София, жк Младост - тема 37

• 10 696
  • 203
  •   1
Отговори
# 120
Да, горе долу целия район ще бъде с небостъргачи.
 Високата сграда на кръстовището с Макдоналдс е в напреднал етап, остъкляват я сега.
Срещу нея е дупката на Гаранти коза - там не се знае какво се случва, прехвърляха фирми, пък уж фалираха. Част от “дупката” я продадоха на Артекс - те вече са започнали да строят. Срещу Била е парчето на Артекс.
Горе на снимката на съфорумката това вече е друг строеж. Доколкото разбрах пак е Артекс.

# 121
Всяко петънце тревичка трябва да се застрои. Не мисля, че има някой учуден от тези факти....

# 122
  • София
Много е подтискащо вече, не знам за вас, но ние сме на висок етаж и въпреки това на два-три месеца прозорците са само пясък... който дишаме. Аз все повече искам да напусна тази София....

# 123
Много е подтискащо вече, не знам за вас, но ние сме на висок етаж и въпреки това на два-три месеца прозорците са само пясък... който дишаме. Аз все повече искам да напусна тази София....

Същата работа. Както пееше Ицо Хазарта “ Колко и да чистиш, мръсно е”. Въздух, тротоари (където ги има).

# 124
  • София
Слагам за информация:

Коментар няма да добавям, защото ще ме изтрият. 😀

# 125
наистина е много прашно, личи си по автомобилите на паркинг
а с толкова много нови жители ще стане помръсен от газове въздуха, след праха, газ ще дишаме...

# 126
  • София

Благодаря, че поне научих... Sad

# 127
Някой ползвал ли е услугите на дентална клиника М3 Dent (зад магазин Дар)?

# 128
Не препоръчвам да ходите там.
Прочетете отзивите…
 А и като минавам покрай блока, виждам само забрадени с бурки, пакистанци, индийци. Мисля че предимно с чужденци работят там, да точат пари..

# 129
  • Замък сред облаците
Някой ползвал ли е услугите на дентална клиника М3 Dent (зад магазин Дар)?

Моят свекър си направи и горна и долна челюст изцяло там, много е доволен. Доста време му отне - близо година и малко, но махаха зъби, слагаха импланти, имаше заздравителен период на челюстта и т.н. Това беше между декември 2021- март 2023. Оттогава не се е оплаквал от проблеми с новите зъби.

Относно горния коментар за чужденците - нали знаете че в България се развива стоматологичен туризъм, защото откъм цена-качество сме много напред от доста европейски и източни държави? Не се точат пари ей така - неслучайно и българите, живеещи в чужбина, се връщат тук да си правят зъбите през отпуските.

# 130
Причината за отпуските на сънародниците не е заради качеството, а заради това, че има часове от днес за днес и от днес за утре.
Навсякъде в Европа се чака минимум 6 месеца за преглед, дори при личен лекар.

# 131
Не препоръчвам да ходите там.
Прочетете отзивите…
 А и като минавам покрай блока, виждам само забрадени с бурки, пакистанци, индийци. Мисля че предимно с чужденци работят там, да точат пари..

Не знам там дали има пакистанци, индийци и прочие, но вечер като се прибирам след 21ч., метрото е пълно с такива хора и всичко живо слиза на Малинов. Да не би да има някакви общежития?

Малко ме хваща страх вече...

# 132
  • София
В тази връзка препоръка за зъболекар работещ с деца, благодаря.

# 133
здравейте, отзиви за занимателна/увлекателна математика в младост (по възможност младост 1) някой може ли да даде? чудя се между смартикидс и абв. става въпрос за дете на 4.5г, което има желание, знае числата, смята по малко.
ако имате и друго предложение, ще е прекрасно

# 134
Цитат на: midnightStar link=topic=1

МИД, 786978.msg50237402#msg50237402 date=1758528327
В тази връзка препоръка за зъболекар работещ с деца, благодаря.
Мид, моите ги водим в Младост 2 с/у Промаркет. Д-р Колева.

Общи условия

Активация на акаунт