Лидл 192 - летни клиентски трепети ;)

• 95 770
  • 1 198
  •   1
Отговори
# 300
  • оттам, откъдето започва България
Този букет е разкошен, намалят ги и на половин цена.
Скрит текст:

# 301
  • Велико Търново
Да, но когато увехнат.

# 302
Напротив. И в момента е прекрасен, но махнах хартията, с която беше пък разкош. Simple Smile
Скрит текст:

# 303
Здравейте!
Може ли някой да сподели мнение?

# 304
  • велико търново
Какво ще кажете за чаршафи те с ластик от четвъртък?
Пише памук. Едва ли не вярва м.
Какви ли цветове са в брошура та не са ясни?
Днес в квартал ният Лидл брошура за другата седмица нова.

# 305
Имам такъв чаршаф с ластик , купен от предно зареждане. Много е хубав , наистина е памучен. Само , че сега цената като виждам е повишена

# 306
Преди време бях взела чаршаф с ластик от лидл, безкрайно доволна съм! (Може би преди половин година)Но не знам каква марка беше. Със сигурност бяха доста по евтини от тези. Ще проверя тези дали не са същите.

# 307
Те имат различни серии, не са им всеки път едни и същи. Някои са много хубави, други са изкуствена материя, трябва да си ги види човек.

# 308
  • Велико Търново
Моята любима тема - чаршафите с ластик Simple Smile
Кажете сега как ги ползвате? Със комшийката ( снаха ми, която много си обичам) спорим постоянно дали се слагат само те или върху тях се слага друг чаршаф без ластик. С други думи, дали постилате само един чаршаф с ластик, който обгръща матрака или отгоре му слагате и обикновен който да покрива първия?

# 309
  • Пловдив
Имам протектор с ластик, върху него слагам чаршаф с ластик, и това е. Не ползвам обикновени чаршафи.

# 310
Протектор, чаршаф с ластик и отгоре чаршаф.

# 311
Протектор + чаршаф с ластик. Не проумявам слагането на още един чаршаф отгоре.

# 312
Само чаршаф с ластик.. протектори не ползвам, отвратителни са ми.. постоянно се пързалят, а как спарват... Абсурд.

# 313
  • Велико Търново
И аз не схващам практиката с два чаршафа, но явно си я има и съществува сред съседите и форума.

# 314
  • София
И аз не схващам практиката с два чаршафа, но явно си я има и съществува сред съседите и форума.
Има смисъл, ако лицето на матрака е от хлъзгава материя.  Тогава се слага памучен чаршаф с ластик, който не перете всяка седмица, все едно става протектор против събирането на обикновения чаршаф и върху него слагате чисто спално бельо, което сменяте често. Много домакинства имат чаршафи без ластик и така могат да ги използват, без да стават на топка под тялото.

Общи условия

Активация на акаунт