Лидл 192 - летни клиентски трепети ;)

• 23 693
  • 267
  •   9
Отговори
# 30
Пазарувам доста и отдавна от чужбина. Нямам проблем с евровите цени, даже гледам тях предимно вече.

# 31
  • shumen
Кайсии взех,но бяха ужасно твърди.Повече няма да взема.

# 32
Нектарините са много хубави. Сладки и сочни

# 33
Ние взехме от прасковите,много твърди и зелени се оказаха,поне при нас.

# 34
Охлаждащият гел за стъпала е пълен боклук. Изпарява се моментално и няма никакъв продължителен ефект. Нищо общо с качествените аналогични гелове.
Аз също съм разочарована от този гел...
Съжалявам, че го купих!

# 35
Сладките Lupo са ми любими, точно като холидейките от едно време. Това е единствената марка, при която се доближават максимално до вкуса от детството ми. Розовите домати от брошурата са доста добри като за 2,50лв. Белият хляб също ми допадна на вкус (напоследък все по-рядко харесвам вкуса на хляба в магазинната мрежа).

Скрит текст:
от 2-3 дни се чудя защо вече не ми излизат известия от Лидл-ската тема, а то имало нова с корекция относно правилата за купоните. Дано не ме сиктирдосат, че споменавам тази толкова чувствителна за обществото ни тема 😉

# 36
Потвърждавам,  че кайсиите са зелени и никак сладки, направо кисели, все едно ядеш ябълка.

# 37
Повечето плодове трябва да се чакат поне 10-ина дни при подходящи условия, за да узреят. Продават ни ги зелени, за да нямат брак.

Гелът, който трябваше да е "охлаждащ", малко оставаше да им го върна, без да ме интересува, че е за стъпала  - аз вътре не съм бъркала. Имам проблем и ми трябва качествен продукт, а не фалшив.

# 38
# 39
# 40
Нящой има ли отзив за капсулите за съдомиялна на Бинго?

# 41
Разбира се, че го затворих 😂😂😂

# 42
  • София
Вчера бях в Lidl на Искърско Шосе (София). На рафта с тематичните неохладени храни имаше изложени някакви десертчета с шоколад на Mister Choc с няколко вида пълнеж, по 9 броя в опаковка. Обаче, НИКЪДЕ нямаше табела за тях колко струват! Никоя от табелите с цени наоколо не беше за точно тези Mister Choc опаковки с по 9 десертчета във всяка, всички цени бяха само и единствено за съседните на тях продукти. Гледах и двете брошури в сайта им - и сегашната, и тази за следващата седмица, но тези десертчета също дори не присъстват там. Така и НЕ УЗНАХ тяхната цена каква е - никъде ни инфо, ни нищо. Neutral Face

За съжаление не посмях да направя снимка - на входа на филиала на табелата с работното му време, имаше предупреждение че е ЗАБРАНЕНО СНИМАНЕТО, т.е. любителски снимки са изключени, и не знам дали нямаше да имам проблем с персонала или охраната. За съжаление, БЕЗ МАХАНЕ НА ТАЗИ ЗАБРАНА ЗА СНИМАНЕ, аз НЯМА как да кача или предоставя снимка на въпросните Mister Chock десертчета за другите мами във форума тук, за съжаление. Frowning1

Последна редакция: чт, 26 юни 2025, 11:13 от Unicode1

# 43
  • София
В нашия магазин Лидл на Ломско шосе(София) точно до тоалетната
 за клиенти има бар-код скенер за артикули.
Можехте да идете и до някоя каса и да ги маркират и ще ви кажат цените.
Аз пък си снимам ако нещо ми дотрябва или да питам мъжа ми да купувам ли нещо
редовно си вадя телефона да видя някой купон или ако някой звънне.
Махате светкавицата и си снимате. Плашат гаргите с техните табели.
При нас тоалетната е след касите, така че това не беше опция за мен.

Обновено: по неизвестни причини цитираният пост беше изтрит.

Последна редакция: чт, 26 юни 2025, 12:36 от Unicode1

# 44
3.49 или 3.99 струваха последно.
 Това е шоколад реално с някакъв пълнеж вътре.
Между вафла е и блокче шоколад.
 В брошурите го няма сегашните, да.
На тези регали се подреждат изостанали стоки от предишни седмици.

Общи условия

Активация на акаунт