Лидл 192 - летни клиентски трепети ;)

• 95 806
  • 1 198
  •   1
Отговори
# 405
Отзиви за този вентилатор?
Предполагам, че е върнат продукт, защото нямаше цена и беше опакован с тиксо.
Та ако знаете и цената каква е?

# 406
Панталон мога ли да върна?
Разбира се.
И бански върнах.

# 407
Вчера бях приятно изненадана от един нов за мен начин за предлагане на поувяхнали , но годни за консумация продукти от плодове и зеленчуци. В една голяма мрежа бяха сложили: 2 кутии черни черита, 3 големи ябълки, 2 пъпеша различни сортове. Всичко беше в добро състояние. Не знам дали по принцип има такъв микс не намален, но беше изгодно( за разлика от повечето продукти вече...)
Скрит текст:

В Гърция за три евро слагат в хартиена торбичка килограм портокали, килограм картофи, пет круши от малките, по две-три тиквички, моркови, броколи, лук, един или два банана. Всички в прилично, леко позавехнало състояние. Взимам си редовно такива комплекти.

# 408
В София на Канала изкараха с оранжеви етикети разни стоки: Нивеа дезодорант XXL, някакви неща на Бреф, един шампоан Шаума 750 мл. зелен мернах, стекчета бира по 4 бр., паста Лакалут. На 20% надолу, не мисля, че видях на повече. Бях се натоварила като магаре и нямах време да ровя, а и не ми трябват баш тия неща, че у нас козметичния склад прелива Head Band

Пиша, ако на някой му е полезно, за обичайната количка с намалени стоки става въпрос и са по няколко бройки. И от тия коктейли, дето в брошурата са по 11.99, мернах по бройка с оранжев етикет, ама аз не съм им фенка баш на тия.

# 409
Дразни ме,когато касиерките гледат на парите (столевките) сякаш са фалшиви.
Преди няколко дни имаше тв репортаж за засечени много добри фалшиви столевки, та затова предлагам проверяват точно тях по-обстойно.

# 410
Има много фалшиви 100 лв в момента, затова..

# 411
Мен са ме лъгали с 20 лв, така че си е кофти чувство ако ти платят с фалшиви пари

# 412
  • Sofia
Дали някъде има останал из София уреда за маникюр електрическия с пиличките?

# 413
  • София
Пазарувах днес в Лидл и намерих 2 бр. подложки за автомобилни седалки за 12.99 лв. за брой. Не са лоши за тази цена. И така, спестих ходене в Лидл утре сутринта и 10 лв.
Нашият Лидл го разширяват и е един малък ад. Служителите са много нервни. Не че и преди не са изпадали в лудост.

Последна редакция: нд, 20 юли 2025, 23:15 от Amiamo

# 414
Не са ме излъгали с брой закупена стока или погрешно маркиране, защото имам навика винаги да проверявам. Изтеглям се пред касата и проверявам. Веднъж преди няколко години ми се случи и от тогава проверявам. Според мен с цените се тества поносимостта на клиента или се подготвя бъдеща промоция, а може и двете.

# 415
Не са ме излъгали с брой закупена стока или погрешно маркиране, защото имам навика винаги да проверявам. Изтеглям се пред касата и проверявам. Веднъж преди няколко години ми се случи и от тогава проверявам. Според мен с цените се тества поносимостта на клиента или се подготвя бъдеща промоция, а може и двете.
Поносимостта вече я заявихме и я заявяваме всеки ден. Нали имаше бойкоти. И какво? Цените летят, а ние си пазаруваме. И аз си проверих покупките в приложението. 200 лв. за този месец като само чаршафите са 140 лв. Другото са покупка за 13 лв. и още някаква за 47. Миналия месец нямам нито една покупка в Лидл.
ПП: Радвам се, че не само аз мисля, че е неконтролируемо скъпо напоследък. Вече мислех, че съм станала страшна циция.

# 416
Не винаги проверявам, защото най често бързам, с дете, за някъде и така. Но на око предполагам колко трябвя да ми излезе, ако сметката ме шокира се дърпам на страна и гледам бележката. Този навик развих след като веднъж за малко покупки ме бяха метнали с авокадото, вместо малко маркирали голямо. Аз чак у дома се усетих, че платих много пари. Не се върнах да се разправям, но от тогава, на око очаквам да съм някакви граници.

# 417
Отзиви за този вентилатор?
Предполагам, че е върнат продукт, защото нямаше цена и беше опакован с тиксо.
Та ако знаете и цената каква е?

Здравейте, видях го и аз днес, имаше няколко бройки в 2 различни цвята, а цената беше 99.99лв. Може да го видите в брошурата, която беше до днес. Всеки път като го пуснат се чудя дали да не взема и така си оставам само с чуденето.

# 418
Преди няколко дни имаше тв репортаж за засечени много добри фалшиви столевки, та затова предлагам проверяват точно тях по-обстойно.

Мъжа ми се оказа с фалшива двайсетачка преди няколко дни. Обмениха му е я банката, но все пак е неприятно.

# 419

Мъжа ми се оказа с фалшива двайсетачка преди няколко дни. Обмениха му е я банката, но все пак е неприятно.

Интересно, че са я обменили. Преди доста години внасях някаква сума в банката и хванаха една фалшива двайсетачка. Конфискуваха я, направиха специален протокол, записаха ми всички данни, само пръстови отпечатъци не ми взеха. И така хем се оказах с 20 лв. по-малко, хем с досие в банката.

Общи условия

Активация на акаунт