Лидл 192 - летни клиентски трепети ;)

• 95 560
  • 1 198
  •   1
Отговори
# 165
Използвали ли сте слънцезащитния спрей за коса? Много ли омазнява? Взела съм един броя, но не смея да го изпробвам.

# 166
Браво на Лидъл! Харесва ми изписването на цените в новата брошура всъщност, всичко ми се струва достатъчно ясно, големината на шрифта е ок.
Кауфланд да се поучат малко от Лидъл, защото вчера имаха доста етикети от този тип ("Открий къде е цената!"):

🤪

# 167
Имате ли опит с кухненските смесители? Има ги в новата брошура.

# 168
Привет! Някой има ли отзиви за спрея за коса с арган- нещо като олио - малки кехлибарени шишенца. Намирам приблизителна снимка в нет-а , друга нямам, нещо такова

Последна редакция: чт, 03 юли 2025, 14:00 от Nil desperandum!

# 169
Някой с мнение за джина , че ще ходя тази вечер до магазина
Скрит текст:

# 170
Привет! Някой има ли отзиви за спрея за коса с арган- нещо като олио - малки кехлибарени шишенца. Намирам приблизителна снимка в нет-а , друга нямам, нещо такова
Води се възстановяващ серум с 5 масла, не е спрей. По-течно е като консистенция от типичното олио за коса и ако се прекали с количеството леко утежнява. Според мен е по-подходящо за третирани коси, моята е дълга и боядисана.

# 171
Някой с мнение за джина , че ще ходя тази вечер до магазина
Скрит текст:

и аз го загледах, но не посмях да го взема. обикновеният им джин е супер, а розовият - отврат. та си взех обикновен

# 172
  • София
Джина го имаше и миналото лято. Веднъж докопах 3 -4 бутилки с 30% намалени, явно са били последните. Купих ги, изпих си ги - жива съм все още. Доста кисел е от лимона, но на мене ми харесва. Други харесват розовия - вкусове различни.
Трябва да се пробва как ще разберем иначе.

# 173
zenata, кой обикновен? На коя марка е?

# 174

На същата. Добър е
Джина го имаше и миналото лято. Веднъж докопах 3 -4 бутилки с 30% намалени, явно са били последните. Купих ги, изпих си ги - жива съм все още. Доста кисел е от лимона, но на мене ми харесва. Други харесват розовия - вкусове различни.

О, кисел, супер! Аз си слагам по цял лимон в питието. Има ли сладка жилка?

# 175

На същата. Добър е

О, кисел, супер! Аз си слагам по цял лимон в питието. Има ли сладка жилка?

Може ли после да дадете отзиви, защото аз обичам всичко с лимон, но да не се окаже нещо различно.

# 176
Ами нека някой, който го е пробвал, да опише по-подробно. Макар че аз предпочитам сякаш с истински лимон

# 177
Този гел почиства ли добре?

# 178
  • Sofia
От миналата седмица няма в Студентски град,  това леко винено коктейлче. .
Днес проверих и във филиала на бул.
  " Раковски" , София, но отново не е наличен.
Дали го има в други магазини ?, ако някой има информация...Благодаря!

Последна редакция: пт, 04 юли 2025, 11:32 от Lady Royal

# 179
Аз чакам да пуснат розовото коктейлче на Hugo от миналото лято, много ми хареса тогава у приятели. Но не съм го видяла в магазина.
Бялото Hugo съм го виждала и в Кауфланд.

Общи условия

Активация на акаунт