Лидл 192 - летни клиентски трепети ;)

• 92 842
  • 1 198
  •   1
Отговори
# 60
Сосът за спагети е с нова цена, до скоро беше 2,79, вече е 3,19 лв. Това по повод, че няма инфлация.

# 61
Някой купувал ли е радиочасовник? Колко време му отне, за да се свери? Не знам какви сигнали трябва да прихваща, но вече губя надежда. Няма такова нещо 10-15 минути, както пише в книжката с инструкции.

Ако е един за стена, то понякога и повече от половин денонощие му отнема да си хване сигнала. Застава примерно на 1.00 часа и започва да си чака сигнала, сутринта като станем е верен.

Много сме доволни от този часовник. Нашият е прост, само часовник, те после пуснаха с влагомер и термометър, но един приятел ни беше посъветвал, специално този обикновения да вземем.

Последна редакция: чт, 26 юни 2025, 18:26 от evhen

# 62
Могат ли да се връщат дрехи със зелен стикер -50% намаление?🤔
Мисля, че във всеки магазин има устройство за проверка на цената, но не във всички магазини е на едно и също място.
Радиочасовникът за баня (нашият е за баня) винаги го настройвам в друга стая (понеже в банята стои на такова място, че няма шанс да хване никакъв сигнал😂). Настройвам ръчно час или го оставям да си хване сам сигнал, чак след това го нося в банята. Та, ако часовникът ще стои на място около което има повече или по-дебели стени, най-добре да се настройва в друга стая.

# 63
Подарявам талон за сладоледите от днес.
Може ли да споделите какъв е сладоледа?

Бадем на клечка 6 бр за 7.19

# 64
Този сладолед от днешния купон е на промоция в момента 1,39 за брой.

# 65
Този сладолед от днешния купон е на промоция в момента 1,39 за брой.

С купона излиза 1.19 бройката. 20 ст се спестяват на бройка.

# 66
Радиочасовникът е настолен, за стая, без допълнителни екстри. От обяд го чакам и нищо. Стои на 1:00 часа, в началото въртя стрелките. Да видим.

# 67
Трябва му просто място, където да си дочака сигнала.

# 68
Този ром става ли за мохито? Дали е подобен на този на Савой?
На Савой ми допада, но съм го виждала само в Метро, а не ми се ходи там.

# 69
Сосът за спагети е с нова цена, до скоро беше 2,79, вече е 3,19 лв. Това по повод, че няма инфлация.
Току що ми излезе клипче на Мая Манолова за някакво приложение ,в което да се докладват такива неща. Пък колко ще има смисъл не знам.

# 70
  • shumen
Ще пробваме динята другата седмица.

# 71
Радиочасовникът е настолен, за стая, без допълнителни екстри. От обяд го чакам и нищо. Стои на 1:00 часа, в началото въртя стрелките. Да видим.
здравейте, има приложения в апп стора, Radio Clock ако напишете, може да излезе. Та, това приложение симулира сигнала, който часовника чака и го настройва на момента според часа на телефона. Може да опитате. Също така имайте предвид, че сигналът се излъчва от Германия от 0:00 до 5:00 сутринта. Ако не е сверен след 5 и нещо, следващо възможно е чак в полунощ пак. Но с апликация става бързо и лесно.

# 72
  • Сливен
Ако някой има ел.измивачка за мигле може ли да ми каже колко време държи след зареждане?
Моята иска всеки ден не мисля,че е нормално.

# 73
Дано не е коментирано.
Имате ли отзиви за ел.рендето?

# 74
Могат ли да се връщат дрехи със зелен стикер -50% намаление?🤔
Да, могат. Аз връщах един клин, дето бях взел а за дъщерята

Общи условия

Активация на акаунт