Лидл 192 - летни клиентски трепети ;)

• 95 689
  • 1 198
  •   1
Отговори
# 600
Какво точно се има предвид под "това сивото"? Някой конкретен вид от сухите шампоани ли?
Аз не съм имала проблеми с варианта за блондинки.

# 601
Какво точно се има предвид под "това сивото"? Някой конкретен вид от сухите шампоани ли?
Да. За тъмна коса. Вижте снимката, която съм сложила.

# 602
И аз да попитам,яли ли сте жълта диня? Има ли съществена разлика от червената диня?

# 603
Да. За тъмна коса. Вижте снимката, която съм сложила.
Ясно. Редактирано е по-късно, затова не съм видяла снимката.😉
Вариантът за блондинки (поне моят флакон вкъщи) не е така, да.

# 604
И аз да попитам,яли ли сте жълта диня? Има ли съществена разлика от червената диня?
Да, но не от лидл и подобни вериги.
Пробвахме миналата година да вземем от Лидл и Кауфланд.. вътре си беше розова.
Иначе е вкусна, сладка и си докарва на диня, цвета е разликата и е по-атрактивна. Преди е имало такъв сорт и в България, скоро не съм попадала.

# 605
  • Sofia
Ползвам  сухия шампоан Blond  и нямам проблеми, при разрешаване падат бели прашинки, но не остават следи.  Определено освежава  косата.

# 606
Здравейте, искам да Ви попитам, дали някои си е вземал от този  Ariel 2x60 пранета, който ще пускат другата седмица. До сега си вземахме от Метро  за 50 пранета  ArielTurbo Clean color clеan & fresh. Дали е същия или някакъв друг? По каталог не успявам да намеря в интернет такъв.

# 607
  • София

Яла съм, но от герм. Лидл. Беше безвкусна, но се изяде.
Пред нея предпочитам от червените дини с по-малко семки.

# 608
Да. Прадядо ми имаше много дини, и сме яли и жълти. Помня че бяха сладки като червените, но с бели семки.

# 609
И ние купихме от жълтата диня, но сигурно утре ще я пробваме.

# 610
Жълта диня съм яла само домашна. Не е моето, вкусът ми е различен и някак блудкав.
Ние взехме диня от Лидл тази седмица. Не с тъмните кори, а обикновена. Не е нищо особено. Вече избягвам да купувам цели дини. Гледам да е на резени и така уцелвам вкусни.
ПП: Радвам се, че сухият шампоан за блондинки е ок. Blush

# 611
Не са еднин сорт само и жълтите, както и не всички червени са едни и същи. Яла съм жълта преди време, освен цвета нямаше друга разлика, но явно и те не са винаги хубави.

# 612
  • Mostly in my mind
Здравейте.
Издирвам тази мъжка риза лен/памук от миналата седмица, в бял цвят XL размер. При нас е изчерпана. Някой дали може да удари едно рамо, ако я има налична и не го затруднявам. Blush  Мога да изпратя веднага пари по банка или револют.

# 613
  • Козлодуй
Здравейте.
Издирвам тази мъжка риза лен/памук от миналата седмица, в бял цвят XL размер. При нас е изчерпана. Някой дали може да удари едно рамо, ако я има налична и не го затруднявам. Blush  Мога да изпратя веднага пари по банка или револют.

не е хубава - прилича на пижама и да я намериш няма да ти хареса

# 614
Здравейте, някой има мнение относно блендера за смути на силвъркрест от новата брошура?
Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт