Лидл 192 - летни клиентски трепети ;)

• 95 660
  • 1 198
  •   1
Отговори
# 225
  • Буркина Фасо
на други нищо не пускат. Smiley
никога не съм получавал такъв купон.

# 226
Ето го обикновения джин , който и аз купих. Някой искаше пояснение. Другите разновидности не посмях да купя

# 227
  • София
Хубаво узо лидълска марка да препоръчате ? Благодаря
Такъв купон и аз нямам в пощата.

# 228
Узо купих по препоръка на едни мъже в магазина и не съжалявам - Узо Sans Rival

# 229
  • При децата ми
Здравейте,
Някой знае ли дали има наличност на щори в Lidl аутлет?

Аз също търся щори. За какви щори става въпрос? Може ли линк?

# 230
  • Троян
Да питам при вас как е - имате ли купон в пощата за намален продукт тази седмица? Аз нямам.
Много често е в папка Спам провери ли там?
Разбира се, но и там няма. Даже в 90% от случаите при мен е в Спам. Както и да е, не е фатално, питах просто,  за да не се решили да ги спрат 😄

# 231
Лилд наистина са намалили на половина отстъпките в приложението.  Следва пълното им премахване. Ххахаха.

# 232
  • София
на други нищо не пускат. Smiley
никога не съм получавал такъв купон.

Имейлът е с много неща. Не е само купон. Пускат го в четвъртък. Например последното писмо е със заглавие "Улови си летни награди с Купон+ ". Има реклама за играта на ОМВ с горивото, реклама за някакви продукти (високопротеинови), за Лидл +, рецепти и между другото един "екстра купон", който този път е 16% намаление на сирене Рокфор. Дори не си направих труда да го активирам. Но ако в темата не беше писано за въпросните купони, щях всеки път да трия имейла без изобщо да забележа, че има такова нещо. Joy

Лилд наистина са намалили на половина отстъпките в приложението.  Следва пълното им премахване. Ххахаха.
И в Гърция ми направи впечатление, че отстъпките са по 10 и 15%. Явно намаляването на процентите е всеобщо.

# 233
Узо купих по препоръка на едни мъже в магазина и не съжалявам - Узо Sans Rival
Това дето е голяма бутилка от 2 литра ли?

# 234
Да , Мони

# 235
Не получавам никакъв мейл от Лидл - нито с купони, нито без. И не мисля че някога съм. Папката със спама си я преглеждам, не трия наред, така че не е от това.

# 236
Някой знае ли сгъваемата раница дали е качествена, защото вече имам подобна и е като хартиена

# 237
Някой знае ли сгъваемата раница дали е качествена, защото вече имам подобна и е като хартиена
Взех днес по препоръка от приятелка. Не ми се струва хартиена. Има три години гаранция.
Надявам се да не е паднало качеството.

Относно имейлите. Мисля, че беше коментирано. Трябва да е дадено съгласие в приложението:
Моят Lidl профил > Предпочитания за комуникация

# 238
Аз имам и с по големи отстъпки.
Шоколад с цели лешници 100гр  -25%
Фин млечен шоколад 100гр-28%
Песто Дженовезе - 20%
Скир 500гр - 20%
Десерт с извара и малини - 15%
Бира Бургаско кен - 10%
Моят купон за десерта с извара и малини е - 10%
Хахаха

# 239
Явно ни тестват, ще кажат че участваме в проучване на нагласите за различните отстъпки. Хахахаа

Общи условия

Активация на акаунт