Лидл 192 - летни клиентски трепети ;)

• 23 628
  • 267
  •   11
Отговори
# 45
Здравейте,може ли мнение за машината за сладолед от днес?

# 46
  • София
3.49 или 3.99 струваха последно. Това е шоколад реално с някакъв пълнеж вътре. Между вафла е и блокче шоколад. В брошурите го няма сегашните, да.
На тези регали се подреждат изостанали стоки от предишни седмици.
Благодаря за инфото! Purple Heart

# 47
По отношение за снимането в магазина - не съм виждала такава табела, но и да има, ще я игнорирам. Аз снимам постоянно. Ако не искат да снимам, да пишат всичко с букви, големи колкото педя, за да се чете от всички възрасти. И да, някои текстове и с очила са невъзможни за разчитане. Имам лупа в чантата и телефон с камера точно за такива цели.

# 48
  • София
На Иск. шосе скенер за цени е на  ъгъла между охладените стелажи с млека и десертчета. И никой не ми е правил забележки за снимките.

# 49
Някой пробвал ли е протеиновото кисело мляко на Йоанна? Как е на вкус и усеща ли се нишесте?
Скрит текст:

# 50
Вкусно е. Цената е добра. В Кауфланд е двойна цената. Към 3 и нещо лв.

# 51
Здравейте,може ли мнение за машината за сладолед от днес?
ето видео в ютюб от машината, аз лично нямам наблюдения

https://www.youtube.com/watch?v=uegBf6D7_cM

# 52
  • София
Каква е тази глупост да не се снима... Някой пък ще ме спре на входа ли какво...те хората крадат като за последно...и нищо.
Пп. Дали са попаднали и лидълци в разследването от Комисията

# 53
На касите има ли батерии тип копче (CR2032) и на каква цена са.

# 54
  • София
Като прочета за това нишесте в мляко и трите милиметра коса ми се изправят 😵‍💫
В кое кисело мляко се усеща нишесте? Кой въобще и по коя технологична или каквато и да е друга причина би искал да влага нишесте в кисело мляко? Някой би си оскъпил ненужно продукта с допълнителна съставка?

# 55
Батерии копче в нашия филиал няма , питах два пъти.
Ребел , наистина съм купувала такова мляко, не си спомням вече коя марка е било. Вече взимам само изпитано и такова , което на мен ми харесва. Слагам в скрит текст да не се смята за реклама
Скрит текст:
кисело мляко на ЕЛ БИ , Елена със този кръглия знак , Верея също с кръглия печат

# 56
  • София-в сърцата на моите деца
Слагат нишесте в някои млека, кетчупи, лютеница и т.н., за да станат по-гъсти! Почти във всички лютеници има, което е гадно!

# 57
  • Буркина Фасо
Като прочета за това нишесте в мляко и трите милиметра коса ми се изправят 😵‍💫
В кое кисело мляко се усеща нишесте? Кой въобще и по коя технологична или каквато и да е друга причина би искал да влага нишесте в кисело мляко? Някой би си оскъпил ненужно продукта с допълнителна съставка?
използва се допълнителна съставка, за да не се използва истинска.
в общи линии това е идеята.

# 58
Някой купувал ли е радиочасовник? Колко време му отне, за да се свери? Не знам какви сигнали трябва да прихваща, но вече губя надежда. Няма такова нещо 10-15 минути, както пише в книжката с инструкции.

# 59
  • Буркина Фасо
не се ли настройва ръчно час и аларма ?

Общи условия

Активация на акаунт