Какво повече НЯМА да купя - 28

• 70 797
  • 558
  •   2
Отговори
# 495
  • софия
Спряхме да купуваме LB. Преди всичко купувах от тях, ходехме специално да някой от магазините им, но вече не е същото.

# 496
Аз пък нямам алтернативи на техните продукти, а не е като да съм пробвала само 1 или 2 марки.

# 497
Близо до нас има магазинче на Елби, купувам сирене, кашкавал и кисело мляко предимно оттам, досега не съм имала забележки.

# 498
Да, по последни спомени им беше хубаво сиренето и според мен на LB. Последното беше изконсумирано преди няма и месец.
Относно сирената вече ще избягваме това на Верея, някога беше хубаво, но вече не ми харесва. На шупли е и една част се рони от него. Цялостно започва да мирише зле по-бързо от преди.
Някога взимахме и на Маджаров от онези в кръглите кутии, но в един момент всяко ми миришеше гадно, още с отварянето на кутията и спряхме.

# 499
Верея не купувам от поне 12-13 години.
За съжаление едно 90% от шампоаните, купувани през годините, са за тази тема. Уж гледам да са за моя тип коса, но накрая съм цялата в люспи и имам гаден сърбеж. Същото е и с дезодорантите против изпотяване. Каквото и да сложа, смърдя на пор после.

# 500
И аз го търся този "еднорог" шампоан, който всъщност да ми помогне относно себореята, която имам по скалпа. В момента ползвам на Uriage Soft Balancing шампоана, има леко подобрение, но пъпките, крустите и сърбежът си стоят. Бензоиловият пероксид доста помага (купувам си от iHerb Panoxyl), но си е занимавка да нанасям него и шампоан допълнително.

Пробвах на Давинес шампоаните - един пречистващ, който го дават именно за проблеми със скалпа и един ежедневен. Няма разлика с или без тях.

Кетоконазол не върши никаква работа също така, за жалост...

# 501
  • София
Верея не купувам от поне 12-13 години.
За съжаление едно 90% от шампоаните, купувани през годините, са за тази тема. Уж гледам да са за моя тип коса, но накрая съм цялата в люспи и имам гаден сърбеж. Същото е и с дезодорантите против изпотяване. Каквото и да сложа, смърдя на пор после.

Използвала ли си това
Три вечери се използва
Скрит текст:

Кристала от ДМ

# 502
Не съм ги ползвала, но мисля да ги пробвам. Biotrade не знам дали ги има при мен, не съм в България. Най-ме е яд за Рексона. Едно време много ми помагаше в борбата с неприятните миризми, но в последните години няма никакъв ефект.

# 503
Ролона на Юсерин е много ефикасен

# 504
  • Сан Франциско
И аз "кристален" дезодорант идвам да препоръчам, ако ти се занимава да го поръчаш от Амазон. Не вярвах, че има такова нещо, докато не го пробвах. Един месец ежедневни убийствени тренировки и подготовки за състезание - кофи пот се лееха от мен (буквално си завъртам главата и хвърчат капки от косата ми), обаче абсолютно никаква миризма, никаква. Препоръчвам с две ръце.

# 505
И аз го търся този "еднорог" шампоан, който всъщност да ми помогне относно себореята, която имам по скалпа. В момента ползвам на Uriage Soft Balancing шампоана, има леко подобрение, но пъпките, крустите и сърбежът си стоят. Бензоиловият пероксид доста помага (купувам си от iHerb Panoxyl), но си е занимавка да нанасям него и шампоан допълнително.

Пробвах на Давинес шампоаните - един пречистващ, който го дават именно за проблеми със скалпа и един ежедневен. Няма разлика с или без тях.

Натриване на скалпа със скилидка чесън преди измиване на косата помага.😁 И при косопад има ефект, но стига да ти понася чесънът като миризма...

Последна редакция: сб, 22 ное 2025, 15:09 от dolce miele

# 506
  • sofia
Проблеми със скалпа преди години облекчавах с лекарства (дипросалик). Ползвах течност за втривате и само това ми спираше сърбежа и люпенето. От поне десетина години не ми се е налагало да го ползвам и обикновени противопърхутни шампоани вършат работа. Като усетя, че почва да ме сърби леко (случва се пролет и есен), почвам да се мия с Dercos на Виши и положението се нормализира. Така действам след като преди три години гадните сърбежи и люпене се опитаха да се върнат.

# 507
  • Sofia
Мин.седмица в Лидл имаше едни дълги турски чушки,6лв/кг ,които трябваше да са люти /според етикета/,а не бяха 😠

# 508
Мин.седмица в Лидл имаше едни дълги турски чушки,6лв/кг ,които трябваше да са люти /според етикета/,а не бяха 😠

Тези дългите, зелени и извити чушки по принцип не са люти.

# 509

А аз от юриаж получих брутален пърхут и го изхвърлих.

Общи условия

Активация на акаунт