Лидл 192 - летни клиентски трепети ;)

• 95 429
  • 1 198
  •   1
Отговори
# 135
В коя брошура е имало бански? В сегашната няма. Има ли архив на брошурите в сайта на Лидл?

# 136
Не ме е срам да кажа,че намирам за вкусен онзи сладолед в малки кофички,струващ на промоция жълти стотинки (0.39ст.). Yum

# 137
Пробвах днес динята. От години толкова кофти диня не съм яла. Ни сладост, ни нищо.

# 138
Не ме е срам да кажа,че намирам за вкусен онзи сладолед в малки кофички,струващ на промоция жълти стотинки (0.39ст.). Yum
Идеален си е, вчера взехме 10 броя 🫣 и май ще се ходи за още.

# 139
Има ли в момента такава промоция - за сладоледа от 0,39 ст.? И ние много го харесваме.

# 140
  • оттам, откъдето започва България
Промоция на хартия и онлайн има - сладоледи в наличност няма втори ден.

# 141
  • Пловдив
За дините не знам, но лидл-ската версия на Aperol Spritz е много приятна. Не съм опитвала оригинала, но това е супер, особено за 6лв. Типично женско питие 🍹
разреждаш ли с нещо?

# 142
За дините не знам, но лидл-ската версия на Aperol Spritz е много приятна. Не съм опитвала оригинала, но това е супер, особено за 6лв. Типично женско питие 🍹
разреждаш ли с нещо?
Не, за директна консумация е. Видях и версия на самия Аперол без добавките, той е 6,99лв. Този от брошурата е Шприц - газиран и готов Simple Smile

# 143
В коя брошура е имало бански? В сегашната няма. Има ли архив на брошурите в сайта на Лидл?
В края на май или началото на юни. Вчера разкъсах едни стари брошури и в тях имаше бански.
Има къде да се видят стари брошури, но не на сайта на Лидъл (нещо като Issu беше, не се сещам точно). Съдействали са ми преди съфорумки, дано се включат.🙂

# 144
Взех и аз вчера 6 сладоледчета по 0,39 лв, че детето го харесва. Аз предпочитам ванилията. Имаше доста бройки, но бях в 9 и малко в магазина. После сигурно са разграбени.
Взех и няколко праскови, вкусни бяха, сладки. Диня още не мога да нацеля вкусна...

# 145
В предната  брошура имаше (стр. 39).
Ще сложа в скрит текст сайта където могат да се гледат стари брошури за да не се приеме за реклама.

# 146
С ММ обожаваме един сладолед на клечка - бял с бял шоколад и бадеми. А аз сладко не обичам Stuck Out Tongue Winking Eye

# 147
  • shumen
Сладоледа за 0,39 стотинки се харесва вкъщи,но при нас нямаше.

# 148
Здравейте, получих днес съобщение, че трябва да приема новите условия на Лидл Плюс от 1 юли и пише в приложението ще се появи бутон за съгласие ама аз нещо не го виждам този бутон.

# 149
  • Буркина Фасо
съобщението е отпреди седмица. прозореца го има.
трябва да си влезнала в профила си за да се видят условията и приемат.

Общи условия

Активация на акаунт