Бързи въпроси и отговори по темата КЪРМЕНЕ - тема 38

• 17 587
  • 707
  •   2
Отговори
# 705
Здравейте, моля за съвет, хигиенично ли е да се използва употребявана помпа Spectra S2 с нови резервни части? Или задължително помпата трябва да е нова?
Няма проблем ползвана, помпата няма досег с кърма.
Проявете обаче колко часа е ползвана. Капацитетът на мотора е около 1500 часа. Има клипчета в интернет как се проверява колко часа е ползвана.

# 706
  • 🌊
Родих на 4.02, опитвам се да кърмя - слагам на гърда, изцеждам допълнително. Днес забелязах, че на едната ми гърда се е появила тъмносиня веноподобна линия, а кожата изглежда като нацепена. Нямам опит с кърменето, нямам си идея дали е нормално. Това е и гърдата, която е по-непредпочитана от бебето

# 707
Здравейте, бебето ми е почти на 3 месвца и от няколко седмици, често плаче на гърда. Засуква, плаче, дърпа се, после пак засуква и е много неспокойно.
Кърма има, защото се цедя след храненето.
Притеснявам се, че не качва достатъчно и като правя контролно кърмене яде по-малко от нужното за възрастта си.
Кърменето се превърна в ад за мен, че не мога да нахраня детето си и този отказ от нея ме кара да се разстройвам. На път съм да се откажа.
Люшкам я, кърмя я във всякакви пози, дори права, шъшкам, пускам бял шум, кърмя я в полузаспало състояние, или ш
Преди сън, всичко съм пробвала.
Много се разстройвам и се ядосвам и след едно такова "кърмене" просто я оставям в леглото и плача. Не искам да съм й ядосана, защото тя не е виновна.
Има ли нещо, което не съм опитала?

Общи условия

Активация на акаунт