Какво направих днес за себе си? тема 23

• 31 428
  • 747
  •   1
Отговори
# 75
Кафе с родител 2 сутринта. Луна без курс е, така че не мисля да работя днес. Ще обиколя магазините за провизии и ще го раздавам лежерно. Може да разтребя.

# 76
Споделих нещо, което ми тежеше от година. Олекна ми и получих подкрепа. 🌹🌟

# 77
  • Sofia
Направих си нов късичък маникюр и записах педикюр....лятна рутина е, но ми усмихва деня.

# 78
  • Mediterraneo
Снощи бяхме на традиционната фиеста за датата- стотици хора на плажа, ядат, пият, пеят, в 12 си топиш краката в морето и си пожелаваш желание. Супер си изкарахме, с много приятна компания, видяхме и адски много познати наоколо. От 4 години нямахме възможност да сме на плажа по това време, все съм на работа.
Днес 2 часа след работа се киснахме в басейна с ММ. И изядох купичка сладолед със солен карамел.

# 79
  • Пловдив
Изчистих си колата, мъжа ми я изми отвън...една година не го бях правила това упражнение основно 🤦🏽‍♀️
Купих си летен сет за морето.

# 80
Танци. Голяма жега.Но устисках.

# 81
Направих си сама педикюр. Много съм доволна от резултата.

# 82
Пуснах изследвания, които отдавна отлагам. Пробих си запушената дупка на ухото, която мъча от няколко дни. Открих невероятни богатства из бижутата на майка, тип old money, които ми отиват на тазгодишния стил.
Сега ще си търся обувки, че всичко миналогодишно скъсах...

# 83
Пуснах изследвания, които отдавна отлагам. Пробих си запушената дупка на ухото, която мъча от няколко дни. Открих невероятни богатства из бижутата на майка, тип old money, които ми отиват на тазгодишния стил.
Сега ще си търся обувки, че всичко миналогодишно скъсах...
Това ми напомни толкова гузно приятни моменти на ровене из шкафове, кутии и вещи на майка ми, докато бях малка, а жената - на работа Heart
Съкровища...

# 84
  • При децата ми
Пътувам за морето. Heart Eyes

# 85
Бях на плаж. Водата е разкошна и много чиста. Още е хубаво, но скоро ще стане лудница и използвам на макс момента
По-късно ще се видя с много любим човек

# 86
Приключих с работните въпроси, които отлагах толкова дълго. Най-накрая мозъкът ми се освободи

# 87
Бях на маникюра. Този път избрах най-любимия си класически френски. 💛

# 88
  • Mediterraneo
Фитнес с ММ и обяд с мама.

# 89
Бях на лекар. Изследванията ми не са добри, праща ме на ревматолог. Аман!

Общи условия

Активация на акаунт