🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"СЪНЯТ НА ЕШРЕФ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-32

• 20 710
  • 736
  •   1
Отговори
# 690
Добро утро, момичета!
Успех на новия новия проект на Чачо "Uykucu Adam"!
За първи път ще гледам Елчин, симпатична е!

Желая ви прекрасни почивни дни!

# 691
Добро утро, момичета!
Обсъждали сте принца на Турция! Grinning

Топ е Чаатай в Меджезир. По онова време не е имало момиче, което не е било влюбено в него.

А със Серенай са страхотна двойка.
Млади, красиви, талантливи!
Подхранвали са клюките или наистина са имали връзка само те си знаят, но по това време много са си подхождали.

Аз все пак вярвам,че е имало нещо между тях, за да се отчуждят в последствие по този начин.
След партито за края на сериала Чаатай доста пренебрежително се изсмя накрая, на въпроса дали Серенай ще бъде в екипа на новия му проект (Delibal)

Той накрая зарaди филма започва да пуска по-дълга коса и променя малко външния си вид.
Идеи за днес?
Желая ви прекрасен ден!
И успешно начало на  снимките на "Uykucu"!

Елчин наистина пее прекрасно! Musical Score

# 692
Ешрефа успя и мъжете да разчувства!

Аз предлагам в почивните дни да е "свободни съчинения"....кой за каквото му се коментира!

Последна редакция: сб, 12 юли 2025, 11:42 от jackie.

# 693
Добър ден, мили мои!

Днес си позволих да поспя. И вие цяла страница сте изписали с мисли.

Ще кажа първо за Серенай, аз какво мисля. В нея има някой изкуствени неща, които не ми харесват. Не са на правилното място, но тя държи да го показва. Има моменти в сериала, дори устата си е правила по това време. Тя не е съвършената красавица. На моменти и играта ѝ е странна. Това, което ме впечатли е нейната освободеност. Тя няма притеснение какво ще си помислят хората. Тези постоянни докосвания и целувки с Чаатай не са много по турския вкус. Сигурно много са я определяли за лека жена. Но нея това не я е спряла. И другаде, където съм я гледала е адски освободена. Прави го толкова реално. Чак в Айчето пишеха, че жената на Киво трябва да се разведе с него за тези сцени. Има сцени на истерия, които се еднакви навсякъде, където ги играе. Няма лошо. Просто на Чачо винаги са съобразени с конкретната роля. Не казвам, че не е талантлива. Просто истеричното ѝ викане няма нюанси. Иначе еднакво играе и комедия и драма. По-добра е от много негови партньорки.

За Icerde също ще кажа. Майка точно беше починала. Просто емоционално не можех да се пречупя. Сериалът е много хубав. Прекрасни сцени, обрати, диалози. Играе толкова сомбреро момче тарикатче, което ще се справи с усмивка с всичко. Погледът му, закачливата Искра в очите и ъгълчета на вечната лека усмивка правят такъв образ, че през цялото време жена партньорка не му трябваше , за да си го представят фенките. Поне аз така си мисля. Понякога го вкарват в по-интимни сцени заради фенките, а там нямаше никаква нужда.
Хриси, дай му втори шанс.

# 694
💥📽️🎬🆕🆕🆕🎬🎞️
💥Днес снимките започнаха на филма "UYKUCU - СЪНЛИВЕЦ" 💥
🎬1-ви снимачен ден📽️Снимка и Стори в Инстаграм от оператора Булут Йълдъз 📽️🎬

# 695
Албена, много благодаря за новината Heart Heart

# 696
Албена, супер новина си ни донесла....Благодаря!
Успех!
Сега ще чакам и някоя снимчица на двамата да ни пуснат, че само на колажи я караме!

# 697
Албена, благодаря! Hug
Чудя се, дали сторитата на Сема, са свързани с днешните снимки...

Дали отново Илкнур ще е стилистка на Чаатай?

# 698
Нищо чудно и да са свързани, ще стане ясно!

Имаме и клапа

# 699
Здравейте момичета,
Поздрави от морето
Скрит текст:

Хриси, дай шанс на Ичердето, има си своя чар ...
Меджезира е класика, любов, страст, интрига, красиви герои, освен Яман и Мира...
Гери,
Права си за Серенайка, но талантите и компенсират "истеричното" и викане ....не знам дали съм казвала, но за сцената в басейна /когато страдаше и Оркун я спаси/ беше получила похвали от доста колеги....

Ели, добре дошла в БГ ❤️

# 700
Една статия в

Коя е Елчин Сангу, която ще играе Сайе в „Сънливецът"?
Кой е нейният приятел, откъде е, на колко години е, колко е висок и как е станала известна?

В ход е подготовката за филма „Uykucu“, продуциран от Poll Films. Във филма участват Чагатай Улусой (Ферман) и Елчин Сангу (Сайе). Коя е Елчин Сангу, кой е нейният приятел, откъде е родом, на колко години е, колко е висока и как е станала известна, са сред често задаваните въпроси от зрителите, интересуващи се от филма. Ето живота на Елчин Сангу в пълни подробности.

Коя е Елчин Сангу?

Елчин Сангу е една от най-популярните актриси в Турция.

Тя е родена в Измир на 13 август 1985 г.

Тя е от черкески произход, а семейството ѝ има история в опазването на черкеската култура.

Тя е театрална актриса и е учила опера.

Елчин Сангу, която има милиони фенове в Турция заради актьорския си талант, естествената си красота и енергията на екрана, се превърна и в едно от най-търсените имена като рекламно лице.

На колко години е Елчин Сангу?

Елчин Сангу е родена на 13 август 1985 г.

Към 2025 г. тя е на 40 години.

Сангу, зодия Лъв, има силен лидерски стил, който се отразява в силните ѝ женски образи в актьорската ѝ кариера.

В ход е подготовката за филма "Uykucu" на Poll Films. Главните роли са Чагатай Улусой (Ферман) и Елчин Сангу (Сайе). Въпроси като коя е Елчин Сангу, кой е приятелят ѝ, откъде е, на колко години е, колко е висока и как е станала известна са сред често търсените теми от зрителите, интересуващи се от филма. Ето живота на Елчин Сангу в пълни подробности.
Елчин Сангу е една от най-популярните актриси в Турция.
Тя е от черкески произход, а семейството ѝ има история в опазването на черкеската култура.
Тя е театрална актриса и е получила оперно образование.
Елчин Сангу, която има милиони фенове в Турция с актьорския си талант, естествената си красота и енергията на екрана, се превърна и в едно от най-търсените имена като рекламно лице.
Сангу, чийто зодиакален знак е Лъв, притежава лидерски качества, които се отразяват в силните женски образи, които тя изобразява в актьорската си кариера.

Откъде е родом Елчин Сангу?
Елчин Сангу е родом от Измир, но е от черкески произход.
Тази характеристика я прави един от най-важните представители на черкеската култура в турския свят на изкуството.
Родена и израснала в Измир, Сангу започва професионалната си кариера, като получава сценично и оперно обучение.

Каква е височината и теглото на Елчин Сангу?
Елчин Сангу се откроява на екрана с елегантната си и впечатляваща физика.
Височина: 1,69 метра.
Тегло: Приблизително 55 килограма.
Слабата ѝ физика и отличителната ѝ червена коса я правят незаменимо лице в телевизионни сериали и рекламни кампании.

Как Елчин Сангу стана известна?
Актьорската кариера на Елчин Сангу се развива постепенно.
Тя учи актьорско майсторство в театър „Сахне Тозу“.
Завършва оперния отдел в университета Мерсин.
През 2011 г. прави първия си значим телевизионен дебют като „Джале“ в сериала „Öyle Bir Geçer Zaman ki“ (Задължително време).
Големият ѝ пробив идва с ролята на „Дефне“ в сериала „Kiralık Aşk“ (Любов под наем).
Сериалът, в който тя участва заедно с Баръш Ардуч, продължава 69 епизода и се превръща във феномен.
Образът на Дефне прави Елчин Сангу една от най-обсъжданите актриси в Турция.
Сериали с участието на Елчин Сангу
Елчин Сангу е играла водещи и други видни роли в множество сериали. Ето нейните забележителни проекти:

Öyle Bir Geçer Zaman ki (2011) – Jale

Bir Aşk Hikayesi (2013–2014 – FOX TV) – Eda

Kurt Seyit ve Şura (2014 – Star TV) – Güzide

Sevdam Alabora (2015 – atv) – Зейнеп

Kiralık Aşk (2015–2017 – Star TV) – Дефне Топал

Çarpışma (2018–2019 – Show TV) – Зейнеп Тунч

İyi Günü Bad Günü (2020 – Star TV) – Лейла Ертекин

Yalancılar ve Mumları (2021 – FOX TV) – Ceyda Soyhan

Чоп Адам (2022–2023 – Star TV) – Пери Sonad

Тя разшири актьорските си умения, като пое различен герой във всеки проект.

Филмите на Елчин Сангу

Тя пренесе телевизионния си успех и на големия екран.

Mutluluk Zamanı (2017) – Ada

9 Kere Leyla (2020 – Netflix) – Nergis

„Mutluluk Zamanı“ с участието на Баръш Ардуч пренесе телевизионната химия между дуото на големия екран.

Кой е гаджето на Елчин Сангу?

Личният живот на Елчин Сангу винаги е тема на интерес.
Тя е във връзка с бизнесмена Юнус Йоздикен от дълго време.
Двойката като цяло предпочита да държи връзката си далеч от светлината на прожекторите.
Въпреки че новини за сватбените им планове от време на време се появяват в жълтата преса, все още не са се появили официални новини.

Награди и постижения на Елчин Сангу

Елчин Сангу е получила множество награди за ролите си в проекти.
Златна пеперуда: Най-добра актриса (Kiralık Aşk)
Най-добра актриса в романтична комедия
Най-добра телевизионна двойка (Defne и Ömer) – с Barış Arduç
Многобройни награди в социалните медии и публично гласуване
Благодарение на изпълнението си, тя спечели голяма фен база не само в Турция, но и в Близкия изток и на Балканите.

Рекламни кампании на Елчин Сангу

Звездата на Елчин Сангу изгря не само в телевизионни сериали, но и в рекламния свят.
Продукти за грижа Elidor
Кампании Boyner
Реклами за марката Molped
Посланик на марката GittiGidiyor
Благодарение на красотата и популярността си, тя се превърна в едно от най-търсените имена в рекламния свят.

Сценичен и оперен опит на Елчин Сангу

Актьорската кариера на Елчин Сангу се основава на сценичната ѝ дисциплина.
Завършва оперния отдел в университета Мерсин.
Получава обучение в театър Sahne Tozu в Измир.
Експертизата на театъра осигури естествено и правдоподобно изпълнение на екрана.

Каква роля играе тя в „Uykucu"?
Елчин Сангу играе една от главните роли във филма на Poll Films.
Тя ще изиграе образа на Сайе.
Историята на филма е базирана на мистериозен шпионски трилър.
Тя ще сподели напрегнати сцени с напрежение и екшън с партньора си Чагатай Улусой (Ферман).

Датата на излизане е планирана за началото на 2026 г.

https://www.worldofturkiye.com/magazin/uykucu-filminin-sayesi-el … -nasil-unlu-oldu/

# 701
Здравейте ,момичета ♥

Ако динамиката на Елчин и Чачо е нещо подобно на Везир и Хакан би било доста интригуващо.Знаят ,че са "врагове", но в същото време се уважават и дори донякъде помагат. Това,което разбрах досега от описаното за филма,двамата ще се гонят ,като котка и мишка,шпионката и инспектора.Определено ще е хубав филм,поне от това ,което знам за сюжета звучи интригуващо,като добавим Чачо за разкош и готово .

С интерес ще очаквам новият проект,надявам се да имаме възможност да го гледаме.

Нези

Скрит текст:
Ти къде си учила турски ? Сама или си посещавала курс ?

# 702
Нези, благодаря за статията!

Аз съм гледала:
Kurt Seyit ve Şura (2014 – Star TV) – Güzide

Sevdam Alabora (2015 – atv) – Зейнеп
Като този бързо го приключиха, въпреки че на мен ми хареса.

Kiralık Aşk (2015–2017 – Star TV) – Дефне Топал

Mutluluk Zamanı (2017) – Ada

Çarpışma (2018–2019 – Show TV) – Зейнеп Тунч

Саундтрака към Mutluluk Zamanı/Време за щастие, го изпълняват Елчин и Баръш

# 703
Нищо чудно и да са свързани, ще стане ясно!

Имаме и клапа

Прочетох при румънките нещо, по повод на тази клапа и го споделям с вас.
"Това не е оригинална клапа, направена е от фенове на Елчин Сангу. Видях я да се разпространява и в Twitter. Оригиналните клапи изглеждат различно-например сцените и датите са попълнени на ръка, а не са предварително отпечатани. А след това, Чаатай е в главната роля и е първия в надписите. Феновете на Елчин я поставят на първо място, защото затова са фенове 😄"
Ето една клапа от последния ден от снимките на "Terzi"

Ето и една от "Kübra"

Явно за сега ще караме само на фенско творчество и колажи. Wink
А този ми е един от любимите.

Скрит текст:
bof4eto, започнах сама, първо с думи, после с учебник, нещо като самоучител, а след това си взех истински учител. Grinning
Все още уча, имам по един урок седмично, което не е достатъчно, но пък ми е много полезно. В момента положението е-разбирам почти всичко, но ми е трудно да говоря. Сега, в езикова среда се надявам да се отпусна повече.Wink

# 704
Аз като я видях толкова хубава изчистена клапата, ми мина през акъла, че може да е направена,
но реших да я сложа.
Дано ни покажат истинската и ще я заменим, ако не ще си седим с тая.

-----------------------------------
Ох, спуках се от смях!
Скрит текст:
Великите лафове на Пената - четеш и припадаш от смях!
* Докато ЦСКА пътува от стадион "Българска армия" до базата си в Панчарево. По средата на пътя чичо Митко казва на шофьора "Я отбий за малко в лоялното" (б.р. - има предвид локалното).

* Удоджи, к’во гледаш като гладен шоп пред бакалия. Стига ги кокори тия очи, ще ти изскочат навънка!

* Като върнем Пафа, ще си оправим защитата.

* Тая бутилка трудно се отваря. Като стара мома е...

* Студентски град да го кръстим на Топъл град, викам аз, та вие всяка вечер сте там и все вдигате градусите.

* Тоя не може да пие. Обърна една водка и взе да кудкудяка.

* Жиесемът ми се повреди. Аз натискам копчетата, той пее, егати и техниката.

* Митал, Питал, това е... Няма пари. Какъв началник ни е тоя, никакъв не се е вясвал. Аз, ако ей сега на улицата го срещна, няма да го позная. Помня само, че беше едно мургаво и ниско, друго не помня...

* Ей, един журналист ме побърка. Цял ден ми звъни. Аз му затварям, той пак. Питам го да не е гладен, че да го нахраня. Щях да му предложа един сандвич от ресторанта. Не, вика, искам само 2-3 неща да те питам. 2-3, ама като ме захапе, отиде цял час. Ами на мен ушите ще ми загреят. На друг пък му казвам 4-5 неща и му затварям – на сутринта нашият написал цял роман във вестника. Измислял си работи, дето през главата ми не са минавали.

* Срещам един приятел, тупа ме по рамото и вика: Пена, прочете ли ми съобщението дето ти го пратих! Майтапчия човек. Аз на вестника вече буквите не виждам, камо ли да се кьоря на телефона.

* Батков като ги натупа БАТЕ се умълча. Вдън земя се покри. Не го чувам вече да мучи по радиото на Томислав. Братушките май му взеха микрофона.

* Интер...нет, милан...нет... Какви са тия щуротии. Аз само вестници чета. Как ги вкарват тия работи в тия екрани, не знам. Това е за младите, не е за стар човек като мене.

* Цял ден го търся по телефона, той не се обажда. Като се върна, ми вика, че бил в чужбина и нямал роми ли, ромин ли, нещо такова.

* С олио ли ви мазаха за тоя календар. Приличате на пехливани. Ние дъртите, ако се бяхме съблекли, жените щяха да ни изгонят.

* Настич пак го заболял долният мускул.

* Казах му на доктора да прати Кирчо Котев на магнита да го изследват.

* Не я ритайте отвътре топката, подавайте я.

* На корнера няма да стоите на едно място и да си бъркате в носовете. Движете се, движете се, гледайте си играча накъде отива, не го изпускайте.

* В средата се пречкате, тичайте по към края, ама не съвсем, за да не се оголвате.

* Криза имало? Каква криза – днеска един в магазина напълни 2-3 големи кошници. На продавачката и се схванаха ръцете да му брои парите.

* Тая репортерка уж мене питаше, а все към играчите зяпаше. Ако знае началникът й как се оглежда, ще я изгони. Там нямат ли мъже в тия вестници.

* Дучето събрал тия дето просят пред ЦУМ, облякъл ги и ги направил на шейхове. Ама по обувките се издадоха. На единия бяха скъсани, сигурно ги е взел от некоя кофа за боклук на път за стадиона.

* О-мо-ди-ди-аа-бе.. Леле, ама много му е сложно името на тоя нигериец. Устата ме заболя. Ако го докараме, лепнете му едно кратко име като на исландеца, че иначе само ще сричам.

Общи условия

Активация на акаунт