Черната пантера

• 30 684
  • 363
  •   1
Отговори
# 330
  • Далечният изток
Нищо не викам.
Съвсем сериозно си разказа човекът какво е видял.

# 331
По бТВ дадоха мъжът, който е снимал. Да излезе по телевизията и да лъже ли?!

На страха очите са големи. Simple Smile
Но нищо чудно и да лъже – малко ли хора се опитват да станат известни.

# 332
На мен ми изглежда истинско. В крайна сметка, все още не е толкова трудно да се установи, особено ако човекът не крие файла.

# 333
Абе, погледнете как се движи една котка. Гърбът ѝ не се гъне като на змия или шията на динозавър (както ги дават по филмите). Simple Smile

# 334
Това може да е заради лошото качество - снимано е с голямо увеличение и липсват детайли.

# 335
  • София /Абсурдистан
Допускаме ли, че може да има повече от едно коте?

# 336
Вече си представям следващия запис - как се разхождат величествено 2 черни пантери с малко пантерче между тях. Само да не вземат да мигрират зимата към по-топли земи и да си останем пак без пантери.

# 337
Специално си пуснах да гледам как изглеждат гръбчетата на леопардите при движение. Ами много гъвкави са и постоянно се изгъват нанякъде, особено когато ловуват и вървят по неравен терен.

Изгледах и интервюто по Нова с човека, заснел това клипче и евентуално срещнах с леопарда. Не ми изглежда като някой, тръгнал да се прави на интересен и да търси сензации. Единствено ме учуди, че изкара леопардът колкото неговото куче, тоест около 30 кг, а той би трябвало да е два пъти повече.

Може наистина това да е някакво още малко черно непораснало леопардче.

# 338
Ами щом е в Дупнишки район, Шуменци може да спират да го търсят.
Тази пантера като с частен шофьор. Ту Шуменско плато, ту Рила планина🤣.

Собственикът им може да ги разкарва из България да видят и в Дупница пантера. Защо само в Шумен да са привилегировани? Stuck Out Tongue
Сега сериозно - питам се защо не се търси и не се говори на кого са котетата /ако са повече/? Дали властите имат следа, дали изобщо го търсят? Защото те не са дошли сами на обиколка из нови земи...

# 339
Това последното е най-обикновена черна котка.

# 340
Това от Дупница и на мен ми прилича на котка. Личи си, че врата му е много тънък като обиколка. Ако е леопард, дори и бебе, е доста по-едър.

# 341
Не е обикновена котка. Главата е малка в сравнение с тялото. Това е характерно за големите котки.

# 342
Опашката на това от Дупница е някак много рунтава. За мен и котка не е, по-скоро куче.

# 343
  • Обран бостан ;)
Ей ви пантери:

Дива:

И питомна:
https://www.youtube.com/shorts/GDaHLk_K5YE

# 344

Общи условия

Активация на акаунт