София, жк Младост - тема 37

• 10 724
  • 203
  •   1
Отговори
# 75
  • София
И аз съм от тези със "скритите" вени, последният път в "Кандиларов" в Младост 2 лаборантката ме изненада с взимане на кръв от раз. 🤘🎯💪
Там почти винаги са по две на смяна, говоря за по- едрата дама. 👏

# 76
Много благодаря за препоръките за лаборант. Отидохме в "Кандиларов" в Младост 2, където една по-едра лаборантка взе кръв на много уплашената ми дъщеря. Без болка, спукани вени и други неудобства. Наистина има лека ръка тази жена.

# 77
И на моя син му взеха в Кандиларов, Мл 2  внимателно, но беше преди година и затова не препоръчах, понеже беше отдавна.

# 78
Имам спомен, че е писано в темата, но не намирам. 😊
Може ли препоръка за очен лекар?

# 79
Имам спомен, че е писано в темата, но не намирам. 😊
Може ли препоръка за очен лекар?
Галина Петрова в EYE Q  очен център.

# 80
  • София
Препоръчайте ми майстор за почистване на сушилня на комбинирана пералня

# 81
Все се надявах днес да има топла вода, но уви....Пишете, ако пуснат....

# 82
Доообре, че не сме от тези части за по месец профилактика Simple Smile
И аз в "чакалнята" .

# 83
Друга година обявят 10 дни, но пускаха на 7-8 ден. Сега май няма да е предсрочно.

# 84
И аз се надявам тайничко днес да ни я пуснат... и посред нощ да е, ама да има, че ....

# 85
  • sofia
В Младост1 А няма ....цел ден каго луда през 5 мин проверявам.... много съм бясна вече

# 86
В Младост1 А няма ....цел ден каго луда през 5 мин проверявам.... много съм бясна вече

Да се надяваме, че утре след работа поне ще има, че каната за вода вече не смогва... Grinning

# 87
  • София
В сайта на Топлофикация е посочено,  че ще има чак на 10-и... В Младост 3 в момента няма топла вода.

# 88
Препоръчайте ми майстор за почистване на сушилня на комбинирана пералня

Сервиз Джотекс. С отлични отзиви във форума.

# 89
В сайта на Топлофикация е посочено,  че ще има чак на 10-и... В Младост 3 в момента няма топла вода.

Гледах им уж сайта на “новини”, нищо не открих, благодаря! Ще полудея с тези Топлофикация …

Общи условия

Активация на акаунт