Лидл 192 - летни клиентски трепети ;)

• 93 183
  • 1 198
  •   1
Отговори
# 900
Аз давам един добър отзив за прахосмукачката за акари- имам такава от поне две години и си я ползвам поне по 2-3 пъти годишно за почистване на матраците и дивана. Тази май грешно са и превели ,че има контейнер за вода 125 мл - по-скоро е за прах ...но знае ли човек

# 901
Това вече е промоция!

вижте колко струват същите кафета 4 бр.

# 902
Мисля, че не е добра идея да слагат банани до краставици в мрежите.

# 903
При нас няма ни мрежи, ни щайги.
 Но пък преоценения щанд преливаше. Нищо не взех, защото всичко беше много скапано.
Грозде, къпини, спанак, боровинки, ябълки. Общо взето почти всички плодове бяха със зелен етикет на -50%, но с мухъл. Нищо не можах да взема.

# 904
  • Бургас
Аз давам един добър отзив за прахосмукачката за акари- имам такава от поне две години и си я ползвам поне по 2-3 пъти годишно за почистване на матраците и дивана. Тази май грешно са и превели ,че има контейнер за вода 125 мл - по-скоро е за прах ...но знае ли човек
Ходих да я търся вчера до нас, но беше свършила. Иначе бях решила да жертвам пробно едни 40 лв. Ще съм по-експедитивна следващия път.

# 905
selleste, при вас сигурно е имало намалени прахосмукачки за акари?🤔 При нас са по около 80 лв.
Днес имаше мега големи мрежи с плодове и зеленчуци (предимно зеленчуци, макар че от ботаническа гледна точка е друго). На снимките не си личи колко големи бяха всъщност мрежите. Това в торба не бих могла да го занеса до вкъщи...😆

Последна редакция: сб, 09 авг 2025, 07:24 от dolce miele

# 906
При нас, освен че нямаше находки, даже и нормални краставици липсваха Joy

Още не ми е отчело покупката отпреди 4 часа, дигиталната бележка липсва.

# 907
Те понякога "нормалните" краставици са като тези в мрежите...☺️

Последна редакция: сб, 09 авг 2025, 18:54 от dolce miele

# 908
Днес купихме краставици промо,най-накрая доживях краставица с някакъв вкус и мирис на такава Grinning Лук нямаше...Последните брошури почти нищо не мога да си харесам..

# 909
Аз пък си взех лук по 79 ст. Обаче около него летяха мухи😂 и трябваше доста внимателно да избирам...

# 910
  • Бургас
Dolce, сега видях какво съм написала, моя грешка. На редовна цена си беше, аз явно съм я превалутирала в евро Simple Smile

Купих от замразената паеля, няма да повторя. Едри парчета риба, пилешки хапки, скаридки, миди, имаше си материал, но много странен вкус, нищо общо с оригинала.

# 911
  • Sofia
Не е топ замразената паеля, но за бърза вечеря в къщи се харесва и винаги вземам.

# 912
  • София
И аз един път взимах .. само аз си я ядох и не ми хареса

# 913
На снимките не си личи колко големи бяха всъщност мрежите. Това в торба не бих могла да го занеса до вкъщи...😆
Да, малко парадокс се получава, уж пакет за "бедни" пък с кола трябва да го транспортираш.Joy

И при нас бяха огромни и тежки миксовете, но по-лошото е, че мрежата се къса, явно не е предвидена за такива килограми. (А в обикновена торба не мисля, че изобщо като обем биха паснали.)

Даже едната мрежа в моите ръце се скъса, хем много внимателно я повдигнах, за да огледам състоянието на съдържанието.Expressionless

Последна редакция: сб, 09 авг 2025, 10:53 от alllllimei

# 914
Най-вероятно е коментирано, търсих, но не открих. Добър ли е този тостер 3в1?
Или да заложа на самостоятелния тостер и гофретник от следващата седмица?

Общи условия

Активация на акаунт