Какво направих днес за себе си? тема 23

• 30 821
  • 747
  •   1
Отговори
# 60
Педикюр, маникюр, лак - в домашни условия. Задобрявам, само дето като се сгъна да си правя педикюра ми спира дъха Joy,  после ми се схваща гърбът и се разгъвам бавно като богомолка.

# 61
До обяд работих в градинката на село -  рози, пипер, подправки,  всичко съм оплевила. Обяд с брат ми и хубава обедна почивка.
Следобед- разходка край реката с братовчед ми и жена му/ която ми беше съученичка/. Вече сме на аперитив с ММ на терасата ни.
Утре вече съм на работа.

# 62
На фона на всички мога да кажа, че днес какво ли не направих Simple Smile Чак преди малко се прибрахме и сега продължавам да правя за себе си релакс пред тв. с едно кисело мляко и една лъжица.

# 63
Карах колело 15 км. За първи път от много години спах сутринта да 10часа.

# 64
Ядох суши за закуска и хич не съжалявам

# 65
  • При децата ми
След почивката на море, съботата поработих в градината добре! В неделя преход в планината почти шест часа! От 12-13 годишна не бях правила преходи в планината. Днес краката малко ме болят, но в планината е супер!

# 66
Боядисах си косата и изгладих. Това последното много рядко го правя, затова го отбелязвам

# 67
Ядох суши за закуска и хич не съжалявам

Че защо за съжаляваш? Това си е за хвалба! Grinning
В този ред на мисли- ядох суджу. Може би от две години не бях.

Иначе последните няколко дни са ми супер ползотворни. Отметнах много задачи, планирани отдавна, които все отлагах, за други пък се сетих в движение, отхвърлих и тях.
Също така, хем интензивно се срещам с приятни и обични ми хора, хем имам време за себе си- да отида на фризьор, козметик, маникюр/ педикюр, да си отметна йога практиката, да си позяпам сериал, да почета, да се помоткам, да си оправя къщата, да се наспя.

Много хубава седмица имах. Heart

ПП. Купих си много яко бельо и нов бански (даже два- цял и половинки)! Heart Eyes

# 68

Някъде в Карибите пия местна бира!

# 69
Ехаа! 🍻 Наздраве!

Среща с приятелка ☕🌷

# 70
Среща с приятелка, разходка, 10 000 крачки (малко, но с огромно удоволствие).
И една съвсем нескромна поръчка с козметика.

# 71
Карах колело 15км. Голяма жега.

# 72
  • София
Днес се отчитам с педикюр и пачове под очите. Изядох и един сладолед. Simple Smile

# 73
На плажа съм😀 Морето ми беше мечта цяла година

# 74
Нямам търпение и аз за морето...
Спорт и колело правих сутринта и се възнаградих с порция нудъли (много ги обичам, but калории...)

Общи условия

Активация на акаунт