Лидл 192 - летни клиентски трепети ;)

• 92 910
  • 1 198
  •   1
Отговори
# 1 035
Купешката майонеза си я ползваме ние доста дълго време без изобщо да й гледам срока, след като я сложа в хладилника. Не съм забелязала да има променен вкус, та направо си е вечна...Stuck Out Tongue Winking Eye

Но заглеждайки се и в съставките, не се учудвам че е толкова издръжлива. Разбира се в магазина с изтекъл срок обаче не бих я купила, ако четат хич да не се пробват да ни я пробутват в последния момент.Joy

Ако някой иска давам мини пърленка за 1ст, до утре е.

# 1 036
  • София
В понеделник пуснаха това сгъваемо столче:

Уж щях да го купувам, разсеях се с нещо и забравих. Joy Вчера го потърсих, но беше свършило. Дали сте го засичали в някой софийски магазин от тези в центъра? И по кварталите става, но трудно ще убедя мъжа ми да отидем с колата. Simple Smile

# 1 037
  • София
Таня, за кой град търсиш?

# 1 038
  • София
Таня, за кой град търсиш?
Писала съм - София.

# 1 039
В малките квартални магазинчета за домашни потреби - всякакви полезни и безполезни неща. В "Иван Вазов" на пазара има, както и на последната/първа спирка на трамваите. Само цената е малко по-висока, но има и с различна височина - на пазара имаше и за 15 и за 18 лв.

# 1 040
В Кауфланд пускат по-високите за 10 лв. през 3-4 месеца. По-добра работа върши, имам ги и двете.

# 1 041
  • София
В Кауфланд пускат по-високите за 10 лв. през 3-4 месеца. По-добра работа върши, имам ги и двете.
Благодаря! Ще следя и в Кауфланд.

На мен ми трябва като "удължител" на внука. Стана тежък и ми е трудно да го държа на мивката, за да си мие ръцете. Тенденцията е да му трябва все по-ниско столче. Wink

jfjallen, ще погледна и в такъв магазин. Досега изобщо не се бях сещала за столче. Хрумна ми едва, когато го видях в понеделник. Simple Smile

# 1 042
  • София
Таня в sinsay има такова столче. Ако имаш и мобилното приложение се трупат точки, има отстъпки... Поръчка до магазин е с безплатна доставка.

# 1 043
И в пепко съм вижадала такова столче.

# 1 044
Ооо, много благодаря за информацията за майонезата! Значи ще купя един буркан следващият път и да си стои като ми стигне ще си хапвам. С малките кутийки леко се насилвам всеки ден да ям сандвичи, защото няма как да се затворят добре.
Домашна направена повече от 4 дни не вкусвам. Тя си е вече опасна поне според мен.

Оризовият оцет в хладилник ли го държите след отваряне или на плота? На етикета пише хладилник,  а аз оцет никога не съм държала там.
Снощи го отворих и опитах на салата от моркови. Хем няма много специфичен и различен вкус, хем се усеща лека разлика от ябълковият. Май ми идва и една идея по кисел. Ще го използвам в салати, но определено ще се проточи

# 1 045
Аз държа оризовия оцет в хладилник и както писах - може и година да мине докато го свърша. Май не съм го ползвала за салати, трябва да опитам. Слагам малко в някои ястия, тип Азиатски стил, където ползвам готови сосове от Азиатката седмица /ако са ми малко сладки/. Дали оцета придава нещо повече от киселина, може би само със салата може да се прецени. Наскоро купих нов, така че старият ще го изхвърля и при ползване на новия ще се опитам да разбера има ли разлика във вкуса след продължителен престой. За развален няма да е, но може нещо специфично за него да се губи с времето.

# 1 046
Скрит текст:
Привет.
Прави ми впечатление и на мен за неща с повишени цени 😒
Например мокри кърпи,които само от там купувам от 1.49 вече са 1.99лв
Пръчици с фъстъци бяха на 1.99,вече на 2.29
Гръцките питки и те са 3.35.
Аз исках да попитам дали сте виждали скоро маслото с чесън или с билки.
Търсих,търсих...не намерих на обичайното място.После огледах цялата витрина и пак не видях.Питах един господин за който знам,че е управителя обаче и той не ми даде отговор. Хън мън ... ако нямало дупка и не виждам етикет и празно място значи било отлистено 🤷🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
Скрит текст:

И последно да кажа ,че много съм доволна от кошовете за 3/5/7лв
Взех на детето две люлки ×7лв , потници за майка ми х3лв за 2бр в комплект,супер сладък соларен бухал за 3лв,разклонители с по 3 гнеза също на 3лв (тук моя мъж по тел каза взимай смело и 10 да има ама повече от 5 не посмях 🤣) ,покривало за легло 220/200 за 7лв и....сигурно пропускам нещо,мхм саксии на 1лв 😊

При нас също изчезна това масло. Сега има друго, пак в пакетчета по 100 грама, в синя опаковка, обаче е само масло - няма нито с чесън, нито с билки. На мен ми липсва това с чесъна - предполагам може да се направи подобно с гранулирания чесън, но си е занимавка... Дано все пак да го върнат в асортимента.

# 1 047
В понеделник пуснаха това сгъваемо столче:

Уж щях да го купувам, разсеях се с нещо и забравих. Joy Вчера го потърсих, но беше свършило. Дали сте го засичали в някой софийски магазин от тези в центъра? И по кварталите става, но трудно ще убедя мъжа ми да отидем с колата. Simple Smile
Таня, другата седмица в Кауфланд ще има същите столчета. Съвсем същите.😉 Аз НЕ ти препоръчвам да купуваш от другия вид, който продават в Кауфланд (онези по-високите) - веднъж така хубаво се защипах, а уж исках само да го видя...🤪 А тези от снимката са супер.
Масло с чесън и билки се прави много лесно, друг е въпросът дали на човек му се занимава и това да си прави.🙂 Дано го върнат пак в асортимента.

Последна редакция: сб, 16 авг 2025, 19:15 от dolce miele

# 1 048
  • София
Някой има ли проблем с приложението на Лидл? Отварям го и веднага ме изкарва. Няколко пъти го деинсталирам и инсталирам отново и пак същото.

# 1 049
  • Буркина Фасо
работи нормално

Общи условия

Активация на акаунт