Лидл 192 - летни клиентски трепети ;)

• 95 624
  • 1 198
  •   1
Отговори
# 660
Пуснали са ножовете, които уж са от неръждаема стомана, но ръждясаха за 2 часа.

# 661
Ако са обичайните ножове, които пускат (така изглежда), имам няколко от години. При правилна поддръжка са бетон. Доволна съм.

# 662
Явно кокосовото мляко е отлистено. В нашия филиал няма, запълнили са мястото, където стоеше, с друго.😑

# 663
Пуснали са ножовете, които уж са от неръждаема стомана, но ръждясаха за 2 часа.
От лидълски ножове съм доволна само от керамичните. Не съм ги виждала скоро.

# 664
Ако са обичайните ножове, които пускат (така изглежда), имам няколко от години. При правилна поддръжка са бетон. Доволна съм.
Каква е правилната поддръжка на ножовете?

# 665

зависи от ножа, но тези специално просто се мият на ръка и се подсушават, това е. даже имам един комплект от малките и си ги нося, когато пътуваме. екстра са.

# 666
  • Велико Търново
Лозовите сарми в консервичка са хубави. Майка ми редовно ми ги поръчва да й купувам когато види гръцка седмица.
Набелязвам си няколко неща от новата брошура - пяната за почистване на лице - дано да е като тази на Билка, че съм й голям фен. Моцарелата за пица - наистина стои добре на пицата - става на конци  и по-сочна, узо мини - много добра цена за комплект, сладоледи ХХЛ и крема сирене ХХЛ и кашкавал РС 2+1.
Отделно вече се оглеждам и за ученически неща, че 15ти септември ще дойде неусетно.

# 667

зависи от ножа, но тези специално просто се мият на ръка и се подсушават, това е. даже имам един комплект от малките и си ги нося, когато пътуваме. екстра са.
Т.е. да не се пускат в съдомиялната?
Аз също забелязах, че някой метални посуда ми се прецакаха от миялната, явно не са качествени...
Благодаря!

# 668
всичките си ножове за готвене мия на ръка, дори и много скъпите.

# 669
Имам същите ножове от предното пускане, слагам ги в съдомиялна и нямам проблем с тях - няма ръжда или нещо подобно.
Моцарелата става ли за капрезе, тоест същата ли е като тази на топчета? Купувала съм преди, но нямам спомен дали ми е харесала.

# 670
С месеци в "моя" филиал се въртяха няколко стерилизатора за микровълнова за без пари. Сега, когато ми трябват, естествено ги няма вече. Някой скоро виждал ли е, за да цнам дали да обикалям до близки градове изобщо?

# 671
  • Велико Търново
Имам същите ножове от предното пускане, слагам ги в съдомиялна и нямам проблем с тях - няма ръжда или нещо подобно.
Моцарелата става ли за капрезе, тоест същата ли е като тази на топчета? Купувала съм преди, но нямам спомен дали ми е харесала.
Не е същата като малките ( 125 г) и големите (250г) топки на милбона.няма течност и самата моцарела е по-стегната.
Според мен става и за капрезе, но ако не ти хареса винаги ще я направиш на една пица Simple Smile

# 672
Ще има кисело мляко на ЕЛ БИ , дано остане в постоянния асортимент. Ако заредят и сирене ще е супер. Много го харесвам.
Пъпешите , дето са 1,50лв/кг при нас бяха ужасно изглеждащи. Наранени , почернели

Последна редакция: чт, 31 юли 2025, 12:56 от brillante

# 673
всичките си ножове за готвене мия на ръка, дори и много скъпите.
И аз ги мия на ръка и подсушавам, но мъжът ми, докато съм била на работа, след обяд сложил два в миялната, без да я пуска, и до вечерта, от стоенето за 2-3 часа, бяха ръждясали. А ги бях купила преди 2 седмици и много ги обгрижвах, защото ми харесваха. И освен това, бързо се изтъпяват.
Най-добрият ми нож от Лидл е стар нож "сантоку" на 5-6 години.

# 674
Лидл Сливен, телефона ми е в колата, на каса съм и взех неща намалени с Лидл плюс. На касата искам да си кажа телефонния номер, не ставало, къде съм гледала този филм. Хубаво, изкарах картата с ваучери (специфична за служители на Лидл и Кауфланд), защото мъжа ми получава такива и отношението “АМА ЗАЩО НЕ КАЗАХТЕ, ЧЕ СТЕ КОЛЕЖКА”. Не го пиша с лошо, просто ако не желаят да въведат телефонен номер и да ползвате отстъпка ги подсетете, че не е само за “избрани”. Тъпо се получи и аз си платих продуктите нормално, като докладвах случая.

Общи условия

Активация на акаунт