Лидл 192 - летни клиентски трепети ;)

• 95 852
  • 1 198
  •   1
Отговори
# 315
  • велико търново
Благодаря за отговорите за чаршафи.
Аз ползвам само чаршафи с ластик.
Без протектор без други чаршафи отгоре.
Пазарувам от Лидл и ми липсва размяна та на,, купони,, в тази тема. Имам излишни, но!

# 316
Или само чаршаф с ластик или само чаршаф.
И аз ще ги видя какви са утрешните. Имам от там хубави. Но не всеки път са такива. Затова и цената им е различна всеки път.
Единичните , които пускат за 10 лв понякога  не са само памук и са от хлъзгавите. Има и едни, които ги пускат на 7-8 лв, те пък са съвсем гадни.

# 317
  • София
Жалко, че не пускат чаршафи от памучен сатен. Имам такива с ластик на още 2 фирми, но тези на Лидл са най-хубави. Бих си купила и пликове с калъфки, но не пускат вече.

# 318
И аз не схващам практиката с два чаршафа, но явно си я има и съществува сред съседите и форума.
И още един с ластик върху обикновения чаршаф... JoyJoyJoy
Да няма някое грахово зърно под матрака твоята съседка? Stuck Out Tongue Winking EyeJoyJoy

За мен чаршафът с ластик си е просто "по-удобен" чаршаф, който дори при хора с неспокоен сън си стои красиво изпънат за разлика от обикновените. Ползвам само такива и не слагам нищо върху тях.

# 319
  • При децата ми
И аз не схващам практиката с два чаршафа, но явно си я има и съществува сред съседите и форума.
И още един с ластик върху обикновения чаршаф... JoyJoyJoy
Да няма някое грахово зърно под матрака твоята съседка? Stuck Out Tongue Winking EyeJoyJoy

За мен чаршафът с ластик си е просто "по-удобен" чаршаф, който дори при хора с неспокоен сън си стои красиво изпънат за разлика от обикновените. Ползвам само такива и не слагам нищо върху тях.

Хахаха, с глас се смея! Joy Joy
Абсолютно! Чаршафът с ластик ми е по-удобен, за да не се събира и да стои по-изпънат. Досега не съм чувала някоя близка или позната да прави така.

# 320
Единственият човек който познавам да слага чаршаф с ластик и отгоре нормален чаршаф просто ползва този с ластика като вид протектор, иначе предпочита да спи на нормален плат. Казва че така му е удобно, по-малко се бил хлъзгал насам-натам чаршафът отгоре.
Той ако служеше за нещо друго, нямаше да го кръстят чаршаф с ластик ами друго. А пък който иска и по 6 ката чаршафи да си с постила един върху друг, всеки си решава в неговата къща как да е.

# 321
  • София
И аз съм от тези с двата чаршафа. Но матракът ми няма калъф, който се сваля и пере, затова му слагам 2 чаршафа с ластик - отгоре и отдолу (обвивам го целия), после протектор и отгоре чаршаф с ластик, който се пере всяка садемица.  Долните ги пера по-рядко, но пък ми е доста удобно с тях, матракът си се запазва чист.

# 322
PPP, в два чаршафа с ластик си има логика.
Според мен въпросът беше по-скоро за смисъла от ползването на обикновения чаршаф (онова поръбено правоъгълно парче плат), при наличие на "подобрена" версия с ластик. JoyJoyJoy

За мен единственият недостатък на чаршафите с ластик е сгъването им.Grinning

# 323
Аз съм от тия с чаршаф върху чаршафа. Обичам всичко да ми е в един десен и ми е супер криво, че масово комплектите се продават само с плик и  калъфки, без долен.
Не ми харесва и усещането само с чаршаф с ластик, не ми държи достатъчно хладно.

Оф, трябва да почна да си водя списък кой продукт ми е харесал и кой не. Имах спомен, че съм купувала от сангрията и миналата седмица се колебаех дали да повторя. Имало е защо, ако се бях послушала, сега нямаше да имам 3 литра неизпиваем компот. Не от вкусния Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: ср, 16 юли 2025, 15:12 от Adalind

# 324
Всеки си решава как и по колко чаршафа да слага един върху друг. Въпросът е че на чаршафите с ластик предназначението си е като на всеки нормален чаршаф, а не че са направени да стоят под други чаршафи и да не се спи направо на тях.
Имам спомен че в Лидл предлагат от време на време горни чаршафи с калъфка от памучен сатен, но не се сещам да съм виждала долни. Имали ли са или прекалено много искам? Grinning

# 325
  • София
Имам спомен че в Лидл предлагат от време на време горни чаршафи с калъфка от памучен сатен, но не се сещам да съм виждала долни. Имали ли са или прекалено много искам? Grinning

Да, имаше такива с ластик. Даже, ако не се лъжа, миналата година пускаха последно. Аз имам 2 и са страхотни.

# 326
И аз съм от тези с двата чаршафа. Но матракът ми няма калъф, който се сваля и пере, ....
Аз си поръчах скоро калъф за матрак, защото оригиналният ми запарваше.

# 327

Да, имаше такива с ластик. Даже, ако не се лъжа, миналата година пускаха последно. Аз имам 2 и са страхотни.
Благодаря, ще дебна значи, може пък да ми излезе късметът. Не съм ги засичала до сега, виждам все когато са от нормално трико.

# 328
  • София
И аз имам долни с ластик памучен сатен. Много са фини и приятни на допир по тялото, но имам проблем с размера. Матракът ми е висок и е 160/200. Едвам нахлузвам тези с уж този размер, голяма борба е и стои грозно опънато, особено в ъглите.
Не са се свили от пране, така си бяха. Та, ще ги мъча докато мога, но имайте предвид.

# 329
Те не са такива разтегливи както другите с ластик, нали?

Общи условия

Активация на акаунт