Лидл 192 - летни клиентски трепети ;)

• 95 528
  • 1 198
  •   1
Отговори
# 150
Момичета, имате ли отзив за кафемелачката, 180вата ми се вижда слабичка?

# 151
съобщението е отпреди седмица. прозореца го има.
трябва да си влезнала в профила си за да се видят условията и приемат.

Аз съм в профила. Не съм излизала, но не виждам, къде да потвърдя условията.

# 152
  • Буркина Фасо

то се показва на цял екран и ако не предприемеш действие не може да продължиш.  ако го приемеш се връщаш на стандартната страница. ако не го приемеш те отписват и трябва да се регистрираш наново.
провери да не би да има нова версия на приложението. след това излез от профила и влез отново.
това се сещам на първо време.

# 153
Момичета, имате ли отзиви за ледогенератора на SilverCrest? Ако някой го ползва - хубав лед ли прави, бърз ли е както е описано и цялостно доволни ли сте? Благодаря предварително 🙂

# 154
  • София
Момичета, имате ли отзиви за ледогенератора на SilverCrest? Ако някой го ползва - хубав лед ли прави, бърз ли е както е описано и цялостно доволни ли сте? Благодаря предварително 🙂
В коя брошура е? В сегашната не видях да има, а мъжът ми в момента е на тази вълна. Joy

# 155
Няма го в брошура, но днес случайно видях, че в магазина до нас има 2 бройки, 190лв. е цената (не мисля, че е в акция). Но е по-ниска от всичко, което разглеждам последните 2 седмици и се чудя струва ли си.

# 156
Аз преди 2 седмици взех от К. за 120 лв. По-малък е. 1,2л,но върши добра работа засега. Пак си има размер за леда, лопатка, 3г гаранция,индикация за добавяне на вода.

# 157
Дано да не е спам, понеже е за К. въпроса, но постоянно ли е в асортимента или са го пуснали за съответната седмица само?

# 158

# 159
  • Буркина Фасо
пак казвам - ако го има прозореза няма да виждаш това, което си снимала.
очевидно е, че нямаш прозорец. предположих какво може да направиш за да се появи и при теб.
аз вчера го получих и одобрих.

# 160
  • София
Аз преди 2 седмици взех от К. за 120 лв. По-малък е. 1,2л,но върши добра работа засега. Пак си има размер за леда, лопатка, 3г гаранция,индикация за добавяне на вода.
Досега търсих в коя брошура е бил. За съжаление, дори и да се намери, цената ще е 199 лв, защото е бил с 40% намаление. Sad

# 161
Давам отчет, че взех ледогенератора от Лидл. Компактен е, прави леда бързичко, ледът е плътен. Качвам снимки на първите направени ледчета, следващите щели да са още по-плътни. Засега ми изглежда супер, пък ще видим във времето Simple Smile

Спрямо по-скъпите, които гледах, няма дръжка за по-лесно пренасяне. Но не тежи много, щом сама го пренесох без проблем. И няма бутон за размера на кубчетата, а става със задържане на бутон с друга функция.
Скрит текст:

# 162
Новата брошура
 Нов дизайн и ново обозначаване на цените
https://www.lidl.bg/l/bg/broshura/07-07-13-07/view/flyer/page/1

# 163
Целта е ясна - да ни объркат максимално.  А цените нагоре ли, нагоре.

# 164
  • Буркина Фасо
това не е ли изискване от държавата ?  еднаква големина и шрифт, еврото под или вдясно от цената в лева.

Общи условия

Активация на акаунт