Лидл 192 - летни клиентски трепети ;)

• 95 711
  • 1 198
  •   1
Отговори
# 540
Как ни излъгаха, ей! До вчера беше 5,75, сега минава 6 лв...

Севда, нямам думи.

Ето купила съм преди няколко дни. 5.75 беше цената на нормален етикет.
Сега уж ни представят, че цената е 6.49 с 35% по-евтино, демек редовната е 8.76. Хахахахаха

# 541
  • София
Редовната е 1.69 за брой и спрямо нея идва по-евтино с този процент.

# 542
Как ни излъгаха, ей! До вчера беше 5,75, сега минава 6 лв...

взимай в метро за 4бр. 330мл цената 6.85лв

# 543
Натка, обикновено повечето символи по опаковките с кафетата ги разбирам, само за едното все се чудя дали трябва да е кафемашина или друго. Точно това, което ми трябва...😂 
Добре че не пия кола! 5,75, 6,49, 6,85 лв...Скоро и над 7 лв на "промоция" сигурно.🙄

# 544
Редовната е 1.69 за брой и спрямо нея идва по-евтино с този процент.

Лидл е единствената верига, в която цените са различни всеки ден.
Нито един друг магазин не съм видяла да ценообразува по този начин.
Гръцките пурички за томболата бяха 6.99, 7.19, 7.49 в три последователни дни. В сряда 6.99, в четвъртък 7.19, в петък 7.49.
Откъде на къде ще увеличават артикул произведен 2024 г, навсичкото отгоре и с изтичащ срок.
Кое е оправданието за увеличението?
Транспортни разходи няма, ток, гориво, кое..? Като са произведени 2024 година.

# 545
Аз в неделя на обяд ходих за царевица, че ми хареса. Нямаше нито табела, нито царевица. Картофи също. Ясно, че до неделя са били на промо и ще са с други цени, но е дразнещо. Също и слагането на намалени цени на неща от понеделник, които обаче не са на тези цени. Редовно се прецаквам с чипс Рафълс, мега пак. Пише ми 3,90 (например, не помня точната сума), вземам и на бележката излиза 6лв. Върху това също трябва да поработят. Да си подготвят намаления етикет, но да го сложат в понеделник. Не мога да помня целия каталог и да сравнявам цени...

# 546
  • София
Купувах редовно безкофеиновото кафе на Лидл, използвам го за тирамису, защото дъщеря ми обича. Изхвърлих две опаковки, ужасно на вкус, смляно много едро.
Само преди година Лидл беше любимият ми магазин… сега влизам един път седмично за нещо конкретно. Възможно ли е да е оставен изцяло в ръцете на български “мениджъри”, които не смятат клиента за фактор?
Филиалите, които посещавам имат забрана да изнасят продукти преди конкретния обявен за продукта ден.
Царевицата, която купих също изхвърлих, даже проявявам разбиране вече към клиентите, които махат горните й листа, за да видят какво всъщност купуват.

# 547
За пръв път чувам за тази забрана.
 При нас още в петък вечерта са изкарани артикулите от понеделнишката брошура.

# 548
  • София
Писах и преди - забрана за артикули и забрана за брошури преди понеделник Confused
Явно всеки управител на филиал взима еднолични решения, това в дългосрочен аспект никога няма положителен ефект.

# 549
Тая забрана не е лошо нещо, поне от моя гледна точка де, на тях им става по-трудно ако трябва да ги изкарат след затваряне в неделя или преди отваряне в понеделник.
Какъв е смисълът да обявяват промоция от понеделник и да изкарват нещата в неделя, за споменатото от петък пък да не говорим? После отиваш когато трябва да ги има и вече половината ги няма... или не само половината.
Мен донякъде тия неща ме отказаха преди време да се и опитвам да "хвана" нещо което е от кампания а не в ПА. Отивам, но хич не се и надявам. Тогава ми беше на 15 минутки пеша Лидл и се отбивах често на прибиране от работа, но просто спрях да си правя планове с неща от брошура, то все ги нямаше. Все свършили.

# 550
  • Козлодуй
Кое е безкофеиновото кафе? Може ли снимка?

# 551
Синият пакет долу.

Откакто го увеличиха май го и развалиха. Преди беше хубаво, а последните два пъти и на вкус не беше хубаво.
Като ми се развали машината и нямаше къде да си правя кафе до новата. Реших, че ще си варя в касерола, защото нямам и джезве. Обаче прецених, че не искам да развалям хубаво кафе и отидох и купих най-евтино налично в магазина. Оказа се голяма грешка,  кафето беше червената Джимока и беше отвратително, че чак и с мухлив вкус. И при смесване с друго хубаво кафе пак вкуса на мухъл надделяваше. Направо ужас.

# 552
Е то джимоката е дъното на кафето.....

# 553
Еми, бях се зарекла повече никога да не купя такова,  но си казах, че и без това няма да пия няколко дни хубаво кафе и го грабнах. Не очаквах вкус на мухъл и плесен. Преди много време пак веднъж съм взимала от него, чак такава отврат не беше,  май само не искаше да тече и то на моята машина. Не си спомням много отдавна съм го взимала, но вече наистина никога повече няма да взема такова, дори и без пари да ми го дават.

# 554

Някой дали има отзиви за прахосмукачката от миналата седмица
И аз да попитам - някой с отзиви?
Аз си я закупих,топ е-мощна,адски маневрена.Като недостатък бих описала тежината й,но пък с едно зареждане на батерията издържа около 35 мин,така че все ще издържа.😉Сега съм с търсене на зарядно за батерията,защото не е включено в комплекта.
А относно зареждането на стоки-в момента голяма част от персонала е "издърпан" в морските филиали и хората по другите не смогват,от там идва проблемът.Работят с редуцирана бройка дори в смяната,което често е мисия невъзможна,но в Лидл явно е така,искат и невъзможното.

Общи условия

Активация на акаунт