Лидл 192 - летни клиентски трепети ;)

• 23 693
  • 267
  •   6
Отговори
# 15
  • София
От тези неща кои си заслужават (и като състав)?

# 16
Фурми на клонка

# 17
Соковете от нар и манго са ми много сладки на мен.
На Лупо бисквитите са вкусни. Аз купувам от Одрин. 2 лева са там, в нашия Лидл е двойна цената.
 На Борн уинър харесвам всички продукти, въпреки че имат палмова мазнина и ГФС.
Само бисквитите нямат (на самата опаковка също е уточнено).
 Барчетата долу вдясно са на лидълска марка - отровно сладки. Купувала съм розовото с малини. Изплюх каквото бях отхапала.

# 18
  • София
Този етикет в бг магазин ли е или в италиански?
В италиански е 🙂

# 19
Бих се през ръцете, но устоях на изкушението 🙃😅

Този етикет в бг магазин ли е или в италиански?
И на мен ми е объркващо с тези етикети. Хем знам добре какво пише на тях, а отдалече вчера за момент помислих, че динята е намалена на 49 ст.😅 Отдалече се виждат редовнитв цени в левове и в евро, а намалените не толкова и по навик си мисля, че това са редовната и намалената цена...
Редовна, намалена, пък с Лидл плюс, пък и трите в евро - разногледа ставам докато осмисля кое колко струва. Пък уж имам нещо в главата, не е празна...

# 20
  • София
Не знам аз ли се повредих, но купих връзка копър, която изобщо не мирише на копър. Взех после от Фантастико и си беше съвсем наред. Онзи ден отидох в КАМ и пак купих - отново фалшив. Вчера от пазара - пак фалшив. Не знам ГМО ли е, що ли, но няма аромат на копър.

И аз вчера купих копър. Нарязах по-голямата част за фризера, ние от там си го ползваме.
Оставих малко за сутринта за тиквички - ами мирише си на копър. И пръстите ми се ароматизираха от няколко стръкчета.  А уж съм хремава.

# 21
Да похваля червеният дълъг панталон и кремавите тениски с модал в състава.
Панталонът е широк, много тънък, но не е прозрачен. Чудесен за вила, за плаж ... Тениската е леко свободна, прохлада
А цените - повече от приятна изненада, 23 лв за двете.

# 22
Вече има български праскови (миналата седмица купих от производител от Сливенско село) , така че не е чудно да има такива и в Лидл.

На мен не ми пречат цените в левове и евра, разбирам кое колко струва.
Но имах случай с пазаруваща жена, на която обяснявах за цената на олиото и колко бутилки може да купи (олиото беше на промоция).
bradata, благодаря за темата! 🤗

# 23
  • Варна, Пловдив
Рендето от четвъртък дали ще го бива? Мисля да взема за родителите ми едно.

# 24

Вече три ми се чупят на едно и също място. Добрата новина е, че го подменят, а на последния път връщат парите, но минава месец в чакане. Лошото е, че и с по+скъпо ударих  на камък и може и да купя пак от Лидл 😁

# 25
  • Варна, Пловдив

Вече три ми се чупят на едно и също място. Добрата новина е, че го подменят, а на последния път връщат парите, но минава месец в чакане. Лошото е, че и с по+скъпо ударих  на камък и може и да купя пак от Лидл 😁
Благодаря, ще рискувам, поне ценово го бива. А от кое по-скъпо не сте доволна? Гледах на Тефал  и на Филипс.

# 26
На Филипс.

# 27
Не се подвеждам от етикетите, когато ги прочета отблизо. Но още ми е странно, когато ги погледна отдалече. Добре обаче че виждам чудесно и нямам никакви затруднения с четенето, представям си какво ли им е на хората, които не виждат добре...🤔
Ако рендето, което се чупи на едно и също място е ел. рендето, аз го имам от доста години (старият модел в оранжево) и още няма счупено. Любопитно ми е на кое място се чупят?

# 28
Охлаждащият гел за стъпала е пълен боклук. Изпарява се моментално и няма никакъв продължителен ефект. Нищо общо с качествените аналогични гелове.

# 29
Не се подвеждам от етикетите, когато ги прочета отблизо. Но още ми е странно, когато ги погледна отдалече. Добре обаче че виждам чудесно и нямам никакви затруднения с четенето, представям си какво ли им е на хората, които не виждат добре...🤔
Аз виждам добре, но понякога при пазаруване, човек не може да бъде на 100 концентриран, а и периферното зрение може да види първо едната цена. Така стана при мен с кайсии от малък магазин - 6 лв., но зелени и не взех. На 200 м. - друго магазинче, виждам цена 6, хубави, зрели и да, не се замислих за качеството, взех една кутия и разбира се при плащането установих каква е цената в лв.

Но, в Лидл, където е кошмар да откриеш кой етикет за кой продукт се отнася, има ли изобщо такъв, този етикет за същия продукт ли е /поне в този магазин в който аз пазарувам/, в един момент най-малко може да мислиш непрекъснато, че има 2 цени. Миналата седмица виждам плажни шорти за мъжа ми, ровя да намеря подходящ размер, разопаковам внимателно, все пак да преценя дали е правилния, показвам ги на ММ, той казва ОК, хвърлям поглед на цената - о, за 15 лв. не е фатално дали ще му станат точно и бум в количката. Е, на касата видях че това е била цената в евро, не е нещо фатално, но като цяло не виждам голям смисъл от това да има две цени още повече, че ми се е случвало по-възрастни хора да ме питат за етикет и цена /не с евровите цени/ - не виждат добре, не се ориентират дали етикетът отговаря на продукта. По-изморително е и е само губене на време.

Общи условия

Активация на акаунт