София, жк Младост - тема 37

• 10 706
  • 203
  •   2
Отговори
# 90
  • София
В сайта на Топлофикация е посочено,  че ще има чак на 10-и... В Младост 3 в момента няма топла вода.

Гледах им уж сайта на “новини”, нищо не открих, благодаря! Ще полудея с тези Топлофикация …
Точно на сайта си пише:

# 91
В някои части май вече има - Дружба, Гео Милев, Младост 1

# 92
  • sofia
в Гео Милев има да , още от снощи .... Младост 1А няма Sad Sad

# 93
Здравейте, моля за препоръка за уроци по математика на дете в 7 клас, за предпочитане в Младост.

# 94
  • sofia
Аз пепоръчвам винаги Биг бен на Йерусалим
Дъщеря ми 6та година ще ходи там - на анг ез , математика и бълг.ез

# 95
Здравейте,
случайно някой да знае от къде мога да купя пиафлора (гъба) за цветя - двата цветарски магазина, от които пазарувах, затвориха и просто не се сещам за цветарски магазин в района на Младост 1 и Младост 2.

# 96
  • София
Здравейте,
случайно някой да знае от къде мога да купя пиафлора (гъба) за цветя - двата цветарски магазина, от които пазарувах, затвориха и просто не се сещам за цветарски магазин в района на Младост 1 и Младост 2.
Има цветарски магазин в Рум- а и щанд в магазин Хит.
Но дали продават гъба, не мога да кажа.

# 97
Има цветарски на изхода на метрото на пазара в Младост 1, до Аладин някъде, освен това два от двете страни на пешеходната пътека на 43 блок на Малинов.

# 98
  • София
Има цветарски на изхода на метрото на пазара в Младост 1, до Аладин някъде, освен това два от двете страни на пешеходната пътека на 43 блок на Малинов.
Един. Другият е затворен. Работи само от страната на 43- ти блок.

# 99
  • София
Един. Другият е затворен. Работи само от страната на 43- ти блок.
Това е Младост 1а. На метростанция Младост 1 работи магазинът и в момента.
Има два цветарски срещу Кауфланд в Младост 3, около магазина на Добротица.

# 100
Дамата от цветарския магазин на пазара в Младост 1А не продава, но дамите (изключително мили и любезни) на пазара на голямата сергия с мушката направиха изключение и ми продадоха точно колкото ми трябва.

# 101
Рали в неделя сутрин, младост-4 и част от Малинов. От 9 сутринта бръмчи всичко. Нямам коментар.

# 102
И в центъра е затворено заради маратон.
Придвижването днес с кола е много трудно.

# 103
  • Замък сред облаците
Е, всяка година от 2020 насам е втория уикенд на септември, не е голяма изненада.

# 104
  • София
Абсолютно, няма драма.

Общи условия

Активация на акаунт