Лидл 192 - летни клиентски трепети ;)

• 93 415
  • 1 198
  •   1
Отговори
# 120
  • оттам, откъдето започва България
Аз много я харесвам. Същата я има и в Кауфланд, марка Мое, твое, наше.

# 121
Здравейте,
Влизам с въпрос.
Харесах си две неща от новата седмица (от утре), обаче няма да имам никакво, ама никакво време за магазини следващите няколко дни. Чудех се, ако ида до Лидл довечера, след 20:00 ч., дали ще мога да си ги взема още днес... Забелязах, че в близкия Лилд често пускат някои промоционални неща за хапване за следващата седмица още в неделя, но не търся хранителни стоки.
Дано не е късно, но сега чета. Идете, заредено ще е. Още на обяд си взех кафе, което е от утрешния каталог.

# 122
  • София
Ако някой е в момента в Гърция и пазарува в Лидл, мога да му дам купон за 5 евро при похарчени 30. Валиден е до утре.

# 123
Здравейте,
Влизам с въпрос.
Харесах си две неща от новата седмица (от утре), обаче няма да имам никакво, ама никакво време за магазини следващите няколко дни. Чудех се, ако ида до Лидл довечера, след 20:00 ч., дали ще мога да си ги взема още днес... Забелязах, че в близкия Лилд често пускат някои промоционални неща за хапване за следващата седмица още в неделя, но не търся хранителни стоки.
Дано не е късно, но сега чета. Идете, заредено ще е. Още на обяд си взех кафе, което е от утрешния каталог.
Благодаря, взех си. 🙂

# 124
Както и предполагах😂, снимката, на която ел. рендето прави "спагети" от зеленчуци, е супер подвеждаща и няма нищо общо с възможностите на рендето.😃 На самата кутия също никъде няма подобна снимка и не се споменава за приставка-спирализатор.🥳

# 125
Някой дали знае от какво са направени тези кутии? Взех от големите за обяда на детето, но чак вкъщи се усетих да проверя. Никъде не пише.Обадих се на телефона и ми казаха,че трябва да се свържат с производителя..

# 126
  • София
Здравейте! Дините са на много добра цена,но хубави ли са? ☺

# 127
За дините не знам, но лидл-ската версия на Aperol Spritz е много приятна. Не съм опитвала оригинала, но това е супер, особено за 6лв. Типично женско питие 🍹

# 128
  • оттам, откъдето започва България
Сладка е и с тънка кора, но съм яла и по-хубави.

# 129
Аз съм се набълбукала с всички възможни коктейли, плодови вина и тем подобни. Даже  за ония с водката (диня и грейпфрут) ходих в неделя вечерта, щото подозирах, че през седмицата няма да ги сваря... и така и стана Joy

Охраната редовно ми вика: "И пак да дойдете!". Кой знае как ме е запомнил, като оная с бутилките... Stuck Out Tongue Closed Eyes
Жалко, че зимата не ги зареждат, аз мога целогодишно да си ги консумирам.

Една торта Червено кадифе набарах на 50%, до утре няма да остане. Че нали, да се вместим в срока на годност, много добре ми дойде с аперола Joy

# 130
  • shumen
Дините са хубави.Аз днес взех една за проба.

# 131
При нас дините бяха огромни и нямаше как да ги пробваме...

# 132
  • shumen
Долсе,при нас имаше и по-малки.Тази,която взех беше около 3 килограма някъде.

# 133
Внимавайте, млечният шоколад с цели лешници не е намален, въпреки че над него стои цена 1.99 лв.

# 134
  • София
При нас дините бяха огромни и нямаше как да ги пробваме...
Аз точно за това не взех,но днес ще мина до някой друг филиал.

Общи условия

Активация на акаунт