Лидл 192 - летни клиентски трепети ;)

• 95 564
  • 1 198
  •   1
Отговори
# 735
Не ги знам от тази седмица какви са, аз взех от памучния сатен отпреди 2-3 седмици. Те са хубави.

# 736
Здравейте, в неделя вечер заредени ли са продуктите от следващата брошура на съответните цени?
Не
При нас да. Често в неделя вечер пазарувам стоки от промоцията за другата седмица. Нехранителните ги зареждат към 21:00 ч. обикновено.

# 737
Здравейте, в неделя вечер заредени ли са продуктите от следващата брошура на съответните цени?
Не
При нас да. Често в неделя вечер пазарувам стоки от промоцията за другата седмица. Нехранителните ги зареждат към 21:00 ч. обикновено.
Аз също, единствено ТВ артикул нямат право да зареждат. Зависи от организацията на самия магазин и кога се реди новата седмица. След 14:00 имат право да го нареждат.

# 738
Няма ги и аз търсих за мързелива закуска, но ударих на камък..

Благодаря за информацията. Сега ровнах в нета и според сайта на Глово има замразени мини кроасани в Кауфланд, ако ти върши работа Simple Smile

# 739
Много ми липсват замразените кроасани и на мен, но тази седмица има бутер банички 1+1кг за 9лв, също за супер за бърза обедкуска 😃😋

# 740
Много ми липсват замразените кроасани и на мен, но тази седмица има бутер банички 1+1кг за 9лв, също за супер за бърза обедкуска 😃😋

Обедкуска🤣, практикувам го, но не знаех думата🙃

# 741
А конецът за зъби Дентолукс също не го зареждат вече, нали? Беше страхотен, пък и на добра цена. Много ме е яд

# 742
На хамерикански - брънч, изобретението на Мечо Пух 😃 (може и обекуска)

# 743
  • София
На хамерикански - брънч, изобретението на Мечо Пух 😃 (може и обекуска)

И на мен ми харесва думата! Simple Smile

# 744
Само на мен ли не ми харесват тези банички...? Единия пакет така се търкаля във фризера и само ми пречи, а ми е жал да го изхвърля. На вкус стават, но по небцето ми остава едно неприятно усещане като от маргарин или нещо подобно.

# 745
Ами те са си с такава мазнина, гадна хидрогенирана. За тия пари няма с какво друго да са. Бях взела преди време, точно по такава оферта се полъгах че цената идва много добра. Точно за бърза закуска, че аз самата не закусвам и не съм и склонна да шетам из кухнята сутрин, но имах на гости човек дето закусва - действително бързо стават, аз ги мятах в еърфраера даже. Но като опитах и аз - точно това усещане сякаш са ми намазани зъбите и небцето с мазнина.
Не се имам за много префинено небце, може и да е защото аз съм отвикнала да консумирам такива неща, но определено не всеки би ги харесал. Изядоха се тогава и двата пакета, де. Но може и да е повече поради липса на друга опция Grinning

# 746
И аз само веднъж се излъгах. Ни на фурна, ни на фраер ми харесват. Розовите домати за 2.49 също не ми харесаха.

# 747
  • София
Ако са онези малките, които традиционно пускат 1+1, и от мен не.
Добавял съм масло обилно отгоре или настъргано жълто сирене / кашкавал. Все си остава неприятен послевкус. Не бих купил отново.

# 748
Баничките ги бях опитвала, когато нямахме кухня и еър фрауера спасяваше положението. Не бяха зле, не са ми любими. Повече ми харесват “Болярските”, но тях мога да ги изям и петте и е опасно. Взимам рядко, когато знам, че няма как ра направя закуска, но трябва.

# 749
Как се рекламира ел.уред в Лидл? Нося го и с касовата бележка намирам управител? Нали 2 години гаранция имат уредите, имам спомени и за 3?

Общи условия

Активация на акаунт