Какво повече НЯМА да купя - 28

• 92 629
  • 715
  •   2
Отговори
# 705
Ако са от рециклиран памук, нормално.

# 706
Алеса поне имат и техни бродерии, докато Ивет, Напудрени и тн директно си пишат,че се чака доставката от 7 до 30 дни. Иначе има доста български шивашки цехове, които използват китайски конци от 20 години насам

Аз съм разочарована от реалното качество на дрехите от сайтове като Напудрени, Бамб. На снимки го издокарват топ, на живо дроб.

# 707
На мен ми харесват много дрехи от Тему като дизайн. Никога не съм се решила да поръчам. Най-напред ме притеснява материята - много мразя полиестер и гледам да не нося, особено пък лятото. Другото, което ме съмнява е кройката, особено за по-едра фигура. Открай време откровено китайските стоки, които не са изработени за даден бранд, са с много лоши кройки, размерите също са едно към гьотуре.

# 708
Точно такива са. Според мен добре правиш, че не поръчваш. Те са крале на полиестера. Всичко могат да произведат от него. В това число и изключително меки и пухкави имитации на памук, вълна... Човек ако не е специалист на пръв поглед/пипане може да се заблуди. Чак като започнеш да се изпотяваш си спомняш, че памучните ти тениски баш така не миришат. Умалени са като размери. Кройките им са подправени веднъж, защото са облечени на слаби модли (ако изобщо това са модели, а не AI) и втори път, защото обработват и снимки, и видеа.

Абе кошмар на кубици. Но пък евтино, факт. Тук наистина някои тарикати поръчват от там и после ни го продават на амбициозни цени.

# 709
Имах странна случка с чорапи от Тему. Поръчах ги памучни, четох състав, четох мнения. След първото пране(след като изсъхнаха) ги изгладих и пред очите ми чорапът започна да се гърчи и извива под ютията, накрая се смали до бебешки размер. Чист найлон. Добре, че не залепна за ютията.

# 710
Полиестерът много лесно се раззбира, когато го запалиш. Като се съмнявам, взимам някъде от дрехата някой малък конец и го запалвам. Полиестерът моментално става на топче и мирише на пластмаса.

# 711
Дънки от Waikiki. Протриха ми се първия чифт за една седмица, втория на 1-я месец.
  И при мен така. Имала съм много дънки оттам, но през последните 2-3 години каквито и дънки да взема, не само се протриват, ами направо и късат (по-тънките най-вече).
И аз в клуба на недоволните от боклуците в Уайкики. Същият проблем и при мен, качеството е тотална нула. Вярно че са евтини боклуци, но все пак са си боклуци и вече спирам експериментите с този бранд. На аналогична и дори по-ниска цена вече си пазарувам доста по-качествени турски брандове, които издържат чувствително повече.

# 712
Дънки от Waikiki. Протриха ми се първия чифт за една седмица, втория на 1-я месец.
  И при мен така. Имала съм много дънки оттам, но през последните 2-3 години каквито и дънки да взема, не само се протриват, ами направо и късат (по-тънките най-вече).
И аз в клуба на недоволните от боклуците в Уайкики. Същият проблем и при мен, качеството е тотална нула. Вярно че са евтини боклуци, но все пак са си боклуци и вече спирам експериментите с този бранд. На аналогична и дори по-ниска цена вече си пазарувам доста по-качествени турски брандове, които издържат чувствително повече.

Ако може препоръки за по-качествени турски брандове.
На Уайкики рязко им спадна качеството. Сайта им е хаос.
Едни и същи дънки, един и същ размер, един и същ цвят пристигат в различен вид - по етикет едно, номер на продукта един и същ, а едните по-тъмни и по-тесни, другите съвсем различни.
Не купувам и аз вече от тях.

# 713
Аз имам една жилетка от Турция на Waikiki, която пет години вече я нося постоянно, и не е мръднала изобщо.

Всичко останало от това пазаруване ен отдавна в кофата 😀

# 714
Имам анцуг на Алеса, бански с някакви палмички, както и 2 блузи. Но са купувани отдавна, цените бяха по-поносими, особено ако хванеш намаление до 30%. Не са мръднали дрехите. Банският е страхотен. Изобщо не съм виждала подобни неща в тему. Не мога да се съглася с вас. Мисля, че си ги шият тук. Алеса нямат нищо общо с напудрени и други подобни, там си се вижда, че са от Китай.

# 715
Скоро влизах в Уайкики и дамските дрехи ми изглеждаха измачкани като в магазин ВУ, но по-некачествени. Неприятно ми стана само отдалеч като ги видях, пък предполагам отблизо ако се вгледа човек колко по-нескопосано ще изглеждат. H&M са една-две идеи по-добре.
От Temu направих точно 2 поръчки и се отчаях - зле ушити дрехи от некачествени материи и с неприятна миризма.

Общи условия

Активация на акаунт