Черната пантера

• 30 701
  • 363
  •   1
Отговори
# 285
  • Варна
Бая голям ловен район има. Май вярно са две.

# 286
Дано се срещнат и да си станат дружки.
Сигурно са много самотни така самички. Да се запознаят, а дано.

# 287
  • Варна
Дано се срещнат и да си станат дружки.
Сигурно са много самотни така самички. Да се запознаят, а дано.
Ми аз мисля че са самотни ловци. По-скоро едната няма да влиза в ловния район на другата.
Но ако са две, най- вероятно се познават  вече.

ПП.
Да, териториални са.

# 288
Е, тяхна си работа тогава, щом им харесва Grinning
Само да не закачат хора, че закачат ли, колкото и да сме смотани, държавата ще се мобилизира и ще ги залови.
А не бива.
Оф, само да не идват на Витоша, че ще ми секнат разходките Joy

# 289
Тя се крие от хората явно. Много хубаво коте Simple Smile

# 290
Бая голям ловен район има. Май вярно са две.
Двайсетина км. по права линия е от Шумен до Марково, трийсет ако реши да се разходи по шосетата Simple Smile
Но и аз си мисля, че са две.

# 291
  • Телиш/Плевен
"Експерт съветвал, като видим ПУМАТА, да не й обръщаме гръб, да не я гледаме в очите и бавно да се оттеглим. Аз, като стопанка и вярна робиня на две котета, мога да допълня съветите, все пак и пумата /или леопарда/, са котета:

Първо и задължително извикайте: "Мяу, бе!", за да спазите традицията и да се обозначите, че сте забелязали котето.

След това може да си обсъдите с пумата дължината на опашката й, като не пропускате да я похвалите с гальовен глас и мъркаща интонация, за да се почувства хайванчето оценено.

Ако пумата още не ви е изяла, може с танцова стъпка да се приближите до нея, да кажете: "Гъди, гъди, хубовото котенце!" и да я погалите по главата и гърба. В никакъв случай не я галете срещу косъма, защото ще апе. Галенето придружете с похвали и с нежен гласец я убеждавайте, че по-хубаво коте от нея няма, че е добро коте, като не ви яде и продължавайте така, до като мърка. Спре ли да мърка, се оттеглете, ако можете.

Задължително си направете селфи. Дори да ви изяде след това, селфито ще остане вечно, а вие - безсмъртен в социалните мрежи. А и нали сте добър човек, котето гладно ли да стои?!?

Свобода за пумата!"

Елена Гунчева-Гривова

# 292
  • София /Абсурдистан
Имало е следи за изядени животни от рода на сърни и пр.
Но въпреки това не ми се иска да убият пантерата. Не стига, че тези хората, заради които е попаднала по нашите ширини са й били шута, ами и да я убият... Дано успеят да я  приспят и я пратят в някой природен парк за големи котки.
И аз това си мисля. Кой ли идиот я е изтървал?
Много харесвам маците, но точно това коте трябва да живее сред себеподобни.

# 293
Този цитат от статия е несериозен. "му се е сторило":
     "Нова поява на черния леопард. Забелязан е до шуменския квартал „Мътница”. От полицията посочват, че в неделя е получено обаждане от шофьор на тежкотоварен автомобил, че при преминаване по АМ „Хемус” му се е сторило, че в крайпътна нива има леопард."

# 294
  • София
Пантерката забелязана край Тутракан, ама май е фейк новина, не знам.
Били търсили, ама нямало съществена следа...

# 295
  • Sofia
Показаха видео,изглежда истинско.

# 296
Видеото да, но сутринта гледах някакъв специалист ловец, каза, че ако е в района, кучетата и сърните няма д асе държат спокойно, а те били спокойни.

# 297
С този AI  не се знае кое вече е истинско в интернет.

# 298
  • Буркина Фасо
Видеото да, но сутринта гледах някакъв специалист ловец, каза, че ако е в района, кучетата и сърните няма д асе държат спокойно, а те били спокойни.
те кога са виждали пантера, за да се притесняват ? Smiley
кмета пък каза, че имало разрешение за отстрел на това животно, каквото и да е.  и мъките ще свършат.

# 299
  • Обран бостан ;)

Да им пуснат клипа Trollface

Общи условия

Активация на акаунт