Лидл 192 - летни клиентски трепети ;)

• 92 892
  • 1 198
  •   1
Отговори
# 75
Тръгна часовникът. 😀

Bg.tatkoo, много ценни разяснения, благодаря!

# 76
Дано не е коментирано.
Имате ли отзиви за ел.рендето?
Аз имах такова и бях доволна, като за тази цена си е идеално. Използвах го предимно за моркови, цвекло и тиквички. Миенето също е лесно. За да работи, бутонът трябва да стои натиснат постоянно. За някои хора това е минус, но на мен не ми пречи.

# 77
За мен не е минус рендето да работи само при натиснат бутон. По-голям минус ще ми е да си отрежа някой пръст, ако не беше така...🤪
Доволна съм и аз от ел. рендето. Но гледам, че в брошурата (на Лидъл или Кауфланд) са показали снимка на рендето, от която излизат зеленчукови спагети.😅 Да си знаете, пълна заблуда е това, освен ако на по-новите модели не са добавили и такава приставка-спирализатор, но едва ли. Приставките все още са си 5 броя...😃

# 78
Този ром става ли за мохито? Дали е подобен на този на Савой?
На Савой ми допада, но съм го виждала само в Метро, а не ми се ходи там.

имаше един гаден и не знам дали не беше този

# 79
Включвам се само да кажа, че гащеризоните от лидл са невероятна модна находка. Чак не ми се вярва, че ги продават там.

# 80

Не съм голям специалист по ромовете, но не ми харесва. Взех един такъв да си правя куба либре и коктейлите не се получават като с предишния, който ползвах /не помня какъв беше/. Бутилката си седи пълна...

# 81
  • София
Някой купувал ли е радиочасовник? Колко време му отне, за да се свери? Не знам какви сигнали трябва да прихваща, но вече губя надежда. Няма такова нещо 10-15 минути, както пише в книжката с инструкции.

Аз имам 3. Най-добрите ми покупки на часовници.
Общо взето сигналът за сверяване е на всеки час. Излъчва се от кулата в Кьолн. Важното е часовникът да е оставен на външна стена или близо до прозорец. Не трябва да правиш нищо, слагаш батериите, стрелките започват да се движат и застават на 1 часа. След това часовникът сам си се сверява като улови сигнала. Ако е но подходящо място, се сверява постоянно. Така постоянно имаш точно време до стотни от секундата.
Моите за жалост не всички са на добро местоположение, но ги слагам от време на време да се сверят през нощта до някой прозорец.

Последна редакция: пт, 27 юни 2025, 12:12 от РРР

# 82
Включвам се само да кажа, че гащеризоните от лидл са невероятна модна находка. Чак не ми се вярва, че ги продават там.

Можеш ли да покажеш снимка?

# 83
Някой купувал ли е радиочасовник? Колко време му отне, за да се свери? Не знам какви сигнали трябва да прихваща, но вече губя надежда. Няма такова нещо 10-15 минути, както пише в книжката с инструкции.

Общо взето сигналът за сверяване е на всеки час. Излъчва се от кулата в Кьолн. Важното е часовникът да е оставен на външна стена или близо до прозорец. Не трябва да правиш нищо, слагаш батериите, стрелките започват да се движат и застават на 1 часа. След това часовникът сам си се сверява като улови сигнала. Ако е но подходящо място, се сверява постоянно. Така постоянно имаш точно време до стотни от секундата.
Моите за жалост не всички са на добро местоположение, но ги слагам от време на време да се сверят през нощта до някой прозорец.
Моят радиочасовник е купуван в Германия. Настройва се на германско време- един час назад. Слагах го къде ли не. Има ли вероятност да не правя нещо както трябва и да започне все пак да показва българско време?

# 84
Имах същия проблем с метеостанция, купена от Германия. Колкото и да настройвахме часа, все се връщаше на германско време. Ползвахме я само да следим външната температура и накрая детето я счупи.

# 85
Скрит текст:

Не съм голям специалист по ромовете, но не ми харесва. Взех един такъв да си правя куба либре и коктейлите не се получават като с предишния, който ползвах /не помня какъв беше/. Бутилката си седи пълна...
[/spoiler]
И аз затова реших тук да ви питам има евтин алкохол, който е отвратител. Ще видя да взема пак на Савой, той става и не се усеща гадно в коктейли. Аз също не пия много и го понасям не ми е с химичен и с отвратителен вкус, поне такъв беше. Имах пълно шише бутнах го без да искам и се счупи 😟. Стана много горещо и си търся нещо леко вечер за разхлаждане.
Благодаря!

# 86
  • София
Скрит текст:
Моят радиочасовник е купуван в Германия. Настройва се на германско време- един час назад. Слагах го къде ли не. Има ли вероятност да не правя нещо както трябва и да започне все пак да показва българско време?

Няма представа за това. Моите са купувани в БГ и нямам проблем с тях. Питайте часовникар.

# 87
Скрит текст:

Няма представа за това. Моите са купувани в БГ и нямам проблем с тях. Питайте часовникар.
Добре, че стана въпрос за радиочасовниците в темата, че се замислих за моя. Сетих се да попитам ЧатГПТ и той ми даде инструкции за няколко варианта, за да изляза от ситуацията. Пробвах единия и го настроих по българско време Grinning

# 88
Кои са тези гащеризони?

# 89
  • София
Като прочета за това нишесте в мляко и трите милиметра коса ми се изправят 😵‍💫
В кое кисело мляко се усеща нишесте? Кой въобще и по коя технологична или каквато и да е друга причина би искал да влага нишесте в кисело мляко? Някой би си оскъпил ненужно продукта с допълнителна съставка?
използва се допълнителна съставка, за да не се използва истинска.
в общи линии това е идеята.

Глупости 🙃
Мантри които се разпространяват и повтарят ангро.

Общи условия

Активация на акаунт