Осмокласници 2024/2025 - тема 9 - ваканционна

• 25 428
  • 756
  •   1
Отговори
# 75
Малечка, Мама Ру, да са ви живи и здрави девойките! Да имат много късмет, да вярват в себе си и да постигат много успехи !

# 76
  • София
Разбират ли се с приятелките, ? Особено момичетата ? Това ми е другата драма, все нещо се драчат... много ми се иска да видя вина у другите , ама моята хич не е лесна, та явно е взаимно... Joy  Последно се сдуши с друго момиче от съседен клас, много симпатично. Вчера обяви, че това момиче вече не й се обажда толкова често понеже си хванало гадже , с това гадже флиртуват 2 год и накрая се разбрали че са гаджета. Какво е това гадже ? питам аз. Ами и аз знам малко, отговаря щерката . С две години по - голямо гадже, казва се Мария. ..  Cold Sweat  до тук спрях с 1ви и последен въпрос.... Абе какви са тия работи.?  Явно съм извън модата. И съм седнала да разчитвам... Извода ми е, да не питам, като не съм подготвена за отговор в този дух...  Joy

# 77
Това ми е голямата болка - трудно я приемат и почти никой не иска да й е приятел, не и искрено, само с цел да й се присмиват. Не е лошо дете, но не се вписва. Има една приятелка от друг град, с която поддържаме връзка от 5 години, пролетта се запознаха с още едно момиченце като тях, но не знам там какво стана.

# 78
Малечка, честит двоен рожден ден!
Еех, че хубаво. Blush

# 79
Набора се прибра! Малко разказа. Легнали са към 2. Хубаво е било!

# 80
  • София
Щом изобщо са спали, добре !

# 81
Приятелки!
Страда, изстрада приятелката в клас, този месец вече гледа напред, което я радва и нас естествено.
Писала съм, че имаше приятелка, която искаше да я изпраща, защото я е страх. Не беше проблем, докато момичето започна да командва моето какво да прави, нямала право да говори с друго момиче, започна да я нарича "ало, соп, слушай ме", прави забележки, ако при писане на съобщение сбърка и подобни. Моето дете беше соп 1-4 клас и тежко изживя този епитет. Най-интересното е, че другото момиче е доста по-назад в представянето в училище. Сълзи много, говорихме много, че това не е приятелка и да се разделят. Имаше заплахи как не може да я оставя сама да се прибира. Остави я, страда, но сега казва, че деца от класа я подкрепят в нейното поведение и я търсят за компания. Доволна е, весела е, онова момиче е минало.

# 82
  • София
laurentin, как добре те разбирам…
при малката ми имаше подобно нещо. Уж приятелка, а моята не трябва да говори с други. Трябва винаги да вдига тел, независимо какво тя прави щом ‘приятелката’ се е сетила, че й се говори. И още, и още. Много говорих, също като теб, че това не е приятел. Тази година на моята много й писна от тези изпълнения и я отряза. Сега не иска и да чуе за нея.

# 83
И моята не е с много приятелки.
Общува в училище с всички, по-често чувам 2-3 имена. Имаше някакви драми в класа- кой за кого какво бил казал, но моята не беше в цялата каша. Преценила е, че не може да визма страна, тъй като няма нищо против никой. Много се зарадвах, че е взела такова решение.
Laurentin, в класа на твоето дете има момиче от нашия град. Не зная дали става въпрос за нея, но съм споделяла миналата година за момиче, което се подиграваше на дъщеря ми- била тъпа, никъде нямало да я приемат и т.н. Колко пъти се е прибирала с рев и смачкано самочувствие...
Ако става въпрос за същото дете, по-добре далеч от нея. То е возене по коли в ранните часове, дискотеки, нягане от вкъщи,алкохол, гаджета, секс и каквото още се сетиш.
Споделих, че имаме гадже.
Не знам обаче дали ви казах,че имало разлика между това да се занимаваш с някой и да ти е гадже. За да е гадже трябвало да те пита/да се разберете, че сте гаджета. Иначе не се брояло.
Аз ли нещо не мога да схвана, нещата ли са се променили толкова.....

# 84
Не знам обаче дали ви казах,че имало разлика между това да се занимаваш с някой и да ти е гадже. За да е гадже трябвало да те пита/да се разберете, че сте гаджета. Иначе не се брояло.
Аз ли нещо не мога да схвана, нещата ли са се променили толкова.....
Че и по наше време така си беше, трябваше да ти е “предложил”, иначе не е официално Joy
Чак едно носталгично ми стана, мислех, че сега всичко е различно.

# 85
То така де, но се подминавахме по коридорите.
А сега под занимаване не било само да се гледат.. А като били гаджета, вече били ексклузивни Thinking
Явно преди това няма такова изискване Sweat Smile

# 86
Малечка да са ти живи и здрави рожденичките много забавни моменти да имат през лятото. Аз съм давала да пробва бира и вино на моята госпожица но по една глътка само.

# 87
Леле, сложничко е, да…
Добре, че тук се поограмотяваме Joy

# 88
  • София
Няма гадже засега. Имаше мераци в началото когато бяха нов клас и се опознаваха.... та говореше за едно.момче в началото. Колко той я харесва и подобни. Направо ми гръмна главата от тези неща.. Ама всичко в стил, аз влизам, той ето така ме поглежда, аз ето така се обръщам.  Влиза друг и казва ето това....ужас...хиляди подробности....Joy  както беше много важен,  втори срок нищо не споменава за него изобщо и дума... мина им интереса... като я питам ," Ами там си е, нищо, но той стана зубър"  и толкоз... Joy

# 89
Lalla oopsi, ужас, не е от друг град, от нашия град е момичето. За вашето не е разбрала още.

Общи условия

Активация на акаунт