Черната пантера

• 32 016
  • 370
  •   1
Отговори
# 360
Май не трябва да се бяга, а да се отдалечиш бавно. Ако бягаш им задействаш инстинкта за преследване.

Да де, после ми казаха.
То ние не търтихме да бягаме веднага.
Като и видях задника, обърнах се към майка ми с оцъклени очи, тя разбра и увеличи хода, аз след нея с бързи крачки, след 20 метра се обърнах, нямаше никой, ама си почнахме да бягаме.
После ни казаха,че бил мечок и хижаря на Алеко си я храни редовно. Опасна е била мечката от другата страна, която вече имала малки.

# 361
  • Deutschland
Имам приятел, който е израснал в Пирин и все се каня да го питам какво прави, когато срещне мечка. Мен ме е страх и не стъпвам в планините. Мъжът ми твърди, че в Средна гора мечки няма, защото баба му никога не е виждала. Тя е мерилото. Миналата година обаче хората, живеещи в полите на Средна гора са виждали.
Та така. Ни пантери, ни мечки искам да виждам.

# 362
Мен даже обикновена котка с малки ме е нападала. Какво остава за мечка, пази боже.

# 363
  • София /Абсурдистан
Казаха, че пантерата дебне плячката и напада в гръб. По-добре да не я среща човек защото няма как да се измъкне.

# 364
  • София
Някакви новини имаме ли Багира/Моника? Нищо не успях да намеря по новинарските сайтове.

# 365
Дано да е добре! Ако завали сняг, ще я мисля.

# 366
  • Варна
 Предчувстам, че е R.I.P., но не съобщават, щото...Но се надявам, че са я прибрали в някой зоопарк.

# 367
Или се е прибрала вкъщи при богаташа, който я е гледал.

# 368
Аз не вярвам нещо да е станало - просто когато тя не е активна, никой не се интересува от този въпрос. Сигурно е някъде по горите.

# 369
Аз не вярвам нещо да е станало - просто когато тя не е активна, никой не се интересува от този въпрос. Сигурно е някъде по горите.
Имаше предположения, че зимата когато храната в гората намалее, ще слезе към населените места в търсене на плячка.

# 370
  • София /Абсурдистан
Ако са в хванали, щяха да кажат. На свобода си е хайванчето Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт