Какво повече НЯМА да купя - 28

• 92 629
  • 715
  •   1
Отговори
# 660
Точно вчера загледах въпросната паста за зъби в dm.  Добре,че не я купих.

# 661
  • София /Абсурдистан
Да не е нещо за венците?

# 662
  • Пловдив
Или да се ползва за да стане филм върху зъбите и да се трупа по-малко плака...

# 663
Баш паста за зъби си е, ама от онези изкелиферчените - веган, натурална, устойчива... И затова е непривична и не пасва на очакванията.
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/alverde-naturkosmetik-pasta-za-z … 066447341508.html

# 664
Купих 2 пакета и в двата бяха по 4 на брой.
Не бих купила отново тези сушени чушки на Serena, не, защото не са хубави, а защото са само по 4 в пакет. 😢
Всяка година купувам от тях, в пакета са поне 6-7.

# 665
Среден размер бяха.
Иначе са хубави, но....

Не бих купила отново тези сушени чушки на Serena, не, защото не са хубави, а защото са само по 4 в пакет. 😢

Да не би да са големи, и така с 4 бр изпълняват зададения грамаж.

# 666
  • София
Краве сирене Ел Би Булгарикум.
Купих 800 г вакуумирано от Фантастико за новогодишната баница и не само. Вкусът е много особен и неприятен, наподобяващ синьо сирене, но не съвсем. В срок на годност е, но нещо не му е наред и ще се наложи да го изхвърля, колкото и да ми е неприятно.

# 667
  • София
Ципура и фагри. Не става. Не е моята риба...
Зависи от къде са купени. Дивото фагри в магазин "Ах, морето!", ако сте от София, е разкошно, но и цената му е друга. Любители и ценители на морски дарове сме, но сме много придерчиви и ядем само в определени места на морето.  Ако сте склонни да дадете повечко пари, опитайте.

За Bioherba сте писали в темата. Имат не лоши неща, но ММ получи алергия от "Лосион при гъбички по ноктите" на марката.

Това нещо е покъртително сладко.

И за бутилките с вода сте писали.

Тези бутилки са толкова тънки, че сипването на вода в чаша се превръща в сериозно предизвикателство. Без да стискаш, наклоняваш бутилката, и тя така се огъва, че водата бликва на фонтан. Ако отсреща стои човек, е залят на 99%.

Цитат
Къде може да се купят български?, визирам конкретно фъстъци, дори и на по висока цена.
Скрит текст:
Във "Фермерски пазар-онлайн" (facebook) хвалят едни БГ фъстъци, но нямам лично впечатление.

За макадамия сте писали. Ако е печена, на Лидл е доста добра.

Много е тънка. Връщам се на серията "Just 1".

Минах по диагонал през последните страници. Еми, заключението ми е, че се връщаме назад. Месих питки, правих кори за баници, и се върнах в годините на бабите ми.
Все по-рядко правя експерименти, защото ми излизат скъпо. "Закотвям" се на дадени марки, и купувам тях, докато не ги развалят.

Последна редакция: нд, 04 яну 2026, 18:19 от missence

# 668
  • Пловдив
Онзи ден купих вода на детето на Clever от Билла - същата работа, тънка, огъваща се бутилка...още при отварянето успях да се олея.

# 669
Аз преди няколко месеца бях попаднала на бутилка олио Клас половината изтънена. Голяма беля щях да направя с нея. Чак се учудих на реакцията си.

# 670
Онзи ден купих вода на детето на Clever от Билла - същата работа, тънка, огъваща се бутилка...още при отварянето успях да се олея.

Не е само бутилката, тази вода на Била е отвратителна на вкус.

# 671
Не е по-зле от Балдаран. Grinning

# 672
Не е по-зле от Балдаран. Grinning

Балдаран е мисля единствената минерално вода, която съм изхвърляла. Мислех, че нещо не е наред с моето шише или с партидата. Тази от Била пак я изпих в един горещ ден, но Балдаран не успях.

# 673
Харесвам изворната вода на Михалково, но от около година нямат отваряне бутилките им 1.5 л. Как са затворени, залепени ли са, но ги отварям само с нож. По друг начин не става. Отначало помислих, че е до партида, но не е.

# 674
И шишетата на Девин 0,5 л са по-тънки от преди.
Минерална вода Дива не харесвам - солена ми е.

Общи условия

Активация на акаунт