Лидл 192 - летни клиентски трепети ;)

• 95 768
  • 1 198
  •   1
Отговори
# 285
  • Велико Търново
Мнение за рендето? Основно ще ползвам приставката за кубчета (за таратор и мусака).

Давам му 10/10 точки. Супер ми е удобно и лесно за миене и съхранение.
Ползвам основно ножчето за тънки шайби за да правя картофи на чипс и приставката за рязане на картофи с формата на бланшираните.
Моя колежка си взе след препоръка от мен, но тя пък го счупи и мн я  е яд. Нещо е натиснала мн рязко и пластмасата се е сцепила. Към момента го използва, но с повишено внимание.

# 286
Другата седмица ли го пускат това ренде?

# 287
Някакви отзиви за парната четка на Филипс за 60 лв?

# 288
Другата седмица ли го пускат това ренде?
Тази е

# 289
  • София
Сангрията в лидр хубава ли е? Ще празнуваме рожден ден и се чудя дали да взема. Също някой ако е взимал, допълнително плодове слагал ли е за украса?

# 290
Миналата година два пъти съм си взимала точно такава и на мен лично много ми харесва. Взех си една от промоцията тази седмица, но още не съм я отворила.

# 291
  • София
Да предупредя тези, които имат такъв купон за достигната сума:

Сладоледът е с друга опаковка. Реших, че няма и тръгнах към пърленките. Хубаво, че в последния момент го видях. 😃 Новата опаковка е тази:

# 292
Предишния път похвалих шпека Родна стряха 2+1 ,но този път е пълен със сланина.. :/Поне първия ,който разрязах..

# 293
И аз го харесвам и сега пак взех. Много неприятно ако са го развалили.

# 294
И аз го харесвам и сега пак взех. Много неприятно ако са го развалили.
Трета или четвърта промоция взимаме и чак такъв сланинест и мазен не помня да е бил.Много тъпо ,тъкмо си харесам нещо най-накрая,що годе бюджетно и го развалят Grinning И освен сланина има по някоя жила или нещо такова (по-твърдо) за разкош.. Grinning

# 295
Поради това,че е по-евтин ли купувате този вид шпек и като цяло български колбаси?
Рядко купувам бг салами/луканки или шунки защото са с много ниско качество, а напоследък съвсем зле.
Чуждите салами не са толкова солени, нямат били и вкуса им е доста приемлив.
По-добре малко, но качествено отколкото количество, но компрометирано.

# 296
Аз не купувам салами, луканки, кренвирши.
Посещавала съм производство и не консумирам такива храни след като видях как всъщност се правят.
Също така по здравословни причини не мога да приемам нитрити, а в саламите това е основното Е.
Гледам етикетите и чета. Където пише че има натриев нитрит - не купувам.

# 297
Чуждите салами като цяло са същите боклуци като бг  и като цяло също не стават, каже кои пък са толкова хубави.
Например шунка освен клийн лейбъл и детската, нито една друга не е с добър състав, като вкус също са компромисни.
И всичко е яко солено.

# 298
Не бих казала, че е от евтините този шпек, а и на Родна стряха бяха добри нещата.

# 299
Някой запознат ли е в гръцкия Лидл колко време е срока за връщане на продукт закупен с Лидл+

Общи условия

Активация на акаунт