Какво повече НЯМА да купя - 28

• 96 246
  • 738
  •   1
Отговори
# 285
Да, на Президент са най-добре. Харесвах на Hochland, но нещо ги поразвалиха. Скоро не съм купувала на La Vache Qui Rit, преди ми харесваха.

# 286
Аз купувам едно австрийско топене сирене от Фантастико, засега ми харесва, има едновремешния вкус. 7 лв. и нещо е кутия с три реда сиренца.

# 287
  • Пловдив

Този шампоан изобщо не почиства косъма.

# 288
  • Deutschland
От една бензиностанция ги взех, но нямат никаква сладост. Абсолютно безвкусни.

# 289
Аз взех някакъв Боровец от Фантастико, с карамел и кокос, също бяха много твърди и безвкусни

# 290

Оставете, че е направен със сухо мляко, че и има вкус на олио. Не купувайте, ако го видите.

Ей, такава машина за пуканки! Хвърчат пуканки навсякъде, все едно те бомбардират с тях. От време на време оцелват купата. Понякога даже и сурови изхвърчат. Става твърде малко количество и после трябва да се изчака 15-ина минути за втора порция. Стават и много сухи.

Последна редакция: вт, 16 сеп 2025, 06:15 от KeriganAm

# 291
Joy Направо си я представих машината. Най-добре пакет в микровълновата. Не цапа, не хвърчи нищо и имаш топли и меки пуканки готови за консумация за минутки.

# 292
Скрит текст:
Ей, такава машина за пуканки! Хвърчат пуканки навсякъде, все едно те бомбардират с тях. От време на време оцелват купата. Понякога даже и сурови изхвърчат. Става твърде малко количество и после трябва да се изчака 15-ина минути за втора порция. Стават и много сухи.

Слагаш висока, широка и дълбока купа. Когато са готови и още топли, добре разбъркваш с парченца масло и сол. Това е в случай, че не си я изхвърлила вече. Simple Smile

# 293
Скрит текст:

Слагаш висока, широка и дълбока купа. Когато са готови и още топли, добре разбъркваш с парченца масло и сол. Това е в случай, че не си я изхвърлила вече. Simple Smile

Въпроса е, че машинката трябва да оцели купата. А тя не я оцелва. Имаше 2-3 пуканки в купата. Това се отмася само за тпзи модел машинка. Баща ми има друга подобна. И няма тези проблеми

# 294

Тези няма да купя. Пробвах 2 от тях.
Не са нов дизайна на Фибела Wave, ами са някакви други. Ужасни са. Вкуса изобщо не го докарват.

# 295
Тази електрическа стъклена кана
Отвратителен мега гаден китайджак, който подлива неописуемо. Никога не съм харесвала чисто китайските стоки, не знам и аз как се подлъгах. Толкова подлива, че нито притискане здраво на капачето помага, нито нищо.
Мъките с китайските стоки винаги ме тласкат към скъпи немски или италиански продукти.
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 25 сеп 2025, 22:45 от Защо ме търсиш?

# 296
Не разбрах какъв е пробемът с каната.

# 297
Подлива, аз го написах. Трябва да е със съвсем малко вода в нея за да не олива всичко по плота като сипваш.

# 298
  • Варна
Пише мин. 0,5 л, което си е ОК за две чаши. Ако налееш повече и тогава почва да тече, може би има  пукнатина?
 Моята е  такава, над 1,2л е пукната , затова и не я пълня толкова.

# 299
Не, тече от чучурчето докато сипваш. Това 0.5 l е минимумът, но инак каната е 1,8 l. Не съм я взела само за да правя чай, а и за да слагам топла вода когато готвя. За тая цел обикновено ми трябва доста повече от 2 чаши.

Общи условия

Активация на акаунт