Лидл 192 - летни клиентски трепети ;)

• 95 658
  • 1 198
  •   1
Отговори
# 615
  • shumen
Жълта диня съм яла,но не ми хареса.По блудкава и безвкусна ми беше.

# 616
Добро утро!
Моля ако някой е минал през магазина и е гледал чаршафите с ластик да каже дали са хубави? Ще съм много благодарна Simple Smile

# 617
  • Велико Търново
и аз ще следя за отзив за конкретните чаршафи. Не съм убедена, че ми трябват, но като са за без пари, а и ако са читави, може да се запася Simple Smile

# 618
  • Sofia
Аз ще помоля, понеже не съм гледала брошурата за въпросните чаршафи, за размери, трябват ми за кемпер 140/200 и 120/190

# 619
  • София
Магазинът на спирка "Оряхово" (бул. Сливница) в София, затвори за ремонт до 1.09.
Да не се излъже някой да ходи.

# 620
Аз ще помоля, понеже не съм гледала брошурата за въпросните чаршафи, за размери, трябват ми за кемпер 140/200 и 120/190
Има размер 140/160 на 200 на цена 9,99лв. От тънкия памук са, но не са лоши. Имаше бяло, резидаво и сиво, това в магазина на Алабин, София. Тези за единично легло са на 6лв. и нещо, но аз такива не ползвам.

# 621
  • Стара Загора
Никога не сме взимали такива долни чаршафи, защото ни изглеждат някак си лигави и като цяло използваме нормални долни такива (нееласрични и не с ластик). Отделно в момента няма размер, подходящ за нашата спалня. Иначе взех от два единични комплекта слимони и синьо, ще се чудя с какъв долен да ги съчетавам от някой комплект, който си има.

Последна редакция: пн, 28 юли 2025, 12:34 от ❇Sisi_91❇

# 622
На нас много ни хареса!
Но предпочитаме дините без семки, когато са на промоция, взимам от тях. Изключително ароматни и сладки!

И аз да попитам,яли ли сте жълта диня? Има ли съществена разлика от червената диня?

# 623
  • София
Магазинът на спирка "Оряхово" (бул. Сливница) в София, затвори за ремонт до 1.09.
Да не се излъже някой да ходи.

Благодаря за информацията!
Имах съобщение в приложението. Дано стане по-хубав и поддържан чисто.

# 624
Какво става с тези ремонти на магазини? Всеки втори е в ремонт, работещите са разместени. Каква реконструкция им правят? Някой знае ли?

# 625
  • Буркина Фасо
възможно е да поставят каси на самообслужване, по още едно чекмедже за евро, място за приемане на бутилки/кенчета за рециклиране ...

# 626
  • София
Лидл в София на Хан Кубрат строяват отстрани до входа.
Нали беше писано, че всички магазини трябва да
имат станции за приемане на пластмасови бутилки.
Но дали ще е за това или ще го разширяват?
Те и тоалетна за клиенти нямат.

# 627
Лидл в София на Хан Кубрат строяват отстрани до входа.
Нали беше писано, че всички магазини трябва да
имат станции за приемане на пластмасови бутилки.
Но дали ще е за това или ще го разширяват?
Те и тоалетна за клиенти нямат.
Той ще е затворен почти до края на август, а ремонтът е от няколко месеца. Изграждат големи площи отпред.

# 628
  • София
Какво става с тези ремонти на магазини? Всеки втори е в ремонт, работещите са разместени. Каква реконструкция им правят? Някой знае ли?

На бул. Сливница в София го разширяват. Неприятно е влизане на паркинга и излизане защото има невнимателни шофьори. А самото разширение на филиала не е голямо, но.... Така са решили!

# 629
  • София
Питах охраната и каза, че ще добавят още един ред продукти, затова строят и разширяват.

Общи условия

Активация на акаунт