Лидл 192 - летни клиентски трепети ;)

• 93 175
  • 1 198
  •   1
Отговори
# 915
  • София
Ходих сутринта в Лидл в 08:30 часа София магазина на Ломско шосе
Нямаше намалени П и З, даже стелажа с намаления хляб го нямаше.
Може би за да не се къса мрежата трябва да са в малка щайга.
Купих си 100 таблетки ХХЛ за съдомиялна
и не бяха при останалите препарати,
там имаше 60 броя, 80 броя и Бинго от брошурата,
 а по средата на магазина в един стелаж преди месото
при останалите ХХЛ промоции
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 09 авг 2025, 12:17 от lite16

# 916
Преди час на Сточна гара в София имаше в касетки от намалените ПиЗ. По един ананас в добро състояние във всяка, много банани, чушки и домати. Само може би  1,2 домата бяха меки, всичко друго изглеждаше прилично.

Последна редакция: нд, 10 авг 2025, 10:17 от Moderator (Bubanka)

# 917
Трябва ми нещо за натрошаване на лед. На този чопър пише, че е подходящ.
Слаб ми се струва, някой ползва ли го за това, става ли?
Скрит текст:

# 918
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Парната четка заслужава ли си?

# 919
Аз троша лед с този чопър. Цитирах мнение без да погледна, затова слагам в скрит текст. Сега ще си взема още един, супер е.
Скрит текст:
Скрит текст:

# 920
Най-вероятно е коментирано, търсих, но не открих. Добър ли е този тостер 3в1?
Или да заложа на самостоятелния тостер и гофретник от следващата седмица?

Аз го коментирах малко по-назад в темата.
Да се повторя - купих го, за да правя гофрети и тостер сандвичи за закуска на детето за училище. Върши ми работа за това, за което го купих. Доволна съм. Малко бавно стават гофретите, та ако искаш да нахраниш повече хора, е тегаво. За двама - трима, става.
Аз правя гофрети по рецепта на Ваня ("Класически белгийски гофрети" от сайта "Веселият готвач") половин доза. Излизат 8-10 гофрети.

# 921
На какъв принцип работи прахосмукачката против акари? Като изключим UV-лампата, прави ли нещо повече от една добра прахосмукачка? Мощността й ми се струва доста по-слаба от тази на повечето прахосмукачки. Имам мощна прахосмукачка с турбочетка, която успява да изкара финия прах от матраците и диваните. Чудя се тази дали ще може нещо повече?

# 922
Най-вероятно е коментирано, търсих, но не открих. Добър ли е този тостер 3в1?
Или да заложа на самостоятелния тостер и гофретник от следващата седмица?

Аз също го имам от преди. Децата много харесват триъгълните сандвичи; за 3-4 мин.стават. Гофрети май един път правих и по спомен бавно ставаха, но и децата не са искали. Иначе, някъде се подмята, мисля някакъв гофретник  из избата, ако искат.
И аз си взех от таблетките за съдомиялна,  слънцезащитни продукти, различни видове скоро, а уж отидох само за нектарини и оставих 80 лв.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 923
На какъв принцип работи прахосмукачката против акари? Като изключим UV-лампата, прави ли нещо повече от една добра прахосмукачка? Мощността й ми се струва доста по-слаба от тази на повечето прахосмукачки. Имам мощна прахосмукачка с турбочетка, която успява да изкара финия прах от матраците и диваните. Чудя се тази дали ще може нещо повече?
Мисля, че има и функция тупалка.

# 924
Гофретниците за тези квадратните гофрети са бавни за тях наистина... Но имайте предвид и че това са си доста дебели гофрети. Няма как да стават толкова бързо както при другите гофретници които са с форма като детелина и правят по-тънка гофрета.
За себе си предпочитам 3в1 защото ми харесва да мога да вадя плочите и да си ги мия на мивката, на такъв дето не се свалят почистването ме побъркваше и все не ми се виждаше чист. Имам и един мини, в него са тънки и стават за нула време... но почистването е проблем като не мога да го измия. Но аз не храня една къща хора и това че гофрета се пече по-дълго не ме бърка особено, не правя по много.

# 925
Тази торта я хвърлих. Има някакво гадно “сладко” отдолу и цялостната комбинация е ужасна.. по моя вкус.

# 926
Вчера отидох до Лидл и купихме тостера. Днес за закуска го изпробвахме и се получиха много сполучливи сандвичи. Детето е доволно, дори сега иска пак да му направя.

# 927
Тази торта я хвърлих. Има някакво гадно “сладко” отдолу и цялостната комбинация е ужасна.. по моя вкус.
Коя е "тази " торта?

# 928
Коя е "тази " торта?
Изтрито е. Имаше постнат купон от друг човек за сладоледена торта.
Скрит текст:
Скрит текст:

# 929

И аз за него идвах да питам дали е хубав.
Имам ръчен на Брио, купен от К.
Та се чудех да си взема и един резервен, но не знам този дали реже добре.
(Купувах от Левчето, но не става за нищо. Една глава лук му идва твърде много и ножът просто спира, не може да я среже).

Общи условия

Активация на акаунт