Лидл 192 - летни клиентски трепети ;)

• 95 728
  • 1 198
  •   1
Отговори
# 525
И аз им влизам в положение на служителите, просто в по-малките филиали мястото е малко и е доста неприятно постоянно да се заобикаля, особено с пълна количка. Мисълта ми беше, че щом преди години е било възможно да не е чак толкова масово, то явно някои неща са се променили (не може да се очаква по-малко служители да вършат работата на повече).
Но не мисля, че е болка за умиране ако всичко не е изрично подредено в точния момент.
Никъде не съм казала подобно нещо.🙂
В деня преди нехранителни промоции късно вечер в нашия филиал е най-неприятно откъм "препятствия". Почти невъзможно е да се купи нехранителен артикул от предстояща промоция (не го и изисквам), защото артикулите са в кашони или с найлони отгоре. Често и целите коридори са блокирани от кашоните.
Досадно е, когато е задръстено при хранителните стоки. Ръководството според мен може да помисли върху това.

# 526
Не е проблемът че не са подредили всичко по конец и да опънат червения килим да е готово. Не е музей все пак. Проблемът е че с това подреждане при пълен магазин всичко това се пречка и на тях помежду си, и на клиентите и става трудно да напазаруваш.
Това със зареждането на промоции от неделя си е проблем също, че те всъщност продават немалка част преди дори да е започнала тая промоция. Ясно ми е защо го правят, все някога трябва да го свършат преди понеделник сутрин, но е тъпо.

# 527
Като видя кашоните с нехранителни, много бързо се сещам, че следващият ден е понеделник/четвъртък/събота (примерно).😂
При хранителните ми се струва, че една идея по-бързо се случват нещата в ден преди промоция (поне вечерта).
Безкофеиновото кафе същото ли е като преди (като вкус)? Отдавна не съм купувала.

# 528
  • София

Някой дали има отзиви за прахосмукачката от миналата седмица
И аз да попитам - някой с отзиви?

# 529
Купих си от новите маслини. Не ми харесаха ( не са това което бяха преди време) - малко нагарчат някои, защото са мешани - има и ударени и смачкани и меки и корави - циганска работа.
Ходя за сладоледи!

# 530
Купих си от новите маслини. Не ми харесаха ( не са това което бяха преди време) - малко нагарчат някои, защото са мешани - има и ударени и смачкани и меки и корави - циганска работа.
Ходя за сладоледи!
Аз също не ги харесах.
Не са качествени, а сбирщайн, всякакви...

# 531
Как ни излъгаха, ей! До вчера беше 5,75, сега минава 6 лв...

# 532
Последните два пъти безкофеиново кафе беше ужасно. Като последното купено края на април ми развали кафемашината. Имам още половин пакет останал и се притеснявам да го използвам.

# 533
Задръстило ти е цедката ли? Аз не го купувам достатъчно често че да мога да сравня чак, но е по-ситно смляно, даже поначало на опаковката не е отбелязано да е за еспресо машина и много се чудех първия път дали и да го пробвам в машината. Спомням си че бях го взела вече и се загледах чак вкъщи, направо мислех да го подаря на майка ми че тя пие на джезве, но реших да пробвам все пак. То и на вкус не е нещо кой знае какво де, не е някакво гадно но вкусът му е някак слаб поне за мен.

# 534
Идеята на безкофеиновото кафе не е ли да е слабо? Което не е същото като слаб вкус, разбира се. За мен е приемливо на вкус, но наистина отдавна купувах за последно. Когато редовната му цена беше приблизително, колкото настоящата промоционална.😂
Аз не мога да се ориентирам добре с маркировката по пакетите с кафе в Лидъл. Не съм сигурна, че на безкофеиновото е показано, че става за кафемашина, но досега не ми е задръствало цедката на машината.

Последна редакция: чт, 24 юли 2025, 22:43 от dolce miele

# 535
Е, слабо откъм кофеин и слаб вкус са различни неща. Като за цената си не е лошо де, не знам колко е в момента но в сравнение с безкофеиново от друга марка пак ще е по-евтино.
И моята не я е задръствало но внимавам колко ще го притисна че ако натъпча по-смело вижда много зор да излезе Grinning Маркировка си има, просто за други начини на приготвяне а не за еспресо машина. За филтър и за френска преса го дават, ако правилно си спомням.

# 536
Да,  последните два пъти беше явно смелено много ситно и не искаше почти да тече. Това, което изтичаше с 300 зора беше отвратително на вкус. След няколко опита с това кафе машината блокира и започна сама да си източва всичката вода от контейнера. Не можех да я спра, всички копчета изключени,а тя бучи все едно работи и точи вода. Наложи се да я изключа от контакта. След една седмица пак почна да работи нормално, но водата продължава да изтича от някъде другаде и да не отива в контейнера за целта. Аз обвиних това кафе, преди него и нямаше нищо.

# 537
Натка, неясни са ми символите, които са показани на опаковката. Какво ли ще им стане, ако и с думи го напишат.😃
Цената по спомен: 7,99 лв редовна и 5,79 лв промоционална.

# 538
Не ми пречи че зареждат стока при отворен магазин. Разбирам, че няма как всичко да се случи преди отваряне.
Обаче адски ме дразни как бързо сканират и ми бкъскат продуктите. Оставям не малко пари в този магазин, и е дразнещо касиерката да говори в скушалката си и да ми мята стоките. Плащам в брой и не ползвам каса на самообслужване че и там имаше едни драми.

# 539
Натка, неясни са ми символите, които са показани на опаковката. Какво ли ще им стане, ако и с думи го напишат.😃
Цената по спомен: 7,99 лв редовна и 5,79 лв промоционална.
Нямам подръка пакет в момента, но си мисля че точно на това кафе бяха и написани. Иначе наистина на някои марки така са ги нарисували че да се чудиш кое какво е, предимно се познават де.
Цената и аз му я помня по-ниска, явно отдавна съм вземала последно, аз само от време на време пия безкофеиново а не редовно да купувам и да имам. Като на всички кафета, това също е нагоре.

Общи условия

Активация на акаунт