Кой е любимият ви виц? Нека се посмеем заедно...48

• 68 342
  • 755
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Млада семейна двойка седяла вкъщи пред телевизора. По някое време - на вратата се позвънило. Когато отворили вратата, на прага стоял мъж на средна възраст. Той се захилил широко:
- Ха, добър ден, де! Така ли се посреща любим чичо от Америка?
Домакините сковано го поканили да влезе. И извадили от хладилника по-отбрани неща - луканки, филета, синьо сирене, ягоди, уиски... След като го нагостили се оказало, че няма и къде да спи. Така, че му постлали дивана в хола.
На другата сутрин, неочакваният посетител не показвал никакви признаци, че се кани да си тръгва. Нямало как - жената наготвила вкусни манджи. И онзи пак се наял до насита. В този дух се източила цяла седмица! Най-сетне, гостенинът си стегнал куфарите и се захилил:
- Е, хайде - със здраве! Пък - ще мина някой ден пак да Ви видя!
Когато вратата се затворила зад гърба му, съпругата промърморила кисело:
- Иване, не се сърди, ама ще бъда откровена с тебе! Тоя твой чичо се оказа голям муфтаджия и бай Ганьо!
Ние цяла седмица го хранихме и поихме царски! А той, от Америка - нито някакъв подарък ни донесе, нито - някой долар ни даде!
Мъжът и я погледнал с безкрайно учудване:
- Извинявай много... МОЯТ чичо ли каза?! Аз, през цялото време си мислех, че това е ТВОЯТ чичо!

# 571
Попитахме 100 мъже:
- Какво ви харесва най-много когато Ви правят фелацио?
5% отговориха гледката, 20% усещането, 75% тишината.

# 572
# 573
  • Враца
Млада семейна двойка седяла вкъщи пред телевизора. По някое време - на вратата се позвънило. Когато отворили вратата, на прага стоял мъж на средна възраст. Той се захилил широко:
- Ха, добър ден, де! Така ли се посреща любим чичо от Америка?
Домакините сковано го поканили да влезе. И извадили от хладилника по-отбрани неща - луканки, филета, синьо сирене, ягоди, уиски... След като го нагостили се оказало, че няма и къде да спи. Така, че му постлали дивана в хола.
На другата сутрин, неочакваният посетител не показвал никакви признаци, че се кани да си тръгва. Нямало как - жената наготвила вкусни манджи. И онзи пак се наял до насита. В този дух се източила цяла седмица! Най-сетне, гостенинът си стегнал куфарите и се захилил:
- Е, хайде - със здраве! Пък - ще мина някой ден пак да Ви видя!
Когато вратата се затворила зад гърба му, съпругата промърморила кисело:
- Иване, не се сърди, ама ще бъда откровена с тебе! Тоя твой чичо се оказа голям муфтаджия и бай Ганьо!
Ние цяла седмица го хранихме и поихме царски! А той, от Америка - нито някакъв подарък ни донесе, нито - някой долар ни даде!
Мъжът и я погледнал с безкрайно учудване:
- Извинявай много... МОЯТ чичо ли каза?! Аз, през цялото време си мислех, че това е ТВОЯТ чичо!

Извод:
Общувайте си повече! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 574
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/

# 575
Баи Денчо - стар бакшиш в таксиметрова фирма.Диспечерът му звъни:
- Ало, тринадесети, къде си?
- В Младост 3.
- Бай Денчо, можеш ли да минеш през Младост 1 да вземеш един, че много бърза за аерогарата?
- Имам три свободни места. Ще го взема.
- Абе страх го е, че няма да успее за самолета в 18:00 за Виена.Пита ще успеете ли?
- За този полет точно ще успеем -сигурен съм 100%.
- Бай Денчо, не се майтапи! При тези задръствания как можеш да си толкова сигурен?
- Ами карам пилота на самолета от Младост 3 за там.

# 576
-Здравейте! Правим телефонна анкета. Как се казвате?
-Адам.
-Благодаря, а жена ви?
-Ева.
-Хахаха, не ми казвайте само, че и змията е при вас!
-Ева, повикай майка ти, търсят я по телефона.

# 577
- Какво е най-хубавото, когато караш БМВ?
- Кафенцето в автосервиза.

# 578
  • тук, на мястото си
Полицаи спират джип Г класа. Вътре седи един мръсен просяк.
- Какъв си ти бе, от къде го взе този джип?
- Мой си е. Подариха ми го.
- Как така на теб ще ти подарят такъв джип, признай си и няма да те бием.
- Абе мой си е, подариха ми го, защото имам дарба да помагам на хората.
- Каква дарба, бе?
- Абе л@йното ми е специално и лекува какво ли не и винаги действа.
Полицаят се замислил и казал.
- Абе знаеш ли, аз нещо оплешивявам и не знам какво да правя, можеш ли
да ми помогнеш?
- Мога, само се наведи ей там аз да ти пусна малко на главата.
Просяка се изсрал на главата на полицая. Полицая си метнал фуражката отгоре
добре да замаже и пуснал просяка да си ходи. От другата страна на улицата
седят две мутри и се хилят.
- Абе тоя ако се изсере на още една кука ще му купя и апартамент!

# 579
# 580
  • някъде другаде

# 581
– Госпожа Плашигълъбова,защо избрахте учителската професия?
– Защото,когато си говориш сам,си шизофреник,а когато си говориш сам,но в присъствието на ученици,си лектор! LaughingJoy

# 582
  • София
Един мъж се оженил, но жена му се оказала много фригидна! Още на другия ден, след сватбата му заявила:
- Не ме занимавай с глупости, намери си любовница и я доведи у дома!... Няма да ревнувам, дори ще готвя и на нея! Замислил се младоженеца: "Хайде пък сега, ще си търся любовница?! Това няма как да стане!" - и отишъл при лекаря за съвет. Доктора го приел, изслушал го вниматрлно и му казал:
- Нито си първия, нито ще си последния в такава деликатна ситуация!... Ето ти това лекатство - то е без цвят и мирис! Накарай жена си да пиете по едно кафе и скришом и сипи в чашата една кафена лъжичка, а после ще видиш какъв ефект ще има!
Прибрал се нашия у дома, а жена му гледала поредния турски сериал по телевизивта. Той и предложил:
- Жена, да пийнем по едно кафенце, а?
- Е, точно сега ли се сети, когато гледам филма!
- Споко бе, аз ще го направя! - и отишъл в кухнята. Сварил кафето, налял го в чашите и сипал една лъжичка в нейната чашка. Погледнал малката лъжичка и си казал: "Абе, какво е това за моята жена?!?" - и сипнал още една - "Брей, май и сипах много?!... Я, да взема и да си капна и на мен, та и аз да се подсиля малко!" - и сипал една доза и на себе си. Изпили двамата кафето и си легнали в спалнята. В този момент жената скочила от леглото, разкъсала нощницата си и изкрещяла:
- Изпитвам нужда от мъж! - а съпругът и смутено казал:
- Странно?!... И аз...!!!

# 583
Срещнали се две приятелки. Едната била в ужасно настроение. Тъжна и разстроена.
- Какво се е случило? – обезпокоила се другата приятелка.
- С мъжа ми не сме правили любов от три месеца. Вече не зная какво да правя. Отчаяна съм.
- Аз имах същия проблем, но му купих едни специални чорапи. Най-великият афродизиак в света. Шият ги тибетски монаси от някаква много специална вълна. Мъжът ми откакто ги носи всяка вечер нахлува вкъщи, разкъсва ми дрехите, захапва ме за шията. После ме мята на леглото и правим най-вълшебната любов на света. Ето ти адреса където продават тези чорапи.
След няколко дни пак се срещнали. Първата приятелка още в по-лошо настроение.
- Какво се е случило бе, муцка? Не проработи ли системата?
- Още по-лошо стана. Купих му чорапите. Обу ги и като се върна от работа, нахълта вкъщи, разкъса си дрехите, отвори хладилника, извади най-голямата краставица и си я заби отзад.
- Леле, муцка! Ама твоя идиот е обул чорапите наобратно.

# 584
  • тук, на мястото си
Баща ми ме хвана с момиче в стаята. Каза ми:
- Не се притеснявай, няма да кажа на майка ти. Нека това бъде нашата малка тайна.
 - Благодаря ти, татко!
На следващата сутрин цялото семейство се събра на масата за закуска. Майка ми попита:
 - Синко, откъде имаш тази смучка на врата си?
 - Това е нашата малка тайна с баща ми - отговорих.
След това всичко в нашето семейство се обърка...

Общи условия

Активация на акаунт