Какво повече НЯМА да купя - 28

• 94 033
  • 729
  •   5
Отговори
# 555
  • Пловдив
Правих домашна майонеза от "водата" на нахут от буркан, не е лошо. Не правя домашна по принцип, защото няма как да направя толкова, колкото ми трябва и предполагам, че ще трябва да изхвърля остатъка, ако по-бързо се разваля.

# 556
По каква рецепта я направи? Аз веднъж преди години бях пробвала с нахутена вода (от консерва), но нищо не се получи...😂

# 557
  • Варна
 Редовно правя .1 част СТУДЕНА нахутена вода, от консервата,  две части олио, сол и киселина на вкус. Една идея по-рядка става понякога, но ми е ОК.

# 558
На т-маркет марката, много е хубава, има и горчица в нея, почти 1:1 с на Heinz майонезата.
Скрит текст:

# 559
  • Пловдив

Видях го в другата тема и реших да пробвам - 🤮 голяма грешка.

# 560

Обожавам ядки и купувам много, тези изобщо не бяха хубави (да се чете "гадни").

# 561
Странно. Аз купувам често и са си съвсем наред. Явно е до вкус.

# 562
  • ВАРНА
Повече няма да купя капсули на Долче Густо. Два пакета капсули и всяка втора дефектна.Явно затова са на промоция.

# 563
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Повече няма да купя капсули на Долче Густо. Два пакета капсули и всяка втора дефектна.Явно затова са на промоция.
Откъде ги купи? Какви са? Ние ползваме ристрето арденза, кутията е бяло и синьо, 11 интензитет. Понякога има някоя дефектна, но чак такова нещо не се е случвало. Съжалявам...

# 564
  • ВАРНА
Espresso intenso са,от Кауфланд.Все е имало някоя и друга дефектна,но тези са неизползваеми.Пръскат се в машината.Първо нея обвинихме,но си работи с другите разновидности нормално.

# 565
Oт над десет години имаме машина Долче густо и никога не е имало дефектни капсули. И не мога да си представя как ще се пръснат чак. Купуваме от големите икономични опаковки от Лидл, когато са на промоция и сме доволни.  Може би все пак проблемът е в машината, много високо налягане?

# 566
На някои капсули целофанът отгоре е много дебел и машината не може да пробие,  и аз съм имала този проблем с някои марки капсули

# 567
  • ВАРНА
Няма,как капсула извън промоцията на същата марка да пуска нормално кафе,а тази не.

# 568
  • Mediterraneo
Явно е дефектна цялата партида. Иначе ми се е случвало от кутия да има 1-2 дефектни, които фъскат по различен начин, но все пак си пускат кафе по някакъв начин.

# 569
  • гр.Пловдив

Взех за бърза закуска с бъркани яйца,че се тачат у дома,но те са кисели първо и чак нагарчат накрая Frowning1
Нищо общо със стандартен кренвирш-всъщност винер какво е ? Да не е от рода на дебърцин нещо? Thinking

Общи условия

Активация на акаунт