Лидл 192 - летни клиентски трепети ;)

• 95 600
  • 1 198
  •   1
Отговори
# 705
Някой път ще направя снимка на ужасните зеленчуци , които според мен трябва да са в кофата с боклук. Не твърдя , че всички зеленчуци са такива, просто мисля , че трябва намалението да е доста голямо , за да реши човек да купи. Или може би трябва да не се чака последния момент , за да се намалят.

# 706
И аз съм със същото впечатление, при нас поне. Лошо състояние - 20% отстъпка. От друга страна в Кауфланд редовно имам находки - кълновете в кутийки по 0,50, рукола за 0,90, броколи по левче и то в много добро състояние, не за храна на прасетата.

# 707
От както разбрах от темата за тези мрежички, внимателно оглеждам нашия магазин за тях. Еми няма. Явно в Бургас сме големи баровци Sad
И във Варна сме баровци. В 2 магазина пазарувам най често, не съм виждала. Възможно е и да ги изкарват в определен час на деня, и от там да пропускаме.

# 708
  • Буркина Фасо
аз ги видях на третата обиколка из магазина. по-точно ги видя синковеца и ме попита какво е това.
аз вече знаех от тук какво е  Simple Smile
и друг път ми се е случвало специално да търся нещо и да не го намеря, но след втора-трета обиколка изведнъж ми попада пред очите търсеното.

# 709
Снощи минахме, защото исках да видя за зъбен душ и отново си взехме щайга. Казвало се “спасителен бокс”, бъбрих си със служителка, която ме разпитваше за бременността. Та и аз питах за Лидл.
В бокса имаше малини (2 смачкани само), сбирщина горски плодове (кутийка с боровинки, малини, червено грозде) с малко развалени боровинки (2-3), две мрежички лимети с по един мек вътре, една торба голяма с моркови (3 развалени, 2кг окей), един малък пъпеш с наранена леко кора (не съм впечатлена от вкуса, но вкъщи се хареса) и два малки патладжана (леко меки). Повече от доволна съм за 5лв.

# 710
Юли месец не съм пазарувала изобщо в Лидъл, сега гледам, че лентата ми е 490лева. Луда работа.

# 711
  • София
В колко часа ги слагат намалените плодове и зеленчуци в щайга за 5 лв?
Когато ходя в Лилд е до обяд и има единични бройки
намалени на 50 %

Няма определен час - когато има свободен служител.
В Студ. град като намалят всичко с количката се кара в склада.
Служителите и охраната си избират кой каквото иска и ако остане нещо го изнасят за клиентите на клошарските ъгли.
А преди няколко дни се мотах дълго време в магазина и дядката охранител все седи подпрян до плодовете. Чак се зачудих да не му е лошо. Позагледах го от далече и се оказа, че докато е подпрян си хапва немити череши от щайгата и плюе костилките в кашона с дини.

# 712

А преди няколко дни се мотах дълго време в магазина и дядката охранител все седи подпрян до плодовете. Чак се зачудих да не му е лошо. Позагледах го от далече и се оказа, че докато е подпрян си хапва немити череши от щайгата и плюе костилките в кашона с дини.
Срамота. Това е голяма фирма, толкова пък да не гледат какво се случва в магазините им.
В нашия филиал също са дядовци, много незаинтересовани също.

# 713
Аз съм виждала и такива, който не са охранители, а клиенти и съм правила забележки...

# 714
Аз съм виждала и такива, който не са охранители, а клиенти и съм правила забележки...
За клиентите е ясно, но щом и служителите се държат неуважително, зле работата.

# 715
За жалост охраната е външна фирма и Лидл (в Пловдив) са вдигнали ръце. Първо беше във филиала до стадиона на Ботев, охраната да извежда с ритници влязло улично куче. Да магазин за хранителни стоки е, но насилието не го толерирам в никоя форма. После на Менделеев охрана изрита жена, която тръгна да излиза с количките за ползване в магазина и я събори. И “черешката” беше, когато в София отново охранител проверяваше чанти на всички клиенти и ги изсипваше директно на земята, сякаш нещата са боклуци. Аз не дадох да ми пипа чантата и добре, че мъжа ми беше с мен, започна да я дърпа и да ме обвинява в кражба и извикахме управител.
Тотално изкукали са..

# 716
И аз имам случка с охраната на Лидл, като ми видя една стара, смачкана вода в коша на количката и каза, че не съм я платила.

# 717
нашата охрана в лидл пък е готина, сега и някаква баба са довлачили, мъчи се жената.

# 718
"Също така е необходимо при извършването на такава дейност да се зачитат и гарантират правата и свободите на гражданите и тяхното достойнство, да се опазва живота, здравето и имуществото на гражданите. "

Когато съм влизал ми е правило впечатление, че им липсва обучение и усет. Не могат да различат крадеца от останалите купувачи.
Един "таен" даже стоеше до униформен и му нареждаше без да се легетимира пред проверяваните. Предполагам униформените ги назначават за няколко месеца и след изпитателният период други. Тъжна картинка е в България.

Последна редакция: пт, 01 авг 2025, 16:49 от netman71

# 719
В нашия Лидл са на средна възраст и са възпитани, помагат на касите на самообслужване на клиентите и на служителите също помагат да подредят нещо.

Общи условия

Активация на акаунт