Лидл 192 - летни клиентски трепети ;)

• 93 100
  • 1 198
  •   1
Отговори
# 930
Добър е, реже идеално. Имам го от 2 години и съм много доволна.

# 931
  • Sofia
Имам ръчен чопър от Лидл и си върши чудесна работа. Ползвам го интензивно и предимно за лук.

# 932
Имам ръчен чопър от Лидл -този същият, ползвам го за всичко - лук, моркови, магданоз, копър, ябълки. Сравнявам го с Брио от К, който е също идеален. Единствената разлика е, че лидълският е по-малък. Доволна съм и от двата.

# 933
На Брио е с 5 ножчета (поне този, който имам), лидълският мисля, че е с по-малко ножчета, но не се съмнявам, че ще реже добре (имам подобен от Кауфланд).
Сякаш от Лидъл ни четат.😂 Днес вече мрежичките с плод и зеленчук за 4,99 лв бяха в кашони.😀

# 934
Така е, лидълският е с 3 ножчета, големината му( по-нисък е от Брио-то) не позволява да е с повече. Това според мен не се отразява на ефективността му.

# 935
Да, и аз така мисля. Моят чопър от Кауфланд също е с 3 ножчета и си реже перфектно.
Уточних, че моят чопър Брио е с 5 ножчета, защото някъде бях чела лош отзив за Брио с по-малко ножчета.

# 936
Преразглеждах брошурата за тази седмица и на първите страници има херинга в бурканче. Никога не съм я опитвала и нямам идея на какво има вкус. Дали в бурканчето има мазнина или нещо друго. Може ли да споделите как е на вкус и как я консумирате? Спомням си единствено, че лъскавата ѝ кожа през буркана (виждала съм я в магазина) ми напомня кожа на змия и веднага съм я подминавала.

# 937
Гледах снимките на мрежите - събрали разни неща, които са директно за изхвърляне. Да не ги хвърлят те - да ги изхвърли клиента. Особено краставиците и бананите. А и другите неща - не ги ли сготвиш веднага, на следващия ден трябва да се изхвърлят.
При нас не съм виждала наскоро, просто защото не ходя до Лидл. Последните 2 седмици съм влизала 2 пъти само за вода (по спешност). Общо 12 лв. Иначе имам лента за 600 Simple Smile

# 938
По повод на мрежите:

Мисля, че това количество патладжан, понеже вътре има само това, на редовна цена ще ми излезе под 4,99 лв и ще са свежи. Ама не знам, може и да греша....

# 939
Днес ако мога ще се изтъркуля до Лидл и ще снимам ако има мрежи/щайги. Вчера приятелка ми домъкна, но вече е почти изядена и трябва да снимам почти празна касетка с картофи, броколи и патладжан, плодовете бяха ометени.
Та качеството на места очевидно е много кофти, но всичко зависи от служителя, който прави мрежите и кутиите..

# 940
Най-накрая и аз видях мрежи за по 5 лв. в Лидл. Повечето продукти обаче бяха негодни за консумация /без преувеличение/, отдавна преминали етапа на лекото завяхване... Явно наистина нещата опират до субективна преценка на някой служител кое да се махне от рафтовете с редовна цена.

# 941
  • София
Преразглеждах брошурата за тази седмица и на първите страници има херинга в бурканче. Никога не съм я опитвала и нямам идея на какво има вкус. Дали в бурканчето има мазнина или нещо друго. Може ли да споделите как е на вкус и как я консумирате? Спомням си единствено, че лъскавата ѝ кожа през буркана (виждала съм я в магазина) ми напомня кожа на змия и веднага съм я подминавала.

Херингата има вкус на ....риба. Течността е някаква марината, има малко олио, подправки и вода.
Всеки я консумира както обича. Аз ако напиша, че режа много лук, копър  и лимонов сок, херингата на малки парчета без кожа. Един може да не яде лук, друг да мрази копър.
Трябва да се опита и всеки да избере какво му харесва.
Но по мои наблюдения не я купуват много и след прИмоцията виждам бурканчетата на клошарския щанд.

# 942
  • София
Класически вкус на маринована риба. Ако харесваш традиционната Перла, предполагам ще я одобриш и тази.
Аз лично не мога да харесам маринована риба, докато пържена и печена ям.

# 943
Снощи огледах единствената мрежа и си помисли точно това - биклука ли хвърлят на този рафт? Чак ме догнуся.

Гледах снимките на мрежите - събрали разни неща, които са директно за изхвърляне. Да не ги хвърлят те - да ги изхвърли клиента. Особено краставиците и бананите. А и другите неща - не ги ли сготвиш веднага, на следващия ден трябва да се изхвърлят.
При нас не съм виждала наскоро, просто защото не ходя до Лидл. Последните 2 седмици съм влизала 2 пъти само за вода (по спешност). Общо 12 лв. Иначе имам лента за 600 Simple Smile

# 944
Бургас МР преди час-два имаше няколко касетки с ананас, картофи и патладжан от промото, бяха в добро състояние, но нямам нужда от такива количества Simple Smile)

Общи условия

Активация на акаунт