Лидл 192 - летни клиентски трепети ;)

• 92 975
  • 1 198
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте,
Влизам с въпрос.
Харесах си две неща от новата седмица (от утре), обаче няма да имам никакво, ама никакво време за магазини следващите няколко дни. Чудех се, ако ида до Лидл довечера, след 20:00 ч., дали ще мога да си ги взема още днес... Забелязах, че в близкия Лилд често пускат някои промоционални неща за хапване за следващата седмица още в неделя, но не търся хранителни стоки.

# 106
Имахте ли днес проблем с плащане с електронен ваучер на Плъкси?. При мен не мина транзакцията и според служителя имало проблем с някои картови плащания.

# 107
Малко съм закъсняла с търсенето на перящата прахосмукачка и не мога да намеря.Да сте виждали в Пловдив някъде изостанала?   

А отзиви как пере?

# 108
В лидл понякога пускат ли сух сладолед, който разбиваш с мляко и замразяваш? А по другите вериги? Не пиша по всички теми, че ще ме уморят от известия след това.

# 109
  • София
Малко съм закъсняла с търсенето на перящата прахосмукачка и не мога да намеря.Да сте виждали в Пловдив някъде изостанала?   
Защо не се обадите на потребителския телефон? Има вероятност, макар и малка, да кажат къде има бройка или да изтеглят от друг град. Когато става дума за по-скъп уред може и да го направят. Стига служителят да е отзивчив. Wink

# 110
  • Пеликания
Имахте ли днес проблем с плащане с електронен ваучер на Плъкси?. При мен не мина транзакцията и според служителя имало проблем с някои картови плащания.
С ваучери не знам, но днес в Равда имаше проблем с картовите плащания и се плащаше само в брой. Имаше доста изоставени колички на касите.

# 111
  • София
В Кауфланд днес ни казаха, че е имало профилактика на ДСК и напълно възможно в затова да не са минавали плащанията на ПОС терминалите.

# 112
  • София
В лидл понякога пускат ли сух сладолед, който разбиваш с мляко и замразяваш? А по другите вериги? Не пиша по всички теми, че ще ме уморят от известия след това.

Не, нямат.
В Кауфланд съм виждала - марката е Royal нещо си, Биосет и д-р Йоткер също имат.
А от известията винаги може да се отпишеш.

# 113
От ДСК имам следното съобщение:
В периода от 00:00 ч. до 8:00 ч. на 29.06.2025 г. ще извършим планирано обновяване на картовата система на Банка ДСК.
В този период всички картови услуги ще бъдат временно ограничени.
Може от това да е....

# 114
Благодаря, Аиша. Моят опит сочи, че се отписвам безпроблемно от теми, които просто следя. От такива, в които съм писала мнение, не мога да прекратя известията.

# 115
Ами аз пазарувах след 9, на Плъкси ДСК ли ги обслужва?

# 116

В била има такива неприятни химии

# 117
Вкусна беше Grinning

# 118
Тази извара хубава ли е?

# 119
Хубава е, леко осолена, наподобява натрошено сирене.

Общи условия

Активация на акаунт