Лидл 192 - летни клиентски трепети ;)

• 95 615
  • 1 198
  •   1
Отговори
# 180
  • Бургас
Nil desperandum, , предизвестно време ми се падна като бонус това арганова олио за коса /от друга държава/. За мен си е олио, т.е доста мазно, не тип кристали. В крайна сметка го ползвах за масажно масло доста време, за косата не ми беше ок. Не знам как ще е ако се ползва като маска преди миене.

# 181
Няма го и при нас Hugo-то. Взех разни изостанали прасковени коктейли, битерол днес вече нямаше. Другата седмица пълна скука откъм брошура.

# 182
Някой дали е опитвал фокачата с бекон и сирене Стракино?

# 183
Вече нюзлетър купона е само с 16% намаление.
Очаквайте другата седмица да е с 5% намаление.
Смешници...

# 184
Изобщо не ме впечатляват техните купони.  Kупих от класическия джин, на цена 9,99лв е перфектен. Снощи си направих коктейлчето Simple SmileДжинът , който харесвам стана към 25лв , та този ми идва с отлична цена. Ще взема и този с лимон тези дни

Последна редакция: пт, 04 юли 2025, 14:42 от brillante

# 185
От миналата седмица няма в Студентски град,  това леко винено коктейлче. .
Днес проверих и във филиала на бул.
  " Раковски" , София, но отново не е наличен.
Дали го има в други магазини ?, ако някои има информация...Благодаря!
При нас няма в никой от магазините и етикетите са махнати.

# 186
Здравейте,
Някой знае ли дали има наличност на щори в Lidl аутлет?

# 187
  • Варна, Пловдив
Знаете ли дали в Лидл има царевично брашно? Изпратих Мм на пазар, пък се сетих, че нямам, да не го изпращам да търси напразно и брашно.

# 188
  • София
Да, има и царевично при другите брашна.

# 189
  • shumen
Да,и при нас има при другите брашна.

# 190
Вчера взех царевично брашно, точно при останалите брашна си е. Заредих и брашно от био спелта,както и пълнозърнесто, бяха намалени и двете. Имаше останали  кафемелачки и взех за проба с намерението да си меля ленено семе. Имаше и ледогенератори и взех един, напълно импулсивна покупка тъй като вкъщи имаме хладилник с вграден ледогенератор, но за квартирата на морето ми омръзна да купуваме торбички лед. Ако някой друг търси и е наблизо във филиала на кръговото в Равда имаше още десетина бройки.
За първи път успях да се уредя и с бельо, досега не ми се беше случвало да има , дори не бях виждала лидълско бельо на живо  Grinning а в този филиал намерих както от бикините ,така и сутиени.

# 191
В Лидл не съм виждала ръжено брашно и много ми липсва, понеже основно пазарувам от там.

# 192
Има ли в Лидл малки батерии за часовници?
И ако да, къде да ги търся?
На касите нямаше...

# 193
  • София
Именно на касите, но провери всички каси.

# 194
От гръцкия Лидл от делукс артикулите. При нас не съм виждала. Не ми хареса обаче, отровно сладко, не се яде направо.

Сиренето е 4 евро/кг. Тук няма такива цени Joy
Иначе повечето артикули редовните им цени са същите като тук.
Пример бадемовото мляко:

Общи условия

Активация на акаунт