Лидл 192 - летни клиентски трепети ;)

• 95 710
  • 1 198
  •   1
Отговори
# 585
Аз се изморявам още в магазина, ако трябва да съм с торба с покупки вътре (освен ако я нея не съм сложила няколко закуски и съвсем леки неща - тогава пропускам количката), а после и до вкъщи трябва да я занеса...Просто с количка ми е по-удобно, навик.
Таня, разбирам. В нашия филиал следващата пролука означава да се върнеш често почти до средата на магазина. Имаше преди години едни пролуки, които си бяха шанс да се промушиш с малка количка, ако има препятствие, обаче ги запълниха със стока.

# 586
  • Sofia
Здравейте! Simple Smile Кога ще е следващата Deluxe седмица в Lidl? В точно определени периоди от годината ли са?

В тази връзка, някой пробвал ли е екзотичните меса, които се предлагат по време на тази кампания? От щраус, от кенгуру? Много ми се иска да ги пробвам (кенгуру съм яла и преди, де).

Иначе, нямам удобен магазин до нас и рядко посещавам тази верига, за жалост. Rolling Eyes

# 587
Снощи " находките" бяха по-малко, но пак имаше...
Скрит текст:

Тук имаше и кайсии, и няколко зелени чушки/пиперки. Ами, възползвах се да заредя хладилника с ПиЗ.
Тея "находки" и аз ги срещнах, ама някак на хуманитарна помощ ми приличат. Един вид к'вото хвърлят от самолета, тва...JoyJoyJoy

Един от пакетите, който гледах беше с някакви плодове - примерно ябълки, банани, нектарини и към тях ДВА картофа...На принципа, който е загнил да влиза в мрежата. Joy

Последна редакция: сб, 26 юли 2025, 06:20 от alllllimei

# 588
  • София

В тази връзка, някой пробвал ли е екзотичните меса, които се предлагат по време на тази кампания? От щраус, от кенгуру?
Вкъщи се харесаха от мъжете най-вече. Приготвям стриктно по указанията на опаковката.

# 589
  • София
Как ни излъгаха, ей! До вчера беше 5,75, сега минава 6 лв...

Севда, нямам думи.

Ето купила съм преди няколко дни. 5.75 беше цената на нормален етикет.
Сега уж ни представят, че цената е 6.49 с 35% по-евтино, демек редовната е 8.76. Хахахахаха
В нашето село казват, че цената без намаление  35% е 9.95 лв. а не 8.76 лв. Nerd
Разликата между цената 5. 75 лв. и сега е още по-голяма.

# 590
Някой знае ли дали и къде се продава кока кола в стъклени бутилки? Но да не е някой супер-луксозен магазин...

# 591
А защо кока колата е с имена по шишета сега? И то само 5 еднакви се повтарят по всички шишета.

И аз имам купон за 1 ст валиден още 3 дни, ако някой го иска да ми пише. За сладолед,  мини поничка или гъба е. - НЕ Е НАЛИЧЕН ВЕЧЕ !

Имам и за хляб със семена - вторият с 80% намаление- 2 хляба за 3.58 лв още 2 дни е валиден.

Последна редакция: сб, 26 юли 2025, 15:12 от Morkovelka99

# 592
Някой знае ли дали и къде се продава кока кола в стъклени бутилки? Но да не е някой супер-луксозен магазин...
В Турция.

# 593
В Метро, но на каси.

# 594
Някой пробвал ли е италианската диня за 4 лв?

# 595
  • Варна - Черна гора
Един тъп въпрос, но четох и не разбрах как си разменяте купони. Бих подарила и моите, защото рядко ги ползвам.
Иначе, аз се оплаквам. Взех си комплект ножове с поставка, преди 2-3 седмици беше пуснат в брошурата. Шест ножа, отляти заедно с дръжката от неръждаема стомана и бяло кубче за поставка. Всичко ок, не съм ги пускала в миялната, мия си ги на ръка, подсушавам и прибирам. Вчера, мъжът ми си рязал нещо за хапване след обяд, че си беше вкъщи, и сложил най-малките ножчета в миялната, без да я пуска. До вечерта бяха ръждясали и двата. Много ме е яд, но не пазя бележката за рекламация.
Ако сте ползвали Лидъл + при покупката имате цифров касов бон в профила.
Можете с него да направите рекламация.

# 596
Един тъп въпрос, но четох и не разбрах как си разменяте купони. Бих подарила и моите, защото рядко ги ползвам.
Иначе, аз се оплаквам. Взех си комплект ножове с поставка, преди 2-3 седмици беше пуснат в брошурата. Шест ножа, отляти заедно с дръжката от неръждаема стомана и бяло кубче за поставка. Всичко ок, не съм ги пускала в миялната, мия си ги на ръка, подсушавам и прибирам. Вчера, мъжът ми си рязал нещо за хапване след обяд, че си беше вкъщи, и сложил най-малките ножчета в миялната, без да я пуска. До вечерта бяха ръждясали и двата. Много ме е яд, но не пазя бележката за рекламация.
Ако сте ползвали Лидъл + при покупката имате цифров касов бон в профила.
Можете с него да направите рекламация.
Вярно. Не съм се сетила, благодаря!
Редактирам с още един негативен отзив. Бях Ви споделила, че съм доволна от сухия шампоан на Cien за брюнетки. Наскоро си го купих пак. Ами, оказа се, че в него има някаква сивкава боя с цвят на пепел от цигари. Използвам го не повече от веднъж в седмицата и ми направи впечатление един ден, че докато се гримирам, на челото ми има тъмно сиви следи като от сажди. Чак днес осъзнах, че е от сухия шампоан. Пръснах си на ръката и веднага остана тъмно сиво петно. Прилагам снимка. А си мислех, че просто няма да има бял талков отенък. Ползвала съм и на други марки и не е имало такива петна.

Последна редакция: сб, 26 юли 2025, 18:03 от FreakOnALeash

# 597
Никога в живота си не съм ползвала сух шампоан и не знам какво се очаква да прави,  но това сивото е потресаващо. Прилича на онези спрейове за боядисване на корени. И тях не ползвам.

# 598
Промо маслото дали е добре заредено?

# 599
Никога в живота си не съм ползвала сух шампоан и не знам какво се очаква да прави,  но това сивото е потресаващо. Прилича на онези спрейове за боядисване на корени. И тях не ползвам.
Баш! Ще го дам на мама.
Ами, сухият шампоан, особено в жегите, го ползвам за освежаване на корените на косата, когато инцидентно нямам време да я мия и оформят подобаващо сутрин. Не съм голям фен, но върши работа. Обикновено оставя бял талков слой в корените, който след енергично втриване и разресване изчезва. Тук се втрещих от резултата. И пак казвам, купувала съм го и преди и не е било така.

Общи условия

Активация на акаунт