Лидл 192 - летни клиентски трепети ;)

• 95 660
  • 1 198
  •   1
Отговори
# 240
  • Буркина Фасо

Относно имейлите. Мисля, че беше коментирано. Трябва да е дадено съгласие в приложението:
Моят Lidl профил > Предпочитания за комуникация
Скрит текст:
дадено е съгласие отпреди години. аз от тук разбрах, че прашат някакви отстъпки.

# 241
  • Бургас
Аз също съм абонирана за бюлетина и съм отметнала имейл като метод за комуникация, но купони не получавам, само общите в приложението

# 242
При мен въпреки че при регистрация в Lidl Plus бях дала съгласие излизаше в приложението активирано само за Push известия. Дадох съгласие и от следващата седмица почнах да получавам бюлетина всеки четвъртък.
Може и през от сайта да се заяви абонамент за бюлетина: https://www.lidl.bg/c/nyuzlet-r/s10020076
Като цяло напоследък има само по един купон и отстъпката постепенно намалява. Преди можеше да се избира от два.
Интересно дали линкът за купона би сработил   и без да се е абонирал потребителя. Слагам в скрит текст този от миналата седмица ако някой иска да пробва. Simple Smile
Скрит текст:
https://click.mail.lidlplus.bg/?qs=ac5abc10cb67e9ef91c0ec89ee8c6 … 7ea32a9aed1dd044f
Можеш да получиш купона само ако натиснеш съответния бутон в периода от 03.07. до 07.07.2025 г. вкл. Купонът се получава еднократно

# 243
Здравейте,
Някой знае ли дали има наличност на щори в Lidl аутлет?

Аз също търся щори. За какви щори става въпрос? Може ли линк?
Исках руло щори. Термо или двойни, но от Lidl ми отговориха, че нямат дори и на склад.

# 244
  • Бургас
Katje, разбирам, че разяснявате условията за получаване на купон пж мейл, но не знам дали разбирате, че при изпълнени такива аз и доста други, доколкото разбирам, не ги получаваме.
При отваряне на вашия линк пише, че периоса за активиране е изтекъл.

# 245
  • София
Интересно дали линкът за купона би сработил   и без да се е абонирал потребителя. Слагам в скрит текст този от миналата седмица ако някой иска да пробва. Simple Smile
Скрит текст:
https://click.mail.lidlplus.bg/?qs=ac5abc10cb67e9ef91c0ec89ee8c6 … 7ea32a9aed1dd044f
Можеш да получиш купона само ако натиснеш съответния бутон в периода от 03.07. до 07.07.2025 г. вкл. Купонът се получава еднократно
Не би трябвало да става. Линковете са индивидуални и свързани с профил/имейл. Ако не беше изтекло времето за активация, щяхме да активираме купона в твоя профил. Активирам тези "екстра" купони през съвсем различно устройство от телефона с приложението Лидл+. Купонът се появява точно в профила с конкретния имейл. Wink

Трябва да е дадено съгласие в приложението:
Моят Lidl профил > Предпочитания за комуникация

Push нотификациите не са задължителни. Никога не ги задействам, защото ме дразнят като изкачат и писукат.

# 246
Купонът в мейла се получава в четвъртък и трябва да се активира до понеделника за седмицата в която важи. Пише го в текста под самия купон в мейла. Преди време бяха два купона от които да избереш, сега е само един.
Линкът е обвързан с мейла от приложението

Ето купона от последният мейл

# 247
За щорите някой пита. Ако имате магазин
Скрит текст:
ЮСК оттам си взех затъмняващи и съм много доволна. МОже да разгледате сайта им дали ви пасват размерите и да поръчате онлайн евентуално

# 248
  • София
Пощенските кутии  в  mail.bg не получват купони.
Може и други пощенски сървъри да блокират тези писма.
Сменете си адреса и ще получите.

# 249
  • Буркина Фасо
по-добре кажи  в кои кутии се получава. Smiley  аз съм абв.

# 250
И аз съм в abv и го получавам, но винаги четвъртък следобед влиза, а часът на изпращане е сутрешен.

Изненадаха ме Joy

# 251
  • София
по-добре кажи  в кои кутии се получава. Smiley  аз съм абв.
Смених с кутия в abv и писмата се получават.
В mail.bg не се получават писма и от доста други сайтове, например за потвърждение на нещо.

# 252
  • Буркина Фасо
в абв получавам спам-ове  само за шум в ушите, сексуална сила, отказване от пиенето ...
не вярвам там да се крие купона от Лидл. Smiley
инсталирах приложението и на друг тел. с най-новия андроид. поиска ми регистрацията, попълване на моите желания, за съобщенията също.   нЕма имейл от Лидл.

# 253
И аз съм в abv и го получавам, но винаги четвъртък следобед влиза, а часът на изпращане е сутрешен.

Изненадаха ме Joy

Все се каня да попитам поради каква причина ги дават точно тези купони?🤔😊

За пощата да кажа,че и аз съм през абв.бг и до сега не е имало седмица да нямам купон.
Откакто тук писахте (преди няколко месеца) и активирах известията всяка седмица си ги получавам. Един път в Спам ,друг път не ама си ги има 🤷🏻‍♀️

# 254
  • София
Все се каня да попитам поради каква причина ги дават точно тези купони?🤔😊

Дават ги във филиал, който ще бъде затворен по някаква причина и обикновено има условие за покупка в последните дни преди затварянето. Извинение за неудобството е.

Общи условия

Активация на акаунт