Лидл 192 - летни клиентски трепети ;)

• 95 678
  • 1 198
  •   1
Отговори
# 255
Той вече е затворен от миналата седмица, постфактум идва купонът. Никаква утеха не ми е, че два месеца ще се разкарвам до друг филиал... най-много да купя една бутилка шампанско и да я шибна във фасадата на преустроения, като го отворят, че да спре да му върви на ремонти през година Stuck Out Tongue Winking EyeJoy

# 256
Когато затваряха нашия магазин за ремонт за седмица (ако не се лъжа), получих такъв купон, който трябваше да е валиден за другите магазини в града. Обаче аз си го използвах в нашия си (вече обновен) филиал, въпреки че уж трябваше да важи само за другите филиали в града. Имаше достатъчно дълъг срок на валидност обаче моят купон, две седмици или месец.
Аdalind, гадничко си е да го затварят за толкова много време. А ти май писа, че неотдавна пак са ремонтирани нещо...
Някой знае ли защо стоят още тези екрани (като телевизори) над входа на магазина? Все са изключени. Май покрай ковид ги сложиха и тогава сякаш за последно съм ги видяла включени...🤔🤔

# 257
Не бях аз, някой друг писа, но е факт, че му е поне втори ремонт това. Извадих късмет, че погледнах в приложението в неделя и видях, че е затворен, иначе щях да се разкарвам двойно в жегите. На мен мъката ми е, че толкова дълго ще го тунинговат Head Band

Преди три години баш по това време е облагородяван. Понеже помня колкото златна рибка, проверих в нета Joy

# 258
Да, това е доста дълъг период на затваряне.🤐

# 259
  • Бургас
Ето какво нащраках днес в гръцкия Лидл, на който му е полезно. 

.
 .
 .
 .

# 260
Момичета, виждали ли сте в Лидл да продават масажна подложка/матрак?

# 261

Някой да е ползвал такова нещо и какво точно е това? В гръцкия лидл

# 262
  • София
Това са силиконови тавички.
В голямата месиш хляб, оставяш я да втаса и след това я забучваш с накрайника и слагаш да се пече в загрята фурна. Накрая отваряш за коричка и муаш топло хлебче.
А в малките, правоъгълни силиконови тавички може да се пекат бисквити, малки хлебчета и каквото решиш.
Мин. година бяха голям хит в Тему и подобни сайтове, накупиха си хората. Колко ги ползват - друг въпрос.

# 263
Заподозрях, че е нещо подобно, ама странно ми се вижда. Интересно е някой ползвал да сподели.

# 264
Благодаря за снимките на зехтините 😊

# 265
Тази горчица е много хубава. Мека, нежна и има сладост. Пускат я само 2 пъти годишно, ако не ме лъже паметта. В предната и опаковка беше още по-хубава даже, но вече продават тази. Та питането ми е има и в другите магазини като нея на другите марки, знаете ли?

# 266
Дават ги във филиал, който ще бъде затворен по някаква причина и обикновено има условие за покупка в последните дни преди затварянето. Извинение за неудобството е.

Аааа ,ясно, благодаря 😊 Няма как да знам,защото при нас не се е случвало ремонт на 2-та магазина в града откакто са отворени преди n години.

# 267
Някой пробва ли испанските вина, да препоръча някое, че не мога да опитам всичките. Понякога има големи попадения.

# 268
С липсата на купони в темата и ужасното качество на продуктите в магазина , темата няма да просъществува дълго, според мен. Днес бях много разочарована от зеленчуците в магазина. Краставиците бяха абсолютна трагедия. Явно и месото много не върви, защото имаше много с етикети за намаление. И накрая се ядосах, защото попаднах на калпава каса на самообслужване , която постоянно викаше служител, който така и не дойде 15 Мин. Сложих всичко в количката и отидох на редовна каса. Изключително разочарование е Лидл и специално този филиал, който ми беше любим преди 2 години

# 269
Днес отворих пакет Талиолини с трюфели от Делукс серията.
Ся, предполагам, че проблема е в мен, щото нямам изискан вкус, нито съм луксозно грамотна... Ама това нещо миришеше на ацетон с повърня от зомби в последен стадий на разлагане!
Осмърдя цялата къща, сигурно седмица ще проветрявам. А по-лошото е, че сварих само половината и сега ползвам хладилника, където се подвизава останалата половина, с щипка на носа.
Иначе след сваряване зомбито си взе миризмата и замина някъде. По-смелият обитател на къщата каза, че са много вкусни.
Аз отказах да ги ям.
Въпрос към тези от вас, които разбират от трюфели - редно ли е да смърди така тази гняс?

Общи условия

Активация на акаунт