Осмокласници 2024/2025 - тема 9 - ваканционна

• 25 425
  • 756
  •   1
Отговори
# 705
Леле, само дето се бяхме окахърилили за СМГ. Баловете са главозамайващи Flushed
Крайно време е да си стане със собствен изпит, това не е нормално.

ПП: И за НПМГ също.

# 706
  • София
second, хип-хип-урррааааа, честитоооо Kissing Heart

# 707
  • София
Лютиен, къде виждаш баловете?

# 708
  • София
Second, честито момиче! Вече можеш да дишаш спокойно.  Simple Smile
Стискам палци и за по-желания език, макар че руския (недолюбван сега) в бъдеще може да се окаже по-ценен от испанския. Отличници си отглеждаш ти!!!  Wink

# 709
Second,  честито!

# 710
  • София
Ами тези 226х100 т. мат нямаше как да не се отразят на баловете на СМГ/НПМГ.

# 711
Second, честито момиче! Вече можеш да дишаш спокойно.  Simple Smile
Стискам палци и за по-желания език, макар че руския (недолюбван сега) в бъдеще може да се окаже по-ценен от испанския. Отличници си отглеждаш ти!!!  Wink

Благодаря, и на всички други момичета също Simple Smile
Вече официално затварям главата "Седми клас" и никога повече няма да се върна към нея Simple Smile равносметката - трима в три различни топ училища Simple Smile ами да, потупвам се по рамото Simple Smile

# 712
  • София
[quote author=wave link=topic=1787192.msg49966299#msg49966299 date=1752492898

Благодаря, и на всички други момичета също Simple Smile
Вече официално затварям главата "Седми клас" и никога повече няма да се върна към нея Simple Smile равносметката - трима в три различни топ училища Simple Smile ами да, потупвам се по рамото Simple Smile
Заслужено

# 713
Лютиен, къде виждаш баловете?
Ети, пуснаха ги в седмокласната:
https://bg-mam.ma/p/1794523/49966124

# 714
Ех, момичета и аз надзърнах в седмокласната тема и за кратко си припомних миналогодишните емоции Simple Smile

second, поздравления за младежа и завид, че вече няма да преживееш седмокласните вълнения.
Дано всички деца да са щастливи от миналогодишните си избори и сега да се радват на синьо  лято!
Морски поздрави от нас и разхлаждайте с винце и мохито Wink

# 715
Лютиен, съгласна съм с теб! Истерията с училищата в София вече излиза извън граници. Децата правят и невъзможното, за да се класират в училище, равно на това в друг град. Визирам специално НПМГ и ПМГ. А там влизат с повече от 100 точки надолу. И не съм убедена, че нивото на учителите тук е по-добро, от това в провинцията.

# 716
Честито и от мен, Second!

# 717
  • София
Детето, което искаше НПМГ, е прието по второ желание, в хибридната паралелка с химия и биология, 1.74 т го делят от първо желание. И сега е чуденката - да участва ли на второ класиране, оставиха детето самО да реши

# 718
  • София
Ако първото желание действително е първо, да участва, разбира се.

# 719
На моята приятелка детето с много високи резултати не е прието в НПМГ. Явно там си е доста трудно..

Общи условия

Активация на акаунт