
Резервирах си почивка за море.Урааааа
Сутринта си купих баничка за първи път от половин година. Беше вкусно , Но повече не...

# 31
Днес след работа заминавам за Варна при сестра ми. Имам голяма нужда от презареждане и се надявам, че ще си изкараме страхотно този уикенд.

# 32
  • Odense
Един час ащанга йога, изкъпах се, намазах се с автобронзант по тялото. Чудя се дали ми се полага четвърто кафе за деня, или да си пия газирана вода. Мога ли да броя първото кафе за деня, което беше двойно, за едно кафе? Satisfied

# 33
След работа кафе със стар познат. Припомнихме си детските години, тогава когато и родителите ни бяха с нас.
За утре съм планувала плаж. Времето сякаш няма да е с мен.

# 34
  • Пловдив
Отивам на реформър пилатес, след това вкъщи ще си направя антицелулетен масаж и ще отправям молитви децата да заспят рано да изпия една бира в покой.

# 35
  • София
Тренирах Hands Muscle

# 36
# 37
Пих бира с приятели

# 38
  • Mediterraneo
И аз. Сестра ми ме забра след работа, после дойдоха и колегите ми. 2 часа на сладка приказка.

# 39
  • Бургас
Уж почивах, ама куп задачки имах за вършене. Утре пак на работа.
Кофти е с един почивен ден!
Искам истинска почивка. На някое закътано плажче, в пълен релакс!
Но поне успях да намеря един документ, който издирвах от няколко дни. И разчистих други книжа.

# 40
Бях на парти. Прибрах се в зори. Изпотих се.Насмях се. Натанцувах.
Пих за първи път от две години ракия и бая бяло вино.
Храних се с кеф без угризения.
Насладих се до небето. Истински душевен оразъм.
Благодаря ти Вселено.

# 41
Гостувам на мама. Купих си скъп дантелен италиански сутиен. Сега малко мързел, после разходка с приятелка, след това ще купя бутилка вино и довечера правим с мама пижамено парти.
Спасих семейство лястовици! Започнали да сменят дограмата в бъдещия ни дом по-рано и без малко да почнат баш от прозореца с гнездата, който е най-изгнил и с натрошени стъкла. Точно навреме ги спряхме. Едното гнездо е празно, но другото не и ще чакаме до есента, с надеждата следващата пролет птичките да си ремонтират гнездото. Ще им чистя, без да мрънкам.

# 42
Видях се с две приятелки ( поотделно), много ме заредиха, особено едната. Купих си и лятна чанта.

# 43
Денят ми започна много приятно и продължава с разходка край морето ❤️

# 44
Семеен ден в Зоопарка. Малкият беше очарован 💛

Общи условия

Активация на акаунт